Prikbord
Forum / Prikbord / Prikbord
Forum / Prikbord / Prikbord

oudnoord

@oudnoord schreef:
Als er geen verbetering komt bij roda dan zullen er weer heel wat mensen roda de rug toe keren , zo gaat dat met het voetbal , en over een paar jaar is de interesse zo weg gezakt dat deze mensen , liever bij hun schoonmoeder zitten dan bij roda.
20 apr 2019 om 09:26

markus

@markus schreef:
De :voorspellers en waarzeggers: hebben de plank toch volledig misgeslagen naar aanleiding van de uitslag
van dat gebraggel wat RJC gisteravond in het PLS opvoerde !
20 apr 2019 om 09:25

mahispe

@mahispe schreef:
Maandag kun je een gaatje slaan of dichterbij bij plaats 6 komen of afzakken naar plaats 13

De meesten tot plaats 11 spelen tegen elkaar.

NEC-RKC
OSS-GO AHEAD
MVV-JAJ
CAM-DEN BOSCH

Maar ja,ze zullen het zelf moeten doen bij Telstar.
Mss een voordeel daar.
Telstar speelt thuis altijd vol op de aanval,dus kan Roda counter overval spelen.
Dan zou ik toch Djim laten spelen bv ipv Remans en Pauli voor v Velzen of Milts
20 apr 2019 om 09:21 - geschiedenis

w13

@w13 schreef:
We zijn gewoon naar de klote geholpen zo straalt de club het uit van binnen,op veld en op de tribune?
Het is we hebben nog een stadion staan in kerkrade daar heb je ook alles mee gezegt.
Met voetbal heeft weinig meer te maken..
20 apr 2019 om 09:14

tuppetei

@tuppetei schreef:
Het is heel simpel. Onder eric is het spel veeeeeel slechter geworden. We zijn geen enkele pot ook maar een helft dominant geweest.

Nee Molenaar hadden ze eerlink is eerlijk moeten laten zitten
20 apr 2019 om 08:18

rjctsv4ever

@rjctsv4ever schreef:
Als A.K. komt gooien ze maar iedereen eruit, helemaal overnieuw beginnen, frisse wind, en een goeie technische man binnen halen.
20 apr 2019 om 08:02

ignaceoffermansthailand

@ignaceoffermansthailand schreef:
KOEMPEL

Maanden geleden schreef ik reeds :
Tim kan wel eens de verrassing van de play-offs worden.
In zijn speelminuten voor het eerste team, toonde hij steeds zijn wilskracht.
Toch niet voor niets (ex) Fins international.

Het schokeffect EvdL is uitgebleven.
Robert haalde in 29 wedstrijden 43 punten oftwel 1,48 punt per match.
Eric haalde in 6 wedstrijden 9 punten oftwel 1,50 punt per match.
20 apr 2019 om 07:33

budweiser

@budweiser schreef:
Ik ben het in grote lijnen eens met Rooney.
Het lijkt wel of de jongens niet durven om de aanval te zoeken. Je zag in een aantal momenten in de eerste helft dat als er toch voor de aanval gekozen werd, dat deze mannen in staat zijn om leuke combinaties te laten zien en ook gevaarlijk wordt in de 16 van de tegenstander. Helaas waren deze momenten maar erg spaarzaam. Van alle (thuis)wedstrijden die ik dit seizoen bekeken heb was het met name de tegenstander die het spel maakt.Dat zou niet mogen, kwalitatief zijn het m.i allemaal getalenteerde voetballers maar lukt het op de een of andere wijze niet om deze ploeg aan het voetballen te krijgen. De uitspraak van Eric vd Leur dat ze op resultaat moeten spelen is m.i niet correct. Dit brengt nog meer druk op dit team waardoor de kans op falen alleen maar toeneemt.Dit team kan kwalitatief makkelijk de play-offs winnen, maar op deze manier spelen heb je m.i niets te zoeken in de play-offs en zullen we maar een jaar moeten wachten , hoe pijnlijk het ook is.
Het enige wat wij als supporters kunnen doen is de club en de spelers blijven steunen daar waar nodig. Er komen ook weer betere tijden.
20 apr 2019 om 07:22

eml

@eml schreef:
Als het waar is dat 23 april de uitspraak komt over korotaev , dan maar hopen op vrijspraak ? En dan mag hij van mij er 1 jaar overdoen om alles op orde te brengen . Wat op deze manier kan het niet verder gaan helaas . Afwachten maar tot de uitspraak !
20 apr 2019 om 06:58

