×Niet ingelogd
Log je in of Maak een account aan om berichten te kunnen plaatsen op ons forum!
Johnnie
RodaSjeng volgens mij mag het wel op boarding etc. Echter niet op shirts. Wij hebben toch ook biermerk als sponsor?
12 min geleden - 30 juni 2022 om 15:09 # 261094
RodaSjeng
Johnnie
Nee clubs mogen dat niet in Nederland, maar als de KNVB zelf geld mag verdienen met Amstel of Apple bandit als sponsor van het bekertoernooi kan het opeens wel!
14 min geleden - 30 juni 2022 om 15:07 # 261093
Johnnie
oost10 enkel zodat ze wel door mogen gaan. Niet achter gesloten deuren zou betekenen dat er drie oefenwedstrijden van Roda, op last van de autoriteiten, worden afgelast
25 min geleden - 30 juni 2022 om 14:56 # 261092
Johnnie
Sieg helemaal niet. Jij geeft hier aan zwart-wit te denken. Iets wel of niet te mogen. Van mij mag men kunnen gokken. Echter begrijp ik ook dat je niet wil dat er overal aandacht besteed zal worden aan een stukje verheerlijking. Reclame op tv na een bepaalde tijd, zoals dat ook gebeurt met alcohol, is prima. Maar overal een uiting ervan, de hele dag, dat hoeft toch ook niet. Sterker nog alcohol mag bijvoorbeeld niet dienen als shirtsponsoring
26 min geleden - 30 juni 2022 om 14:55 # 261091
oost10
Johnnie schreef:
Heerlenaar ook De Graafschap gaat niet door, evenals dus Anderlecht. Allemaal door “derden”?
30 juni 2022 om 14:22


Beide wedstrijden worden gewoon gespeeld.
Alleen zonder publiek.
31 min geleden - 30 juni 2022 om 14:50 # 261090
Sieg
Johnnie schreef:
Alles behalve om de discussie opnieuw op te laten laaien. “ Verslavingen nemen toe Sinds online gokbedrijven vanaf oktober 2021 legaal in Nederland zijn, krijgt het Trimbos-instituut kennisinstituut over verslavingen steeds meer signalen dat het aantal mensen met een online gokverslaving toeneemt. Volgens het kennisinstituut over verslavingen komt dit mede door de marketingactiviteiten (reclame en sponsoring) van bedrijven als BetCity.” Dit zet Roda haar standpunt wel extra kracht bij. “Gewoon” harde cijfers die aantonen dat het een negatief gevolg heeft.
30 juni 2022 om 13:38


Ja Johnnie, en als er vanaf nu een verbod op de import van alcoholische dranken zou worden ingevoerd dan zullen we de cijfers van het aantal alcoholverslaafden ook achteruit zien gaan. Maar we hebben een samenleving waarin we elke volwassene vrijlaten in de keuzes die hij/zij maakt, en waarvoor iedereen zelf verantwoordelijk is. Jij wilt dus liever een samenleving waarin je wordt betutteld en waarin anderen bepalen wat je wel en niet mag, of waarmee je wel of niet in aanraking mag komen.
34 min geleden - 30 juni 2022 om 14:47 # 261089
witsenogkoempel
Johnnie uit de gelderlander over de oefenwedstrijd/open dag van de graafschap:
,,Het is jammer, maar de politie heeft een negatief advies afgegeven", zegt algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp van De Graafschap. ,,Ook vanwege het open karakter van die dag. Iedereen kan zo het stadion in. De kans dat er wat gebeurt is waarschijnlijk niet groot, maar ik snap de politie ook wel. Daarom gaan we ook niet tegen hun advies in.”
54 min geleden - 30 juni 2022 om 14:27 # 261088
Johnnie
Heerlenaar ook De Graafschap gaat niet door, evenals dus Anderlecht. Allemaal door “derden”?
59 min geleden - 30 juni 2022 om 14:22 # 261087
remihoeben
witsenogkoempel schreef:
Misschien ook wel interessant, dit zegt Dijkhuizen van Excelsior over hun transfermogelijkheden (op een bepaalde manier wel vergelijkbaar met de situatie van roda denk ik): De zogenoemde buitenkansjes zullen pas later in de voorbereiding in beeld komen. Excelsior houdt de ogen open voor bijvoorbeeld spelers die bij topclubs buiten de boot vallen. "Dat is nog te vroeg voor ons. Het gaat nu pas beginnen en of spelers wachten, of ze kiezen ergens anders voor. Het is een soort dagkoers. Dat zal rond eind augustus een beetje hetzelfde zijn. Wij zullen ons budget ook bewaren voor de eindfase, omdat we dan de betere spelers kunnen pakken. We moeten een beetje geduld hebben." Niet alleen geduld, maar ook geluk. Dijkhuizen merkt dat spelers niet standaard meer voor de Eredivisie kiezen. "Je hebt het niet altijd in de hand. Je hoopt ook dat spelers voor het verhaal van de club kiezen en niet alleen maar naar het geld kijken. Dan leggen wij het gewoon af tegen de top van de Keuken Kampioen Divisie. We hebben ook met jongens gesproken die dan toch daarvoor kiezen, omdat die clubs financieel blijkbaar meer kunnen. Dat is verder hun goed recht. Er zitten daar grote clubs die ten koste van alles meteen weer willen promoveren. Wij nemen dat risico liever niet en blijven trouw aan de werkwijze. Het zij zo."
30 juni 2022 om 14:12
Dit klinkt inderdaad vrij logisch maar het wachten duurt zo lang.. Dat merk je aan verlengen van seizoenskaarten

