Informatie wedstrijdbezoek Roda JC - FC Eindhoven
di 21 september 2021 om 12:49

Door publiek toe te laten op basis van een coronatoegangsbewijs, is het mogelijk om de 1,5 meter-maatregelen los te laten. Indien je gezondheidsklachten hebt die op het coronavirus kunnen duiden, willen we je vriendelijk doch dringend verzoeken om thuis te blijven.

TESTEN VOOR TOEGANG


Supporters en sponsoren die niet of nog niet volledig gevaccineerd zijn óf geen geldig herstelbewijs kunnen tonen, dienen via testen voor toegang een coronatest te doen en daarna een negatief bewijs (QR-code) te laten zien bij het betreden van het stadion. Een afspraak
maken kan online via https://testenvoortoegang.org. Let op: testresultaten zijn enkel geldig wanneer ze binnen 24 uur voor de aftrap van de wedstrijd zijn afgenomen.

TESTLOCATIES


 • Landgraaf (Witte Wereld 1, 6372 VG)
 • Maastricht MECC P5 (Paul-Henri Spaaklaan, 6229 EN)
 • Echt (Stationsweg 3, 6101 HH)

WAT HEB JE NODIG VOOR HET BEZOEKEN VAN EEN WEDSTRIJD?


 • Geldig toegangsbewijs voor de desbetreffende wedstrijd (seizoenkaart of los ticket)
 • Een volledig vaccinatiebewijs óf herstelbewijs óf negatieve coronatest (afgenomen binnen 24 uur voor de wedstrijd, dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar)
 • Geldig identiteitsbewijs/rijbewijs/paspoort ter controle van de QR-code

ONLINE TICKETS


Met een seizoenkaart heb je natuurlijk gratis toegang tot alle reguliere thuisduels van het seizoen 2021/2022. Heb jij nog geen seizoenkaart? Schaf deze dan nog snel online aan via rodajc.nl/seizoenkaart.

Uiteraard zijn er ook losse tickets verkrijgbaar voor dit duel. Deze kun je online aanschaffen via rodajc.nl/tickets.INGANGEN PARKSTAD LIMBURG STADION


 • Koempeltribune
  Supporters met een seizoenkaart of los ticket voor de Koempeltribune kunnen het stadion betreden via ingang 5/6 of ingang 7 (aan de kant van de Hornbach).

 • Theo Pickée tribune
  Supporters met een seizoenkaart of los ticket voor de Theo Pickée Tribune kunnen het stadion enkel betreden via ingang 5/6 (aan de kant van de Decathlon). Ingang 3/4 blijft gesloten.

 • Oosttribune
  Supporters met een seizoenkaart of los ticket voor de Oosttribune kunnen het stadion enkel betreden via ingang 2 (ingang naast Music Dome). Ingang 3/4 blijft gesloten.

VERPLICHT ZITTEN


Enkele weken terug benadrukte de overheid en de KNVB nogmaals dat alle supporters in de stadions moeten zitten. Het is belangrijk om ons hier aan te houden, om ook de komende periode veel supporters te mogen ontvangen in het Parkstad Limburg Stadion

We zijn ons ervan bewust dat ook aan het begin van dit seizoen extra regels verbonden zijn aan het bezoeken van deze wedstrijd. Laten we vooropstellen dat wij er vooral naar uit kijken om je weer in het stadion te mogen ontvangen.

Wij doen ons uiterste best om het stadionbezoek zo veilig en prettig mogelijk te maken. Omdat we daarvoor de hulp van alle supporters nodig hebben, vragen wij iedereen eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Waar is bier voor bedoeld?


Het beste pils van Nederland drink je op! Bij meerdere clubs lopen vooronderzoeken vanuit de KNVB naar het gooien van bekers bier (en andere drank) richting het veld en/of spelers. Mogelijk volgen hieruit boetes voor de betreffende clubs. Laten we dit bij Roda proberen te voorkomen door het beste pils van Nederland gewoon helemaal op te drinken.

Bron: rodajckerkrade.nl