roda1989

@roda1989 schreef:
De spelopvatting was waardeloos,iedereen weet dat als je zo voetbalt je nooit van een tegenstander kan winnen,mja o wee als je kritisch bent dan ben je geen supporter volgens sommigen hier op het prikbord..
20 apr 2019 om 06:23 - geschiedenis

koempel

@koempel schreef:
Misschien wat meer speelminuten voor Vayrynen reserveren. Hij kwam gedreven in en stond aan de basis van het (eigen) doelpunt van Nieveld. Groot en gretig. Voor dat geld moet je het doen.
20 apr 2019 om 04:04

rooney

@rooney schreef:
'Wie het waagt aan te vallen en de bal naar voren te spelen krijgt een boete'... met die boodschap zijn de spelers het veld in gestuurd.

Ik snap dat je in deze fase resultaat belangrijker vindt en je misschien wat behoudender speelt, maar dit sloeg nergens op.

Die 0-1 was gerechtigheid voor deze laffe tactiek. Roda moet toch thuis altijd voor 3 punten spelen, kom op EvdL.... Hier stond een team dat niet mocht/durfde te voetballen van hun trainer. En dat was het laatste wat ik had gedacht van jou als trainer. Er zit echt wel wat meer voetbal in dit team dan dat jij je spelers laat geloven... Ik waardeer enorm dat je zoveel uren en energie steekt in onze club, maar dat bracht je vandaag (gisteren) niet over op je spelers. Zonde, want dit zijn de wedstrijden waar je vertrouwen kunt opdoen richting PO. En dat vertrouwen is nu ver te zoeken...
20 apr 2019 om 00:46 - geschiedenis

fctrade

@fctrade schreef:
Sjaak Swart wie is dat?

HFT Rosneft trading zul je bedoelen.


Slaap lekker
20 apr 2019 om 00:27

peppie

@peppie schreef:
Misschien kunnen we sjaak swart aantrekken. Die kan met dit tempo op zijn tachtigste nog mee.
20 apr 2019 om 00:24

lodi

@lodi schreef:
Van jouw niks, zweetworm.
20 apr 2019 om 00:21

fctrade

@fctrade schreef:
Nou jammer. Volgend jaar weer een scc minder.....
Jammer Peppie.....
20 apr 2019 om 00:19

kopstoot

@kopstoot schreef:
Bericht van de directie van Roda JC: Roda zal komend seizoen het eerste elftal terugtrekken uit de Keuken Kampioen Divisie en vervolgens laten deelnemen aan de hoofdklasse van het Wandelvoetbal. De jonkies van Roda zijn er klaar voor en zullen een geduchte tegenstander zijn voor de
65-plussers, want ze hebben aangetoond het niveau van de Wandelcompetitie goed aan te kunnen. Seizoenskaarten zijn online te bestellen en de prijzen zullen nog nader worden vastgesteld. Het tweede team zal instromen in de Achteruit-wandel-voetbal-competitie. Zij zullen goed worden voorbereid op de toekomst. TD van Veldhoven is blij een gepaste hoofd- en shirtsponsor te hebben kunnen contacteren, te weten Canisius stroop uit Schinnen.
20 apr 2019 om 00:18

kueb

@kueb schreef:
peppie

We hebben allemaal de pest in, om Roda JC nu in deze situatie te zien.

En vanavond was ook geen feest.

That's life.
20 apr 2019 om 00:16 - geschiedenis

peppie

@peppie schreef:
Kueb

Trainerswissel is en was een lachertje. Ik dacht die vd luer gaat thuis de ploegen bij de strot pakken. Nee niets van dit alles. Die gaat nog meer anti-voetbal spelen. Minachting van iedere toeschouwer. Maar daar komen ze komend seizoen wel achter. Jaag maar iedereen het stadion uit met dit verschrikkelijke kutvoetbal. En we hoeven geen barcelona voetbal te zien. Maar wel de intentie om te willen winnen. Zeker thuis. In uitwedstrijden ga je maar in je eigen goal liggen.
20 apr 2019 om 00:15