1 uur geleden - 30 juni 2022 om 14:19 # 261086
Heerlenaar
Johnnie schreef:
Hebben we inmiddels zon slechte naam?
30 juni 2022 om 13:52


Heeft niks met Roda te maken, maar met supporters van tegenstanders die niet uitgenodigd zijn en toch dreigen te komen, zoals een combinatie fortuna dusseldorf / fortuna sittard, oftewel relschoppers uit sittard.
1 uur geleden - 30 juni 2022 om 14:13 # 261085
witsenogkoempel
Misschien ook wel interessant, dit zegt Dijkhuizen van Excelsior over hun transfermogelijkheden (op een bepaalde manier wel vergelijkbaar met de situatie van roda denk ik):

De zogenoemde buitenkansjes zullen pas later in de voorbereiding in beeld komen. Excelsior houdt de ogen open voor bijvoorbeeld spelers die bij topclubs buiten de boot vallen. "Dat is nog te vroeg voor ons. Het gaat nu pas beginnen en of spelers wachten, of ze kiezen ergens anders voor. Het is een soort dagkoers. Dat zal rond eind augustus een beetje hetzelfde zijn. Wij zullen ons budget ook bewaren voor de eindfase, omdat we dan de betere spelers kunnen pakken. We moeten een beetje geduld hebben."


Niet alleen geduld, maar ook geluk. Dijkhuizen merkt dat spelers niet standaard meer voor de Eredivisie kiezen. "Je hebt het niet altijd in de hand. Je hoopt ook dat spelers voor het verhaal van de club kiezen en niet alleen maar naar het geld kijken. Dan leggen wij het gewoon af tegen de top van de Keuken Kampioen Divisie. We hebben ook met jongens gesproken die dan toch daarvoor kiezen, omdat die clubs financieel blijkbaar meer kunnen. Dat is verder hun goed recht. Er zitten daar grote clubs die ten koste van alles meteen weer willen promoveren. Wij nemen dat risico liever niet en blijven trouw aan de werkwijze. Het zij zo."
1 uur geleden - 30 juni 2022 om 14:12 # 261084
Roda7United
witsenogkoempel

Ik snap je punt. Maar dat heeft twee kanten. Van ene kant is het zoals je zegt fijn om geïnformeerd te worden, maar ik weet niet of het per se negatief is als er niks uitlekt. Als er maar een leuk team staat bij de start van de competitie, dan vind ik het allemaal best.

Ervan uitgaande dat de informatie met betrekking tot verhoging spelersbudget al is gegeven natuurlijk. Want die informatie was wel echt noodzakelijk.
1 uur geleden - 30 juni 2022 om 14:09 # 261083
witsenogkoempel
Roda7United schreef:
witsenogkoempel Je zegt dat Roda nog stappen kan maken in het communiceren op technisch gebied. Vervolgens geef je aan wat het benoemen van het driejarenplan voor een impact heeft gehad onder de supporters. Dan is dat toch juist een reden om zo’n uitspraken niet meer te doen en juist jezelf niet te veel druk op te leggen? Tuurlijk zou Roda garanties willen geven, maar dat bestaat niet in het voetbal. Met betrekking tot de portemonnee doen ze verstandig niet te veel uitspraken, maar wel dat het spelersbudget omhoog is gegaan om supporters hoop te geven. Je moet niet je tegenspelers in de portemonnee laten kijken want dat kost je alleen maar geld.
30 juni 2022 om 13:43


Met meer communiceren op technisch gebied bedoel ik geen harde deadlines voor jezelf stellen, want zoals je zegt kan je die garanties gewoon niet geven in het voetbal. Maar er moet wel ergens een middenweg te vinden zijn tussen jezelf harde deadlines stellen en alles naar buiten brengen wat betreft spelersbudget, potentiele versterkingen etc. en helemaal niks naar buiten brengen op technisch gebied. Dat laatste is namelijk nu het geval bij Roda. Ik weet nota bene meer over naar welke versterkingen PEC, ADO en de Graafschap nog op zoek zijn, dan over mijn eigen club.

