Extra donaties in de clubkas dankzij DHL
ma 22 mei 2023 om 12:00

Extra donaties in de clubkas dankzij DHL
ma 22 mei 2023 om 12:00

Heb jij online een nieuw paar sportschoenen besteld? DHL bezorgt ze voortaan ook bij Roda JC. Er staat namelijk een DHL Pakketautomaat aan de voorzijde van het Parkstad Limburg Stadion, links naast de hoofdingang.

Via deze automaat verstuur en ontvang je op een duurzame manier jouw pakketten. Daarnaast zorgt ieder pakket in deze automaat voor een donatie in de clubkas! Je kiest voor bezorging bij Roda JC via de Mijn DHL-app. In deze app kun je de pakketautomaat ook als standaard bezorglocatie instellen. Zodra het pakket is bezorgd ontvang je een bericht van DHL.

Guido Aben, commercieel manager Roda JC: 'Met trots presenteren wij onze nieuwe Businesspartner DHL, een bedrijf dat wereldwijd de verbinding zoekt en zich nu ook verbindt aan Roda JC. Het is mooi dat dit partnership juist nu tot stand komt daar waar er komend seizoen harder dan ooit gewerkt gaat worden om zowel de sportieve als commerciële ambities van de club waar te maken. Samen met DHL bouwen wij aan een krachtig netwerk en een stabiele toekomst van de club.'

Bron: rodajckerkrade.nl