kueb

@kueb schreef:
@lulli

Wat moet je?
20 apr 2019 om 00:12

fctrade

@fctrade schreef:
Kobus begrijpt er tenminste wel iets van

Kueb +1000
20 apr 2019 om 00:11 - geschiedenis

peppie

@peppie schreef:
Kopstoot

Helemaal gelijk. Vandaag was echt de druppel. Al 10 jaar ellende. Maar vanavond was echt een dieptepunt. Met stomheid geslagen inderdaad. Dit heeft niets met voetbal te maken. En mensen die denken dat je met dit zooitje kunt promoveren die moeten ze opnemen. Alle basis dingen van het voetbal ontbreken. Gewoon een simpele bal stoppen is teveel gevraagd. Remans was een parodie vandaag. Ongelooflijk. En maar laten staan. Engels heeft weer bewezen in de eredivisie niets te zoeken te hebben. Verliest ieder duel en technisch een drama. Paulissen op de bank v die werkweigeraar milts. Was een slappe zak is dat zeg. Doet helemaal niets! Hoe diep zijn we gezonken? Wedden dat het volgend jaar nog slechter kan.
20 apr 2019 om 00:10

fctrade

@fctrade schreef:
Haha en waarom bassie?

Vertel eens Peppie
20 apr 2019 om 00:08

lodi

@lodi schreef:
Kobus, begin jij nou eens met de nick van mensen correct te gebruiken.
20 apr 2019 om 00:06 - geschiedenis

kueb

@kueb schreef:
@Pieppie

Das wel gek. Bij Molenaar had je anderhalf jaar en 72 wedstrijden, EN een kansloze degradatie, nodig. Om tot deze conclusie te komen.


Nu moet Eric met andermans selectie en andermans "ingeslepen" speelwijze er nog iets van maken, en die krijgt dan 6 wedstrijden de kans om alles effe 180 graden te draaien.
20 apr 2019 om 00:03

lodi

@lodi schreef:
En dan te bedenken wat voor een potentie en mogelijkheden er in deze club zitten. Pfff 3 jaar geleden nog 15000 toeschouwers gemiddeld en dat met Kalezic voetbal. Wie stopt deze neerwaartse spiraal?, in ieder geval niet de mensen die er nu zitten.
20 apr 2019 om 00:03

peppie

@peppie schreef:
FCTrade

Je moet je naam veranderen in bassie. En ik weet zeker dat ik een stuk ouder dan jij met je prikkers van het niveau van een 12 jarige.
20 apr 2019 om 00:03

fctrade

@fctrade schreef:
Eric promoveerde toch met KFCU.

Dus hoezo niks gepresteerd?
20 apr 2019 om 00:02

kopstoot

@kopstoot schreef:
Molenaar had tenminste nog de kwaliteit om correcte volzinnen voor de microfoon en camera te bezigen, maar bij Van der Luer is dat echt niet mogelijk. Vreselijk wat een gehaspel. Maar goed, niet iedere trainer is even taalvaardig. Als Eric dat tenminste kon compenseren door op het veld de benen van de voetballers te laten spreken, maar ook daar is hij blijkbaar niet toe in staat. Zoooooooo slecht! Ik ben echt met stomheid geslagen!
19 apr 2019 om 23:59

fctrade

@fctrade schreef:
peppie

Jouw nickname zegt al dat je nooit veel ouder dan 20 kunt zijn :))))))))
19 apr 2019 om 23:54 - geschiedenis

hammers

@hammers schreef:
Van ons vaste clubje is er de eerste twijfelaar voor het volgend seizoen. Nog geeneens omdat we KKD spelen. Maar omdat er echt helemaal niks inzit.
Ik durf te beweren dat we vanavond meer ballen breed en terug hebben gespeeld, dan voor voren.
Roda - Top Oss, met 0, NUL, kansen voor Roda.
Om te huilen dit.
19 apr 2019 om 23:50

peppie

@peppie schreef:
Vd Luer heeft nual aangetoond totaal ongeschikt te zijn als trainer. Is overal mislukt. 90 minuten anti-voetbal spelen onder de noemer resultaatvoetbal en dan alsnog verliezen. Ondanks dit punt heb je gewoon verloren. Laatste sympathie bij de supporters er nog lekker uit persen. Goed bezig eric. Deze ploeg verdient helemaal geen play-offs. Ga verdomme voetballen en dan mis je maar die play-offs want daar heb je helemaal niets te zoeken. Hebben binnen 2 seconden balverlies. Lijkt helemaal nergens op. Vandaag absolute dieptepunt. Als die vd Luer denkt dat er alleen maar idioten op de tribune zitten dan heeft die het mis. Ik mis nooit een thuis wedstrijd maar ik ben dit geklooi ieder jaar en iedere week helemaal zat! En met mij nog velen. Ga zo door eric. Alles v de play-offs. Not.
19 apr 2019 om 23:47