Iemand deelde op twitter laatst een video van de TD van de Graafschap waar hij de versterkingen tot nu toe besprak en kort even toelichting gaf over de plannen wat betreft toekomstige versterkingen. Vond ik bijna het perfecte voorbeeld van hoe je als club je achterban kan meenemen in het technisch beleid van de club, zonder dat je te veel informatie blootgeeft.
1 uur geleden - 30 juni 2022 om 14:02 # 261082
Roda7United
oost10 schreef:
Roda7United schreef:
Die pot tegen Anderlecht stelt volgens mij niet zoveel voor. Anderlecht communiceerde ook niet eens op de socials over het cancellen van de wedstrijd. Zal wel een jong team aantreden.
30 juni 2022 om 13:37
Van de Anderlecht site: Zaterdag 2 juli staat er een nieuwe oefenwedstrijd op het programma tegen Roda JC. Deze wedstrijd wordt om 14u achter gesloten deuren op Neerpede gespeeld. De wedstrijd zal wel te bekijken zijn via het videoplatform MAUVE TV.
30 juni 2022 om 13:44


Oh dan heb ik me vergist. Zag op Anderlecht Facebook in ieder geval niks staan qua informatie over deze wedstrijd.
1 uur geleden - 30 juni 2022 om 13:59 # 261081
Johnnie
Hebben we inmiddels zon slechte naam?
1 uur geleden - 30 juni 2022 om 13:52 # 261080
Heerlenaar
Johnnie schreef:
Heerlenaar dat is een grap toch? Op die manier kunnen we enkel Roda Raalte als tegenstander krijgen.
30 juni 2022 om 13:20


Nee, geen grap…

Er is nog geen definitief besluit gevallen, maar de twijfel van de lokale driehoek ligt bij de politie..
1 uur geleden - 30 juni 2022 om 13:51 # 261079
PLS2000

https://t.co/LVrSs22qCk

t.co
Oefenduel De Graafschap-Roda JC op verzoek van politie niet op De Vijverberg #DeGraafschap
1 uur geleden - 30 juni 2022 om 13:49 # 261078
oost10
Roda7United schreef:
Die pot tegen Anderlecht stelt volgens mij niet zoveel voor. Anderlecht communiceerde ook niet eens op de socials over het cancellen van de wedstrijd. Zal wel een jong team aantreden.
30 juni 2022 om 13:37


Van de Anderlecht site: Zaterdag 2 juli staat er een nieuwe oefenwedstrijd op het programma tegen Roda JC. Deze wedstrijd wordt om 14u achter gesloten deuren op Neerpede gespeeld. De wedstrijd zal wel te bekijken zijn via het videoplatform MAUVE TV.
1 uur geleden - 30 juni 2022 om 13:44 # 261077
Roda7United
witsenogkoempel

Je zegt dat Roda nog stappen kan maken in het communiceren op technisch gebied. Vervolgens geef je aan wat het benoemen van het driejarenplan voor een impact heeft gehad onder de supporters. Dan is dat toch juist een reden om zo’n uitspraken niet meer te doen en juist jezelf niet te veel druk op te leggen? Tuurlijk zou Roda garanties willen geven, maar dat bestaat niet in het voetbal.
Met betrekking tot de portemonnee doen ze verstandig niet te veel uitspraken, maar wel dat het spelersbudget omhoog is gegaan om supporters hoop te geven. Je moet niet je tegenspelers in de portemonnee laten kijken want dat kost je alleen maar geld.
1 uur geleden - 30 juni 2022 om 13:43 # 261076
RJCSimpelveld
witsenogkoempel schreef:
RJCSimpelveld Als een groot deel van je basis wegvalt, kost het tijd om weer dezelfde automatismen te ontwikkelen in het team, dat is een gegeven waar je niet omheen kan. Toch is het verkopen van goede spelers een must als je de club op eigen benen wil laten staan en dat is het uiteindelijke doel van de funders. Dat betekent wel dat je realistisch moet zijn over de termijn waarop promotie naar het hoogste doel bewerkstelligd kan worden. Wat dat betreft kan de club wel nog stappen maken in de communicatie naar de supporters toe, om ze meer mee te nemen in het technische beleid achter de schermen. Je ziet al wat een onvoorzichtige uitspraak drie jaar geleden als "in het derde jaar willen we voor promotie gaan" teweeg heeft gebracht onder sommige supporters. Uiteindelijk zal het voor sommigen nooit snel genoeg gaan, maar ik geloof wel dat de huidige aanpak een realistische kans biedt om weer een stabiele eredivisieploeg te worden. Er wordt vaak gezegd "kijk bij Volendam is er een paar ton bij gegooid en die zijn nu met Muhren en van Mieghem gepromoveerd, waarom doen wij dat niet?". Maar ik kan je al bijna garanderen dat die er komend seizoen weer uitvliegen en dan ben je als club nog nergens.
30 juni 2022 om 13:28


Het enige voordeel is wel dat ze zich weer in de kijker hebben gespeeld mocht volendam degraderen.

Maar ik ben het zeker met je eens dat doormiddel van spelers te verkopen een gezondere financiële situatie krijgt bij roda.
Al geloof ik niet dat roda ooit op eigen benen kan staan, maargoed laat ze maar het tegendeel bewijzen.
1 uur geleden - 30 juni 2022 om 13:39 # 261075
Johnnie
Alles behalve om de discussie opnieuw op te laten laaien.

