Update oefenprogramma Roda JC
Afgelopen maandag is de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2021-2022 van start gegaan. De formatie van hoofdtrainer Jurgen Streppel gaat binnenkort ook de eerste oefenwedstrijd afwerken.
Denzel Jubitana op proef bij Roda JC
Roda JC heeft Denzel Jubitana op proef. De 22-jarige Belg traint de aankomende drie dagen mee met de selectie van Roda JC in de hoop de staf te overtuigen van zijn voetballende kwaliteiten.
Robert Klaasen langer verbonden aan Roda JC
Robert Klaasen heeft zijn overeenkomst bij Roda JC Kerkrade voor de duur van één seizoen verlengd. De middenvelder staat ook het aankomende seizoen 2021-2022 onder contract bij Roda JC.
Felix Schröter op proef bij Roda JC
Roda JC heeft Felix Schröter op proef. Schröter is een 25-jarige Duitse spits, die over een aflopend contract bij het Duitse Unterhaching beschikt.
Hans Anapak en Jamil Takidine op proef bij Roda JC
Roda JC heeft twee spelers op proef. Hans Anapak en Jamil Takidine trainen deze week mee met de selectie van Roda JC om de staf te overtuigen van hun kwaliteiten.
Livio Milts vertrekt bij Roda JC
De wegen van Roda JC en Livio Milts gaan scheiden. De aanvallende middenvelder vertrekt naar het Armeense FC Urartu.
Loek Hamers langer verbonden aan Roda JC
Loek Hamers heeft een overeenkomst getekend welke hem het komende seizoen aan Roda JC verbindt. De doelman tekende, evenals Jimmy Vijgen, een amateur-overeenkomst. Hamers sluit het aankomende seizoen definitief aan als doelman van de eerste selectie van Roda JC.
Speelschema definitief, volle stadions vanaf de seizoenstart!
Roda JC Kerkrade start op zaterdag 7 augustus met een uitwedstrijd tegen De Graafschap. Een week later strijden we, samen met jullie, in eigen huis voor de drie punten tegen Excelsior.
René Trost in nieuwe rol verder bij Roda JC
In goed onderling overleg is besloten dat René Trost zal terugtreden als lid van de Raad van Commissarissen van Roda JC.
Jordy Reneerkens nieuwe hoofdtrainer Roda JC O21
Roda JC heeft in Jordy Reneerkens een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor het hoogste jeugdelftal. De 37-jarige trainer uit Valkenburg tekende vandaag een overeenkomst voor 2 seizoenen.
Jimmy Vijgen tekent amateurcontract bij Roda JC
Roda JC Kerkrade heeft Jimmy Vijgen vastgelegd. De 20-jarige vleugelaanvaller tekende vanochtend in het bijzijn van zijn familie een overeenkomst voor één seizoen.
Roda terug naar gras - 1
In deze serie houden we je op de hoogte van de werkzaamheden in het Parkstad Limburg Stadion waarin het kunstgras word vervangen door natuurgras.
Weekupdate verbouwing Kaalheide - 10, 11 & 12
Nu de verbouwing op Kaalheide gestart is nemen we je graag mee in dit proces. Bekijk op deze pagina wekelijks een update.
René Trost nieuwe hoofdtrainer Roda JC O18
Roda JC heeft in René Trost een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor het O18-elftal. De oud-speler en oud-trainer van Roda JC tekent een overeenkomst voor twee seizoenen.
Fanshop weer geopend van 12.00 tot 17.00 uur
Met ingang van dinsdag 1 juni opent onze Fanshop weer de deuren. We staan te popelen om jullie weer te kunnen helpen.
The Voice of Kaalheide - S2E45 Martijn Wismans
Elke woensdagmorgen om 6 uur een aflevering van The Voice Of Kaalhei online te beluisteren. Bij t ontbijt, in de auto of trein naar je werk of gewoon op een later tijdstip!
Roel Brouwers en Danny Volkers langer verbonden aan Roda JC
Roda JC Kerkrade heeft de overeenkomsten met Roel Brouwers en Danny Volkers verlengd. Beide heren waren reeds geruime tijd aan de club verbonden.
De Energie Bedrijfsadviseur Limburg nieuwe hoofdsponsor
Roda JC Kerkrade kondigt met trots zijn nieuwe hoofdsponsor aan: De Energie Bedrijfsadviseur Limburg. De club is een meerjarige samenwerking aangegaan en De Bedrijfsadviseur Limburg zal onder meer prominent zichtbaar zijn op de voorzijde van het wedstrijdshirt.
The Voice of Kaalheide - S2E44 Alles Op Gevoel
Elke woensdagmorgen om 6 uur een aflevering van The Voice Of Kaalhei online te beluisteren. Bij t ontbijt, in de auto of trein naar je werk of gewoon op een later tijdstip!
The Voice of Kaalheide - S2E43.5 Nabespreking
In deze extra aflevering weer een nabespreking
Dick Nanninga Award - Van de fans, voor de spelers
Het seizoen is voorbij, maar er is nog één prijs te winnen. The Voice of Kaalhei roept vanaf dit jaar de Dick Nanninga Award in het leven.
Pre-talk: N.E.C. Nijmegen – Roda JC Kerkrade
Roda JC Kerkrade speelt vanavond zijn duel in de halve finale van de Keuken Kampioen play-offs. Om kwart voor zeven wordt er in het Gelderse Nijmegen afgetrapt tegen N.E.C.
The Voice of Kaalheide - S2E43 Verloren zonen
Een eerste nabespreking van velen. En waarom niet starten met de eerste wedstrijd voor de play-offs dachten we? Nog even lekker nagenieten.
Verleng of bestel nu jouw seizoenkaart!
Wegens de overweldigende steun na het gewonnen Play-Off duel tegen De Graafschap én de forse toename in vragen over de start van het verlengen van je seizoenkaart, is het vanaf NU mogelijk om online jouw seizoenkaart te verlengen!
Géeen Public Viewing rondom N.E.C. Nijmegen – Roda JC
Roda JC Kerkrade heeft in samenspraak met de Supportersraad en de Gemeente Kerkrade besloten om aanstaande donderdag rondom het duel N.E.C. Nijmegen – Roda JC Kerkrade géén Public Viewing te organiseren.
The Voice of Kaalheide - S2E42.5 Nabespreking
Een eerste nabespreking van velen. En waarom niet starten met de eerste wedstrijd voor de play-offs dachten we? Nog even lekker nagenieten.
Winst op De Graafschap na comeback in tweede helft
Roda JC Kerkrade heeft vanavond de volgende ronde van de Play-Offs weten te bereiken door De Graafschap in Doetinchem met 2-3 te verslaan. Vente scoorde in de eerste helft, Goppel twee keer in de tweede helft.
Pre-Talk: De Graafschap - Roda JC
Morgenavond beginnen voor Roda JC Kerkrade de Keuken Kampioen Play-Offs. Een uitduel in Doetinchem tegen De Graafschap is de eerste horde die gepasseerd moet worden.