peppie

@peppie schreef:
FCTrade

Blije geit. Schmink je je ook altijd een clowns mond als je naar het voetbal gaat omdat je bij iedere eigen zin moet lachen?
19 apr 2019 om 23:40

hammers

@hammers schreef:
Hoe slecht is je huwelijk als je 5 uur in de auto zit met mooi weer, op goede vrijdag, om ??? Ja, naar wat ? te gaan kijken.
Zielloos was het.
19 apr 2019 om 23:39

fctrade

@fctrade schreef:
Kopstoot

Misschien komt er nog een gek met een zak geld om de hoek.........

You never know.
19 apr 2019 om 23:35

fctrade

@fctrade schreef:
Den Bosch pakt trouwens helemaal geen punten meer. In laatste 14 wedstrijden 11 punten.

Die moet je thuis bij de strot grijpen. Vanaf de eerste seconde vol op de aanval!

Pauli erin, Djim erin, Tjong erin.
19 apr 2019 om 23:32

kopstoot

@kopstoot schreef:
Wat vanavond in elk geval wel wederom heel duidelijk is geworden, is dat Roda in financieel opzicht dan nog net niet failliet is, maar in sportief opzicht wel.
Zo nu nog even verder in de rode cijfers, mede dankzij de dramatisch geslonken inkomsten door de verder afgenomen toeschouwersaantallen komend seizoen, en het Parkstad Limburg Stadion kan op slot.
19 apr 2019 om 23:28

zuid12

@zuid12 schreef:
Het zal mij n worst weze hoe Roda de punten binnen sprokkelt niet verliezen is nu het aller belangrijkste
19 apr 2019 om 23:27

branko

@branko schreef:
Vandaag eerste keer dit seizoen kunnen gaan kijken, eerste 10-15 minuten zag het er veel belovend uit, daarna ging het niet echt lekker. Ben toch blij met het ene punt, daar Top toch die late treffer maakte, meer zat er vanavond niet in. Het doet pijn om RODA zo te zien afglijden.
19 apr 2019 om 23:23

fctrade

@fctrade schreef:
Haha idd geef die Eric nog niet eens ongelijk. Gaat ook voor zijn eigen carriere die paar potjes. Zal hem toch worst wezen of de mensen op de tribune zich vermaken er komt toch al geen hond meer. Als hij met dit materiaal promoveert is hij beter dan Simeone en Pep bijelkaar toch volgens velen? Haha dus hij probeert het wel. Mocht je de finale halen kom je ook 70 min aan het verdedigen, dus beter al maar daar op instellen.

Overigens hoop ik dat we 10e worden eind van de rit. Dat kan wel eens de gunstigste plek zijn om PO in te gaan. Eerst nr 9 dan nr 16 en in finale met een beetje mazzel owwww kut: angstgegner RKC. :)
19 apr 2019 om 23:20 - geschiedenis

kueb

@kueb schreef:
Wat een beroerde pot. Niet de moeite waard. Maar geen slecht resultaat gezien de omstandigheden.

Kalezic all over again. Met hopelijk hetzelfde resultaat: volgend jaar weer eredivisie....
19 apr 2019 om 23:16

fctrade

@fctrade schreef:
Mahispe

Sorry ik ga het niet uitschrijven.

AK link Rosn... link V.P.
19 apr 2019 om 23:14

fctrade

@fctrade schreef:
Trouwens ik ben wel echt HEEEL benieuwd wat de intentie wordt maandag? Toch niet ook tegen Telstar voor een punt gaan? Want dat zou wel eens de doodsteek kunnen worden dan.
Doelsaldo kan ook nog rol gaan spelen en dan staan we er niet best op in vergelijk concurrentie.
19 apr 2019 om 23:12

jannes

@jannes schreef:
David@Dat vroeg ik mij ook af wat Werker daar aan het doen was !En die trainer van ons waardeloos zelfs voor de camera bij fox walgelijk
19 apr 2019 om 23:11

smeets

@smeets schreef:
Kopstoot
Je beschrijft het goed. Ik hoop dat Harm, G7 en Eric hier ook af en toe meelezen. Want in plaats van iets afbouwen is men alleen maar aan het afbreken, tot aan de grond!
19 apr 2019 om 23:09

mahispe

@mahispe schreef:
FCTrade

Ik weet niet wat je bazelt

Wacht maar af wat hij mee brengt mbt technische staf Mits het allemaal doorgaat onder voorbehoud
19 apr 2019 om 23:09

fctrade

@fctrade schreef:
Ojee Rosneft die naam maar snel niet meer noemen.