“ Verslavingen nemen toe
Sinds online gokbedrijven vanaf oktober 2021 legaal in Nederland zijn, krijgt het Trimbos-instituut kennisinstituut over verslavingen steeds meer signalen dat het aantal mensen met een online gokverslaving toeneemt. Volgens het kennisinstituut over verslavingen komt dit mede door de marketingactiviteiten (reclame en sponsoring) van bedrijven als BetCity.”

Dit zet Roda haar standpunt wel extra kracht bij. “Gewoon” harde cijfers die aantonen dat het een negatief gevolg heeft.
1 uur geleden - 30 juni 2022 om 13:38 # 261074
Roda7United
Die pot tegen Anderlecht stelt volgens mij niet zoveel voor. Anderlecht communiceerde ook niet eens op de socials over het cancellen van de wedstrijd. Zal wel een jong team aantreden.
1 uur geleden - 30 juni 2022 om 13:37 # 261073
witsenogkoempel
Heerlenaar schreef:
Roda - Fortuna Koln mogelijk ook op losse schroeven, er wordt een verband gezien tussen Fortuna Koln en Fortuna Sittard support.
30 juni 2022 om 13:17


Misschien kunnen we een boerenprotest organiseren op de parkeerplaats van de Hornbach, dan hoeft de politie maar op één plek tegelijk aanwezig te zijn.
1 uur geleden - 30 juni 2022 om 13:31 # 261072
witsenogkoempel
RJCSimpelveld Als een groot deel van je basis wegvalt, kost het tijd om weer dezelfde automatismen te ontwikkelen in het team, dat is een gegeven waar je niet omheen kan. Toch is het verkopen van goede spelers een must als je de club op eigen benen wil laten staan en dat is het uiteindelijke doel van de funders. Dat betekent wel dat je realistisch moet zijn over de termijn waarop promotie naar het hoogste doel bewerkstelligd kan worden.
Wat dat betreft kan de club wel nog stappen maken in de communicatie naar de supporters toe, om ze meer mee te nemen in het technische beleid achter de schermen. Je ziet al wat een onvoorzichtige uitspraak drie jaar geleden als "in het derde jaar willen we voor promotie gaan" teweeg heeft gebracht onder sommige supporters.

Uiteindelijk zal het voor sommigen nooit snel genoeg gaan, maar ik geloof wel dat de huidige aanpak een realistische kans biedt om weer een stabiele eredivisieploeg te worden. Er wordt vaak gezegd "kijk bij Volendam is er een paar ton bij gegooid en die zijn nu met Muhren en van Mieghem gepromoveerd, waarom doen wij dat niet?". Maar ik kan je al bijna garanderen dat die er komend seizoen weer uitvliegen en dan ben je als club nog nergens.
1 uur geleden - 30 juni 2022 om 13:28 # 261071
Johnnie
Heerlenaar dat is een grap toch? Op die manier kunnen we enkel Roda Raalte als tegenstander krijgen.
2 uur geleden - 30 juni 2022 om 13:20 # 261070
Johnnie
Over spelers die er nog niet zijn, zijn we ongeduldig. Over spelers die er gewoon nog zijn, zijn we voorbarig. Zo maken we het ons zelf lekker makkelijk.

Uitgaande van meer dan 3 miljoen begroting (zeg even 3.2, neem namelijk niet aan dat we opeens naar 4/5 miljoen zullen gaan), hebben we een spelersbudget van +/- 2 miljoen.

Althans, ik meen dat het spelersbudget zo’n 60% van de begroting mag zijn. Los van het feit dat daar links of rechtsom nog wat extra’s ingestoken kan worden.
2 uur geleden - 30 juni 2022 om 13:19 # 261069
Heerlenaar
Roda - Fortuna Koln mogelijk ook op losse schroeven, er wordt een verband gezien tussen Fortuna Koln en Fortuna Sittard support.
2 uur geleden - 30 juni 2022 om 13:17 # 261068
RJCSimpelveld
Als Bouchouari en vente alle twee weg gaan ben je de 3 beste spelers kwijt samen met pflucke die al weg is.

Super voor de club dat spelers weer in de belangstelling staan en geld in het laatje brengen, maar zie die 3 spelers maar eens goed te vervangen..

Daarbij valt je basis helemaal weg, je begint dan echt met een nieuw team, eer dat dat weer lekker draait.
2 uur geleden - 30 juni 2022 om 13:10 # 261067
W18
Wedstrijd tegen Anderlecht zal toch doorgaan. Zal wel gespeeld worden op het jeugdcomplex van Anderlecht…
2 uur geleden - 30 juni 2022 om 13:08 # 261066
Floris
witsenogkoempel schreef:
Floris Wederom een speler die voor een transfersom gaat. Voor transfervrije spelers is er volgens mij geen enkele reden om ze niet eerder aan te kondigen als je al rond bent. Huurspelers is een ander geval, dus een eventueel huur van Douglas zou wel pas vanaf morgen aangekondigd kunnen worden.
30 juni 2022 om 13:01


