Juyst broeksponsor seizoen 2022-2023
wo 27 juli 2022 om 16:22

Juyst broeksponsor seizoen 2022-2023
wo 27 juli 2022 om 16:22

Roda JC mag met gepaste trots melden dat Juyst ook aankomend seizoen als broeksponsor aan Roda JC verbonden is. Deze maand zijn DUROI en MK Accountants & Adviseurs gefuseerd waardoor deze bedrijven verder gaan onder de frisse nieuwe naam: Juyst.

VITALITEITSPARTNER


Patrick L’Espoir, Sales & Sponsorship manager: “Vanaf het begin van de samenwerking tussen DUROI en Roda JC was het duidelijk dat de kernwaarden naadloos op elkaar aansluiten. Hierbij was de maatschappelijke verbondenheid met de regio de belangrijkste pijler. We zijn dan ook trots dat Juyst, naast het verlengen van het broeksponsorschap, als eerste officiële Vitaliteitspartner verbonden is aan de maatschappelijke invulling van de club.”
 

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID


Martijn Kuijer, partner & eigenaar Juyst: “Twee jaar geleden hebben we de samenwerking met Roda JC uitgebreid tot het broeksponsorschap. Het doel was een bijdrage te leveren aan het nieuwe Roda JC en daarnaast onze maatschappelijke betrokkenheid aan de regio en de club te tonen. De afgelopen jaren zijn er door de club veel stappen gezet en merken wij dat het partnership meerwaarde genereert voor onze doelstellingen op maatschappelijk gebied. Dat is ook de reden dat we niet alleen het broeksponsorschap verlengen, maar tegelijkertijd toetreden als Vitaliteitspartner.”

OVER JUYST


Met een sterke club mensen, expertises en innovatieve oplossingen als basis staat Juyst aan uw zijde om u te ondersteunen in wat u nodig heeft. Van Accountancy tot Tax Control. En van HR tot Business Coaching. De dienstverlening gaat ver én diep. U wordt geholpen en ondersteund door ervaren mensen. Juyst zorgt ervoor dat iets wordt, zoals het moet zijn. Een tikkeltje anders dan anderen, maar tegelijkertijd heel gewoon. Juist. We doen het samen.

Bron: Roda JC Kerkrade.nl