Stel de KNVM leest mee.

Want dat vinden ze een witwasbranche de brandstof ;)
19 apr 2019 om 23:07

fctrade

@fctrade schreef:
Mahispe

V.Poet In ook een rechtszaak aan zijn broek hangen dan? ;)


Rosneft Rosneft?????

Njet. :)
19 apr 2019 om 23:05 - geschiedenis

kopstoot

@kopstoot schreef:
Beste Eric van der Leuteraar,
Toen jij het roer overnam van Molenaar had ik echt de hoop dat er eindelijk eens wat meer vuur in de ploeg zou komen. Maar helaas, sinds jij het stokje hebt overgenomen is het eigenlijk alleen maar slechter geworden. Totaal geen bezieling, totaal geen zelfvertrouwen. Vandaag vond ik echt een dieptepunt, hoewel er ongetwijfeld nog diepere dieptepunten zullen komen, want bij dit Roda is de bodem eindeloos.
Hoe durf je deze ploeg zo armetierig te laten voetballen? Hoe krijg je het voor elkaar om deze ploeg in te peperen dat ze vooral niet mogen verliezen? Hoe blind ben je als je ziet dat een Remans totaal niet in de wedstrijd zit (zoals geen enkele bal onder controle kunnen houden) en tot tien minuten voor het einde laat voorthoddelen? Hoe verzin je het om de hele wedstrijd aan de zijlijn akkoord te gaan met angstig en stilstaand voetbal van onze ploeg? En hoe stupide ben je om, toen we dan eindelijk toch op 0-1 kwamen, de knulletjes naar voren te dirigeren? Waarom kon het bij jou en de ploeg opeens wel. Wees dan consequent en ga laf en verdedigend ten onder. Want strijdend ten onder gaan, daar wil jij blijkbaar niet aan meedoen. Triest, zo ken ik je niet als voetballer. Ga je, naar ik niet hoop, het Akenscenario tegemoet? Van slecht naar nog veel slechter?
Een ding is duidelijk, met deze instelling en deze spelopvattingen zal ik komend jaar, na meer dan 55 jaar trouwe supporter te zijn geweest, mijn seizoenskaart echt niet meer verlengen. Ik ben het zat! Ik ben er klaar mee. Foei, foei, foei!
Ik deel deze kopstoot nu dus uit naar jou.
19 apr 2019 om 23:03

mahispe

@mahispe schreef:
zon

Daarna komen de bekenden van AK.
En of we daar nu blij mee moeten zijn?

Dan moeten ze op taalles en integreren.
19 apr 2019 om 23:03

fctrade

@fctrade schreef:
Zon

Of al bekend naar het schijnt???

Volgend jaar KAMPIOEN. :)
19 apr 2019 om 23:03

fctrade

@fctrade schreef:
Waar ik trouwens zelf een beetje bang voor ben is dat veel spelers bij Roda conditioneel op zijn.

De oude garde en de jonge honden die niet gewend zijn een heel seizoen te voetballen.

Dat idee krijg ik steeds meer.
19 apr 2019 om 23:00

hutch

@hutch schreef:
El Makrini had zich meer van zijn dienstverband bij Roda voorgesteld lees ik.

Wij ook Mo...
19 apr 2019 om 22:57

zon

@zon schreef:
23 april uitspraak Korotaev naar het schijnt.
19 apr 2019 om 22:57

mahispe

@mahispe schreef:
FCTrade

Sla maandag over
Met dat mooie weer met de paashazen lekker BBQen🍺😎👌.

Wel tegen FC Volendam erbij.
Lekker palingsound en gezellig keuvelen in de kroeg aldaar.
Info volgt;)
19 apr 2019 om 22:55

fctrade

@fctrade schreef:
Maandag lekker naar Telstar. Ja ik heb er zin in. :)PS: Ik heb overigens nooit gezegd dat dit Roda geweldig is. Er zit wel veel meer in dan 85% van de mensen denken. Maar dan moet je wel met een fatsoenlijke instelling en tactiek spelen.