Klopt & Klopt. Heb wel gelezen dat het bij Arsenal ook te maken heeft met Shirt nummer. Heel apart maar blijkbaar wel allemaal factoren waar wij niks vanaf weten.
2 uur geleden - 30 juni 2022 om 13:06 # 261065
witsenogkoempel
Floris Wederom een speler die voor een transfersom gaat. Voor transfervrije spelers is er volgens mij geen enkele reden om ze niet eerder aan te kondigen als je al rond bent. Huurspelers is een ander geval, dus een eventueel huur van Douglas zou wel pas vanaf morgen aangekondigd kunnen worden.
2 uur geleden - 30 juni 2022 om 13:01 # 261064
BoerBiet
LBz schreef:
BoerBiet Probeer maar een alternatieve spits te vinden dan. En dan ook nog eenje die in kkd wil spelen. Ik ben het helemaal met Roda7United eens. Zou vetrek Vente erger vinden dan dat van Bouchuari. Ben bang dat beide niet te houden zijn.
30 juni 2022 om 12:56


Nee goed maar daarom zal Roda hem niet voor een schijntje en als er geen vervanger klaar staat laten gaan.
2 uur geleden - 30 juni 2022 om 12:59 # 261063
Floris
En alweer de volgende club die wacht tot 1 Juli met het aankondigen van nieuwe speler. (Arsenal - Gabriel Jesus).

A.u.b stoppen met dat gezeur en gewoon geduldig afwachten. Beetje vertrouwen mag wel.
2 uur geleden - 30 juni 2022 om 12:58 # 261062
LBz
BoerBiet
Probeer maar een alternatieve spits te vinden dan. En dan ook nog eenje die in kkd wil spelen.

Ik ben het helemaal met Roda7United eens. Zou vetrek Vente erger vinden dan dat van Bouchuari.

Ben bang dat beide niet te houden zijn.
2 uur geleden - 30 juni 2022 om 12:56 # 261061
BoerBiet
We moeten ons minder druk maken over de interesse in onze spelers. Verkopen van spelers is gewoon waar we het als club van moeten hebben en Roda zal Vente echt niet voor een appel en een ei de deur uit laten lopen.
2 uur geleden - 30 juni 2022 om 12:40 # 261060
Heerlenaar
SC Heerenveen heeft als prioriteit Sydney van Hooijdonk definitief over te nemen van Bologna.

Vente is een van back ups, voor het geval Heereveen hem niet over kan nemen, wat uiteindelijk wel lijkt te lukken.

Dus een vertrek van Vente is nog niet aan de orde.
2 uur geleden - 30 juni 2022 om 12:33 # 261059
Roda7United
Een vertrek van Vente zou ik erger vinden dan een vertrek van Bouchouari en het vertrek van Pflücke. Een scorende spits is goud waard. Vooral in deze competitie.
Nog 1 jaar contract en Roda heeft nog een optie voor een extra jaar. Mag wat kosten dan.
2 uur geleden - 30 juni 2022 om 12:23 # 261058
joolisjool
Twitter: @SecondSCH
Volgens zijn eigen beschrijving clubwatcher van Heerenveen
3 uur geleden - 30 juni 2022 om 11:37 # 261057
Dorpsgek
joolisjool

Waar staat dat?
3 uur geleden - 30 juni 2022 om 11:35 # 261056
joolisjool
Dylan Vente staat op 'het lijstje' bij Heerenveen, voor wat het waard is.
Wat mij betreft gewoon de hoofdprijs vragen als ze zich melden.
3 uur geleden - 30 juni 2022 om 11:31 # 261055
LBz
Heerlenaar schreef:
Er wordt dit jaar anders omgegaan met het spelersbudget, deze is aanzienlijk hoger dan voorgaande jaren. Mijn kennis vertelde daarbij dat Roda dus liever gaat voor 5 a 6 duurdere basisspelers en hoopt zodoende andere clubs af te troeven. Met duurdere basisspelers bedoeld hij dat Roda nu over de middelen beschikt hun meer salaris te bieden, daardoor de kans groter is dat ze voor Roda kiezen.
30 juni 2022 om 11:19


Zou kunnen en dan moet je anderen maar minder geven. Hoop dat het zo is.
3 uur geleden - 30 juni 2022 om 11:24 # 261054
Heerlenaar
Er wordt dit jaar anders omgegaan met het spelersbudget, deze is aanzienlijk hoger dan voorgaande jaren.

Mijn kennis vertelde daarbij dat Roda dus liever gaat voor 5 a 6 duurdere basisspelers en hoopt zodoende andere clubs af te troeven.

