The Voice of Kaalheide - S3E9 Rody De Boer
Elke woensdagmorgen een aflevering van The Voice Of Kaalhei online te beluisteren. Bij t ontbijt, in de auto of trein naar je werk of gewoon op een later tijdstip!
De visie van Jurgen: "Met attractief voetbal de punten in eigen huis houden"
“Met NAC Breda treffen we vandaag een van de titelkandidaten van deze jaargang. Aan ons de taak om met attractief voetbal het publiek opnieuw te vermaken en de punten in eigen huis te houden.
Roda JC Kerkrade en Brand verlengen samenwerking
Roda JC Kerkrade heeft de reeds langdurende samenwerking met Brand Bier voor vijf jaren verlengd. Dit betekent dat er tot tenminste 2026 Brand Bier geschonken wordt in het Parkstad Limburg Stadion.
Uitslag Poule en Man of the Match Roda JC - Almere City
Na een interland week hervat Roda JC morgenavond de competitie weer in een thuis duel tegen NAC Breda.
Informatie uitwedstrijd ADO Den Haag - Roda JC
Op vrijdag 24 september staat de vierde uitwedstrijd van het seizoen 2021-2022 op het programma. In Den Haag neemt de ploeg van Jurgen Streppel het op tegen ADO Den Haag.
Omruilen betaalmunten naar betaalpas
Op vrijdag 10 september (Roda JC - NAC Breda) en vrijdag 17 september (Roda JC – TOP Oss) (vrijdag 17 september) kun je oude consumptiemunten omzetten naar een betaalkaart.
Voorbeeldprof op en naast het veld
Na een uitstekend seizoen leek hij zijn verblijf bij het Griekse Xanthi FC met maar liefst drie jaar te verlengen. Inmiddels is Daryl Werker, voorbeeldprof op én naast het veld, weer terug bij zijn liefde voor het leven.
The Voice of Kaalheide - S3E5 Dezelfde Weg
Elke woensdagmorgen een aflevering van The Voice Of Kaalhei online te beluisteren. Bij t ontbijt, in de auto of trein naar je werk of gewoon op een later tijdstip!
Studio Roda | S2.1 - Arno Doomernik
Vandaag weer een nieuwe aflevering van Studio Roda.
Informatie wedstrijdbezoek Roda JC - NAC Breda
Door publiek toe te laten op basis van een coronatoegangsbewijs, is het mogelijk om de 1,5 meter-maatregelen los te laten en daardoor maximaal 13.000 supporters te verwelkomen. Indien je gezondheidsklachten hebt die op het coronavirus kunnen duiden, willen we je vriendelijk doch dringend verzoeken om thuis te blijven.
The Voice of Kaalheide - S3E7 Deadline Day
Elke woensdagmorgen een aflevering van The Voice Of Kaalhei online te beluisteren. Bij t ontbijt, in de auto of trein naar je werk of gewoon op een later tijdstip!
Roda JC versterkt zich met Jeremy Cijntje
Roda JC Kerkrade heeft zich op de slotdag van de transfermarkt versterkt met Jeremy Cijntje. De 23-jarige buitenspeler wordt voor één seizoen gehuurd van Heracles Almelo.
Fabian Serrarens vertrekt bij Roda JC
Fabian Serrarens vertrekt bij Roda JC Kerkrade. Speler en club gaan in goed onderling overleg uit elkaar. Het contract van de spits liep oorspronkelijk tot 30-06-2022, maar is nu vroegtijdig ontbonden.
RODA JC LEGT BRYAN LIMBOMBE VOOR TWEE SEIZOENEN VAST
Roda JC Kerkrade heeft zich vandaag versterkt met Bryan Limbombe. De 20-jarige aanvaller komt transfervrij over van KRC Genk en tekent in Kerkrade een contract voor de duur van twee seizoenen met de optie voor een derde seizoen.
"Er samen een geweldig seizoen van maken"
“In onze vorige thuiswedstrijd tegen Excelsior vond ik ons niveau heel hoog, maar bleken we in de eindfase slordig. Gelukkig waren we afgelopen week tegen Telstar een stuk effectiever.
"Uiteindelijk voetballen we maar voor één ding: promoveren"
Hij ziet zichzelf niet als het prototype profvoetballer. Met Cristiano Ronaldo heeft hij dan ook helemaal niets. Dat neemt niet weg dat Amir Absalem er alles aan doet om de top te bereiken. En mocht dat niet lukken, dan hoopt de offensieve linksback op een avontuurlijke carrière.
