#Vollebak tijdens de play-offs: losse tickets slechts €5,-
di 10 mei 2022 om 18:02

#Vollebak tijdens de play-offs: losse tickets slechts €5,-
di 10 mei 2022 om 18:02

Tijdens de play-offs moet het Parkstad Limburg Stadion trillen op zijn grondvesten, het moet een onneembare vesting worden en daar gaan jullie, samen met het team voor zorgen. Daar zijn wij heilig van overtuigd! We gaan er een prachtig seizoenseinde van maken. Lees in dit bericht alle informatie omtrent de eerste speelronde van de play-offs.

VOLLE BAK


Let op! Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot alle play-off wedstrijden. Daarnaast kunnen seizoenkaarthouders een extra gratis ticket claimen, als onderdeel van de compensatie voor de gemiste wedstrijden eerder dit seizoen.

HOE KOM IK AAN DIT TICKET?


Seizoenkaarthouders kunnen via deze link het gratis ticket bemachtigen. Het ticket staat klaar in jouw online account, je kunt deze zelf downloaden als PDF. Klik hier voor een handig stappenplan.

Daarnaast is het mogelijk om het gratis ticket bij het Buitenloket Ticketing, gelegen links naast de hoofdingang, op te halen. Deze kun je direct vanaf je telefoon laten scannen of printen en meenemen.

claim hier je gratis ticket!


LOSSE TICKETS SLECHTS €5,-


Voor de drie publiekstribunes zijn de prijzen verlaagd naar €5,- voor zowel kinderen als volwassenen. Neem je vrienden, buren, familieleden of andere Roda-fans mee en steun de ploeg op weg naar de volgende ronde! Bestel je tickets eenvoudig online via rodajc.nl/tickets. Liever je ticket in het stadion aanschaffen? Ook dat kan uiteraard bij het Buitenloket Ticketing.

Koop hier je tickets!


FYSIEKE VERKOOP


Van maandag 9 mei tot en met vrijdag 13 mei is het Buitenloket Ticketing van 08.30 tot 16.30 uur geopend voor fysieke losse kaartverkoop. Op zaterdag 14 mei is het Buitenloket Ticketing geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur (aanvang wedstrijd).

PRAKTISCHE INFORMATIE


  • De Fanshop is geopend van 17.00 uur tot 20.00 uur (aanvang wedstrijd);

  • Voorafgaande aan de wedstrijd zal voor ingang 7 van het D&D Verhuur Fanplein plaatsvinden.

  • Het Parkstad Limburg Stadion gaat om 18.30 uur open en alle ingangen van het stadion zijn wederom geopend. Koempeltribune = ingang 7, Theo Pickée Tribune = ingang 5/6 en ingang 3/4, Oost Tribune = ingang 2

Bron: Roda JC.nl