Met duurdere basisspelers bedoeld hij dat Roda nu over de middelen beschikt hun meer salaris te bieden, daardoor de kans groter is dat ze voor Roda kiezen.
4 uur geleden - 30 juni 2022 om 11:19 # 261053
LBz
Dat "de lat hoger gelgd wordt" is maar de vraag. Men probeert voor minder geld meer of minstend gelijkwaardig te krijgen. Wie wil dat niet?? En dat is ook een goed streven.
Van de spelers die zijn vertrokken weet ik van 2 dat ze een flink verlaagde aanbieding hebben gehad waar ze geen zin in hadden. En Werker zal ook wel in die categorie horen schat ik zo in.
We zullen het zien maar de scouting staat voor een hele zware taak met betrekkelijk weinig middelen een goede selectie samen te stellen.
Er komt gewoon structureel te weinig binnen bij Roda en dat gaan ook de funders niet veranderen. Ze hebben wel de zaak goed gesaneerd tot bijna break even waarvoor eeuwige dank. Maar je zit dan op niveau middenmoot kkd, meer niet.
4 uur geleden - 30 juni 2022 om 11:09 # 261052
Roda7United
Heerlenaar schreef:
Begroting is groter dan vorig jaar. Mijn kennis kon me wel vertellen dat dat een van de redenen is waarom ze niet door zijn gegaan met Werker. De club kan en hoopt iets aantrekkelijkere spelers aan zich te kunnen binden dan afgelopen 2/3 seizoenen.
30 juni 2022 om 10:25


Mooi nieuws. Bedankt voor het delen.

Misschien duren de aanwinsten wat langer omdat Streppel weet dat hij meer te besteden heeft. Hierdoor neemt hij niet snel genoegen en wacht op buitenkansjes (best case scenario).

Mijn opmerking over de quarantaine van Jordens was een grapje en reactie op de redenen van Johnnie waarom Roda tot 1 juli zou wachten met aanwinsten.
4 uur geleden - 30 juni 2022 om 10:58 # 261050
witsenogkoempel
Heerlenaar Dat is dan positief, al moet die visie natuurlijk wel de komende weken werkelijkheid worden.

4 uur geleden - 30 juni 2022 om 10:44 # 261049
DerMister
witsenogkoempel schreef:
Heerlenaar Heerlenaar schreef:
Begroting is groter dan vorig jaar. Mijn kennis kon me wel vertellen dat dat een van de redenen is waarom ze niet door zijn gegaan met Werker. De club kan en hoopt iets aantrekkelijkere spelers aan zich te kunnen binden dan afgelopen 2/3 seizoenen.
30 juni 2022 om 10:25
Dat is dan positief nieuws. Ik hoop dat er dan ook snel een aantal aantrekkelijke spelers gepresenteerd worden, want je zag aan de reacties op het vertrek van Werker al dat supporters zich zorgen maken. Werker is een jongen van de club en heeft altijd alles gegeven, maar hij zit wat mij betreft onder het niveau dat je nodig hebt om naar de eredivisie terug te keren. Gelukkig heeft men bij de club diezelfde inschatting gemaakt en wordt de lat hoger gelegd.
30 juni 2022 om 10:37


Met vd Pavert leg je de lat toch echt niet veel hoger…
4 uur geleden - 30 juni 2022 om 10:43 # 261048
Heerlenaar
witsenogkoempel schreef:
Heerlenaar Heerlenaar schreef:
Begroting is groter dan vorig jaar. Mijn kennis kon me wel vertellen dat dat een van de redenen is waarom ze niet door zijn gegaan met Werker. De club kan en hoopt iets aantrekkelijkere spelers aan zich te kunnen binden dan afgelopen 2/3 seizoenen.
30 juni 2022 om 10:25
Dat is dan positief nieuws. Ik hoop dat er dan ook snel een aantal aantrekkelijke spelers gepresenteerd worden, want je zag aan de reacties op het vertrek van Werker al dat supporters zich zorgen maken. Werker is een jongen van de club en heeft altijd alles gegeven, maar hij zit wat mij betreft onder het niveau dat je nodig hebt om naar de eredivisie terug te keren. Gelukkig heeft men bij de club diezelfde inschatting gemaakt en wordt de lat hoger gelegd.
30 juni 2022 om 10:37


Jou laatste zin, is de huidige visie en route van de club...
''Gelukkig heeft men bij de club diezelfde inschatting gemaakt en wordt de lat hoger gelegd''
4 uur geleden - 30 juni 2022 om 10:39 # 261047
witsenogkoempel
Heerlenaar Heerlenaar schreef:
Begroting is groter dan vorig jaar. Mijn kennis kon me wel vertellen dat dat een van de redenen is waarom ze niet door zijn gegaan met Werker. De club kan en hoopt iets aantrekkelijkere spelers aan zich te kunnen binden dan afgelopen 2/3 seizoenen.
30 juni 2022 om 10:25