Remans en Souren maken overstap naar MVV
Mart Remans en Nicky Souren verlaten Roda JC Kerkrade per direct. Beide spelers tekenen een contract bij MVV Maastricht.
The Voice of Kaalheide - S3E7 Denzel Jubitana
Elke woensdagmorgen een aflevering van The Voice Of Kaalhei online te beluisteren. Bij t ontbijt, in de auto of trein naar je werk of gewoon op een later tijdstip!
Uitslag Poule en Man of the Match Telstar - Roda JC
Op basis van de eerste helft leek Roda JC met lege handen terug te moeten gaan naar Kerkrade. Gelukkig duurt een wedstrijd 90 minuten plus eventuele verlenging en bleef het uitvak onvoorwaardelijk de ploeg steunen waardoor Roda JC de 3-1 achterstand kon ombuigen naar een 3-4 overwinning. Doelpuntenmakers aan de kant van Roda JC waren Niek Vossenbelt, Stefano Marzo, Xian Emmers en Fabian Serrarens. Hieronder lees je de ontwikkelingen op de ranglijst van onze poule én wie WZRJC - Man of the Match is geworden.
Roda JC haalt Daryl Werker terug naar Kerkrade
Roda JC Kerkrade heeft Daryl Werker vastgelegd. De 27-jarige verdediger keert terug op het oude nest en tekent een overeenkomst voor de duur van één seizoen.
Verslag maandelijkse bijeenkomst Supportersraad – augustus 2021
Maandagavond heeft het maandelijkse overleg van de Supportersraad plaatsgevonden. Hierin werden de volgende onderwerpen besproken:
The Voice of Kaalheide - S3E5 Dezelfde Weg
Elke woensdagmorgen om 6 uur een aflevering van The Voice Of Kaalhei online te beluisteren. Bij t ontbijt, in de auto of trein naar je werk of gewoon op een later tijdstip!
Uitslag Poule en Man of the Match Roda JC - Excelsior
Roda JC verloor ondanks een sterk slot offensief met 1-2 in eigen huis tegen Excelsior. Hieronder lees je de ontwikkelingen op de ranglijst van onze poule én wie WZRJC - Man of the Match is geworden.
Die hard Liverpool-fan sluit Roda JC in het hart
Jason Thomas (36) is ICT'er en geboren in Bromsgrove, Engeland. Op zijn rechterbeen draagt hij een opvallende Liverpool FC tattoo. Thomas is één van de opvallende nieuwe seizoenkaarthouders van Roda JC. Samen met vrienden en buren besloot hij een seizoenkaart van Roda te nemen. Ook zijn dochters Indi (8) en Georgie (6) gaan met papa mee. Ze hebben Roda JC in hun hart gesloten.
Daryl Werker houdt conditie op peil bij Roda JC
Daryl Werker houdt de komende dagen zijn conditie op peil bij Roda JC. De centrale verdediger speelde reeds tussen 2014 en 2020 voor het eerste elftal van Roda JC.
"Ook dit seizoen moet het over voetbal gaan"
"Afgelopen week waren we de betere ploeg en wonnen we volkomen verdiend met 3-0 bij De Graafschap. Duidelijk is ieder geval dat we tijdens dat duel veel herkenbaars van het afgelopen seizoen terugzagen.
Roda JC en Jeffrey van As zijn in onderling overleg uit elkaar gegaan
Vanwege de beslissing om de functie van technisch directeur te doen vervallen, zijn Roda JC en Van As de afgelopen dagen rond de tafel gaan zitten. Uiteindelijk werd in onderling overleg een vergelijk gevonden, waar beide partijen zich in kunnen vinden.
Alle informatie over het bezoeken van Roda JC - Excelsior
Na afwezigheid van ruim een seizoen keren supporters en sponsoren op vrijdag 13 augustus weer terug in het Parkstad Limburg Stadion. Het bezoeken van een thuiswedstrijd van Roda JC is in de maanden juli en augustus enkel mogelijk met de CoronaCheck-app óf het gele vaccinatieboekje. Dit houdt concreet in dat je in het bezit moet zijn van een negatief testbewijs óf vaccinatiebewijs óf herstelbewijs.