D&D Verhuur hoofdsponsor eerste periode
do 28 juli 2022 om 15:27

D&D Verhuur hoofdsponsor eerste periode
do 28 juli 2022 om 15:27

Dit seizoen prijken liefst vier sponsoren op de voorzijde van het wedstrijdshirt van Roda JC. De verschillende bedrijven wisselen elkaar af en staan zo ieder een periode op de voorzijde van het shirt. Het Kerkraadse D&D Verhuur zal het seizoen aftrappen als shirtsponsor.

ANDERE INVULLING


Vanwege het stapje terug van De Bedrijfsadviseur, kwam de positie op de voorkant van het shirt vrij. De club initieerde vervolgens het idee om het hoofdsponsorschap voor aankomend seizoen op een andere wijze in te vullen dan doorgaans gedaan is. Een voordeel hierbij is dat de periodestructuur van de Eerste Divisie uitermate geschikt is voor deze constructie en we zodoende meerdere partijen aan ons kunnen binden.

LOKALE PARTNER


Guido Aben, Commercieel Manager Roda JC: “We zijn blij dat we op korte termijn het partnership voor de eerste periode met D&D Verhuur zijn overeengekomen. Het invullen van de positie op de voorzijde van het shirt versterkt de relatie die wij met deze trouwe sponsor hebben. Het Kerkraadse bedrijf stond namelijk al in het seizoen 2017-2018 op de achterzijde van het wedstrijdshirt. De afgelopen jaren is D&D Verhuur een begrip geworden in de verhuurwereld en kiest daarom nu bewust voor exposure op de voorzijde van het shirt. We kijken met veel plezier uit naar deze mooie vervolgstap."

GEEN MOEILIJKE BESLISSING


Huub Dorscheidt, eigenaar D&D Verhuur: “Toen ik van Roda JC de vraag kreeg of ik interesse had in het hoofdsponsorschap voor de eerste periode, hoefde ik niet lang na te denken. We zijn al jaren trotste sponsor van de club en merken dat de afgelopen tijd veel zaken in positieve zin zijn veranderd. Daarom was het voor ons geen moeilijke beslissing en zijn we blij dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan de ambities van Roda JC."

Bron: Roda JC Kerkrade.nl