Dat is dan positief nieuws. Ik hoop dat er dan ook snel een aantal aantrekkelijke spelers gepresenteerd worden, want je zag aan de reacties op het vertrek van Werker al dat supporters zich zorgen maken. Werker is een jongen van de club en heeft altijd alles gegeven, maar hij zit wat mij betreft onder het niveau dat je nodig hebt om naar de eredivisie terug te keren. Gelukkig heeft men bij de club diezelfde inschatting gemaakt en wordt de lat hoger gelegd.
4 uur geleden - 30 juni 2022 om 10:37 # 261046
DerMister
LBz schreef:
DerMister schreef:
LBz schreef:
DerMister schreef:
In 2020-2021 werd er nog 5.7 miljoen uit gegeven dus we zijn flink terug gegaan in begroting
30 juni 2022 om 10:03
Moet wel vorig jaar werd ronD 8 ton verlies gemaakt. BegrotinG Moet dus wederom verder omlaag TENZIJ er extern geld bij komt. Vraag me af of die woke activiteiten ook uit de begroting bekostigd worden?
30 juni 2022 om 10:09
Verlies was zelfs 1.7 miljoen, dus zit er idd niks anders op dan flink te snijden.
30 juni 2022 om 10:10
1.7 mijoen was toch het jaar ervoor? Begroot verlies afgelopen seizoen 8 ton waarvan nog geen jaarekening is ?? Of ben ik te optimistisch?
30 juni 2022 om 10:20


Zou kunnen, ik had het over 2020-2021
4 uur geleden - 30 juni 2022 om 10:31 # 261045
Johnnie
Liever een lage begroting die sluitend is of je zelfs groene cijfers doet schrijven, dan een hoge begroting met een enorm verlies aan het einde van het boekjaar.

Begroting zegt in die zin niet zoveel. Gaat om de financiële mogelijkheden die je daarnaast hebt. Plus een lage begroting betekend een plus bij iedere nieuwe partner, sponsor, spelersverkoop etc
4 uur geleden - 30 juni 2022 om 10:31 # 261044
Heerlenaar
Jordens was overigens niet thuis vanwege quarantaine.

Maar om andere redenen.
4 uur geleden - 30 juni 2022 om 10:27 # 261043
Heerlenaar
Begroting is groter dan vorig jaar.

Mijn kennis kon me wel vertellen dat dat een van de redenen is waarom ze niet door zijn gegaan met Werker.

De club kan en hoopt iets aantrekkelijkere spelers aan zich te kunnen binden dan afgelopen 2/3 seizoenen.
4 uur geleden - 30 juni 2022 om 10:25 # 261042
LBz
Roda7United schreef:
Heerlenaar Dankje. dermister Uitgegeven is iets anders dan begroting hè. Dan gaven we dus meer uit dan onze begroting en draaiden we verlies.
30 juni 2022 om 10:11


Dat draaien we al jaren en ook nog steeds met funders.
5 uur geleden - 30 juni 2022 om 10:21 # 261041
LBz
DerMister schreef:
LBz schreef:
DerMister schreef:
In 2020-2021 werd er nog 5.7 miljoen uit gegeven dus we zijn flink terug gegaan in begroting
30 juni 2022 om 10:03
Moet wel vorig jaar werd ronD 8 ton verlies gemaakt. BegrotinG Moet dus wederom verder omlaag TENZIJ er extern geld bij komt. Vraag me af of die woke activiteiten ook uit de begroting bekostigd worden?
30 juni 2022 om 10:09
Verlies was zelfs 1.7 miljoen, dus zit er idd niks anders op dan flink te snijden.
30 juni 2022 om 10:10


1.7 mijoen was toch het jaar ervoor? Begroot verlies afgelopen seizoen 8 ton waarvan nog geen jaarekening is ??
Of ben ik te optimistisch?
5 uur geleden - 30 juni 2022 om 10:20 # 261040
Roda7United
Heerlenaar

Dankje.

dermister

Uitgegeven is iets anders dan begroting hè. Dan gaven we dus meer uit dan onze begroting en draaiden we verlies.
5 uur geleden - 30 juni 2022 om 10:11 # 261039
DerMister
LBz schreef:
DerMister schreef:
In 2020-2021 werd er nog 5.7 miljoen uit gegeven dus we zijn flink terug gegaan in begroting
30 juni 2022 om 10:03
Moet wel vorig jaar werd ronD 8 ton verlies gemaakt. BegrotinG Moet dus wederom verder omlaag TENZIJ er extern geld bij komt. Vraag me af of die woke activiteiten ook uit de begroting bekostigd worden?
30 juni 2022 om 10:09


Verlies was zelfs 1.7 miljoen, dus zit er idd niks anders op dan flink te snijden.
5 uur geleden - 30 juni 2022 om 10:10 # 261038
LBz
DerMister schreef:
In 2020-2021 werd er nog 5.7 miljoen uit gegeven dus we zijn flink terug gegaan in begroting
30 juni 2022 om 10:03


Moet wel vorig jaar werd ronD 8 ton verlies gemaakt. BegrotinG Moet dus wederom verder omlaag TENZIJ er extern geld bij komt.
Vraag me af of die woke activiteiten ook uit de begroting bekostigd worden?
5 uur geleden - 30 juni 2022 om 10:09 # 261037
DerMister
In 2020-2021 werd er nog 5.7 miljoen uit gegeven dus we zijn flink terug gegaan in begroting
5 uur geleden - 30 juni 2022 om 10:03 # 261036
Heerlenaar
Roda7United schreef:
Heerlenaar schreef:
Van een kennis vernomen dat de begroting komend seizoen iets hoger ligt dan €3.000.000 Begroting voor volgend seizoen moet ook binnenkort ingediend worden.
30 juni 2022 om 09:48
Weet je ook hoeveel het het afgelopen seizoen ongeveer was?
30 juni 2022 om 09:53


Kom ik op terug, heb ik niet gevraagd
5 uur geleden - 30 juni 2022 om 09:58 # 261035
Roda7United
Heerlenaar schreef:
Van een kennis vernomen dat de begroting komend seizoen iets hoger ligt dan €3.000.000 Begroting voor volgend seizoen moet ook binnenkort ingediend worden.
30 juni 2022 om 09:48


Weet je ook hoeveel het het afgelopen seizoen ongeveer was?
5 uur geleden - 30 juni 2022 om 09:53 # 261034
Heerlenaar
Van een kennis vernomen dat de begroting komend seizoen iets hoger ligt dan €3.000.000

Begroting voor volgend seizoen moet ook binnenkort ingediend worden.
5 uur geleden - 30 juni 2022 om 09:48 # 261033
West14
Mischien wel op vakantie gestuurd met een burn out na een paar uitglijders.
6 uur geleden - 30 juni 2022 om 09:04 # 261032
DerMister
FCKip schreef:
Gumpun is verdacht stil. Moeten we geduld hebben of moeten we ons intussen zorgen maken?
30 juni 2022 om 07:40


Misschien is Gumpun met vakantie. Hij zat er dit jaar ook al een paar keer naast, dus laten we de officiële bekendmaking van de club afwachten. Het lijkt me sowieso een goede zaak dat er minder info gelekt wordt.
6 uur geleden - 30 juni 2022 om 08:28 # 261031
witsenogkoempel
Er wordt in Den Haag als hard gewerkt om de mogelijkheden wat betreft gokreclames in te gaan perken. Geen BN’ers meer in reclamespotjes en grotere maatregelen gaan nog volgen.
7 uur geleden - 30 juni 2022 om 07:53 # 261030
FCKip
Gumpun is verdacht stil. Moeten we geduld hebben of moeten we ons intussen zorgen maken?
7 uur geleden - 30 juni 2022 om 07:40 # 261029
Heerlenaar
Lieve mede supporters!!

Dat wij ons druk maken om MV*…
Ik snap dat niet!

Daar stapt een amerikaanse investeerder in met een eenmalige injectie van €730.000.

De begroting van MVV is €750.000.

Het zal vast dat de begroting richting de €1.000.000 gaat, maar zoals de directeur van MVV heeft gezegt is het geld vooral ook bedoeld om de jeugdopleiding van impulsen te voorzien, dus zo veel zal de selectie er niet op vooruit gaan!!

Boeien dus.
8 uur geleden - 30 juni 2022 om 07:17 # 261028
witsenogkoempel
.
gisteren om 23:06 - 29 juni 2022 om 23:06 # 261027
Roy79
Haha, die komen er nog wel achter. ADO wilde met deze partij niet in zee. Ik heb mijn buik vol van de vage partijen die een minderheidsbelang opteren. Gelukkig hebben wij de sores met buitenlandse investeerder zelf weten te keren.
gisteren om 22:54 - 29 juni 2022 om 22:54 # 261026
witsenogkoempel
Maan Dat je jaloers bent op 046 oké, spelen eredivisie en halen leuke spelers, maar waarom zou je in godsnaam jaloers zijn op een team met het laagste spelersbudget van de KKD?
gisteren om 22:36 - 29 juni 2022 om 22:36 # 261025
Maan
Ben wel een beetje jaloers op 043 en 046 .......
gisteren om 22:19 - 29 juni 2022 om 22:19 # 261024
Maan
Het belangrijkste is dat er op korte termijn een nieuwe speler komt die plucke laat vergeten.......mijn voorkeur gaat uit naar Mario engels
gisteren om 22:16 - 29 juni 2022 om 22:16 # 261023
witsenogkoempel
Bij Servette zijn ze volgens mij al enthousiast over Pflücke, scoorde vandaag een mooie goal in een oefenwedstrijd. Heel jammer dat hij bij ons weg is maar gun hem het beste
gisteren om 22:01 - 29 juni 2022 om 22:01 # 261022
Klopp
erik70
Die investeerder van MVV schijnt te hebben betaald met diamanten. Hij was toch in de buurt.
gisteren om 21:44 - 29 juni 2022 om 21:44 # 261021
Moelejaan
erik70 schreef:
Eerst een muis en nu weer een pier....en dat omdat ik niet mee tetter met de Calimero's hier.
29 juni 2022 om 18:55


Ga gewoon op jullie eigen forum zitten. Clown.
gisteren om 21:31 - 29 juni 2022 om 21:31 # 261020
hammers
Het enige goeie nieuws van vandaag is dat die vd Pavert in elk geval niet ergens anders is gepresenteerd.
gisteren om 20:37 - 29 juni 2022 om 20:37 # 261019

Voorspel de wedstrijd
Geen wedstrijden
Er zijn geen wedstrijden gevonden.