Vanaf speelronde 5 ofzo zeg ik al dat er te weinig creativiteit op het middenveld is. Dat is het grootste probleem in mijn ogen. En wie zit al maanden op de bank?? Het begint met een P.....
De eerste uitmatch van het seizoen in Enschede was ik erbij. Wie speelde goed en scoorde na 4 min. Wie speelde goed thuis tegen Ajax voor de beker?? Wie scoorde de 2e thuismatch tegen NEC?

En ja hij heeft te weinig laten zien de laatste jaren. Maar hem maanden op de bank zetten of 10 min laten invallen: dat toont voor mij pas aan hoe diep Roda gezonken is.
19 apr 2019 om 22:50 - geschiedenis

fctrade

@fctrade schreef:
Kaalhei


Nee word niet zo snel boos. Iedereen mag hier kalken wat hij wil he.

Maar zoals ik al zei en in de krant las vanmorgen: Eric ging om niet te verliezen. En dat is eigenlijk bagger, maar gezien de stand waar hij mee is ingestapt niet eens zo raar. Dus ik had het wel verwacht zo n potje.
Ik kan mij toch niet voorstellen dat als Eric vanaf speelronde 1 voor de groep had gestaan hij nog defensiever wekelijks zou spelen als Kalezic?
19 apr 2019 om 22:49 - geschiedenis

hutch

@hutch schreef:
Elftalletje en de trainer kunnen er niks aan doen dat deze mooie club door een hele stoet incompetente backslappers om zeep is gebracht.

Roda was ooit het best geleide voetbalbedrijf in Nederland, het is imiddels met grote afstand het allerslechtst gerunde voetbalbedrijf. Ze kunnen er echt helemaal niks van.
19 apr 2019 om 22:46

robroda

@robroda schreef:
Zou die Wim C nog steeds denken dat hij t goed heeft gedaan?
Die G7?

Als onze club ooit nog iets wil worden moet al dat vriendjes-personeel er uit.... moven !!
19 apr 2019 om 22:44

kaalheide

@kaalheide schreef:
Josje Dat mag je hier eigenlijk niet schrijven, want dan worden matrix en FCTrade boos, want die vinden Roda geweldig. Maar als e de zwart gele bril afzet en een eerlijle kijk hebt op het spelletje, dan heb jij gewoon hartstikke gelijk, hoe hard dat ook klinkt...
19 apr 2019 om 22:41 - geschiedenis

mahispe

@mahispe schreef:
In een woord samengevat,of liever gezegd 2

Alles Raussss!!!!
19 apr 2019 om 22:40

smeets

@smeets schreef:
Opstelling was niet eens defensief met VanVelzen, Engels, Remans en Milts voorin. Probleem is dat Engels en Remans allebei diep spelen en daar achter helemaal niemand. Laat Paulissen of Simakala dan achter Engels spelen. Of Remans want Engels raakt al maanden ook geen bal meer. En een Milts wordt ik ook moe van om naar te kijken. Wat willen we nou? Met waardeloos voetbal de play-offs halen om er dan na twee potjes uit te vliegen. De mensen die thuis blijven hebben gelijk. Die hoeven zich ook niet te ergeren.
19 apr 2019 om 22:38

bahbahbah

@bahbahbah schreef:
Forza Roda
19 apr 2019 om 22:37

dermister

@dermister schreef:
Man man man, wat een wanvertoning weer, dit heeft helemaal niks meer met voetbal te maken. Deze ploeg verdient onze steun niet, stelletje slapzakken zijn het. En Van der Luer bakt er ook helemaal niks van.
19 apr 2019 om 22:36

smeets

@smeets schreef:
Positief:
Minder slecht dan vorige week.
Niet verloren.
Lekker temperatuurtje.
Negatief:
Het voetbal is nog steeds niet om aant zien.
19 apr 2019 om 22:32

mirakel

@mirakel schreef:
Van der Luer laat ze voetballen om perse niet te verliezen en dat is te zien. Aan aanvallen komen ze niet toe. Ze moeten godgloeiende voetballen om perse te willen winnen!
19 apr 2019 om 22:29

peppie

@peppie schreef:
Een grote grove schande is het. Stelletje klootzakken. Terug zakken oo de eigen 16 en werkelijk geen klote uitvoeren. Voetbal? Dit is gebraggel van het slechtste soort. Pubkiek wordt voor de gek gehouden. Stop er aub mee. En van de luer presteerd het om nog slechter te spelen dan onder zijn voorganger. Geen enkele intentie om te voetballen. Jaag de laatsten nog maar het stadion uit. Wij zijn inderdaad dood. O nee. Dit noemen ze resultaat voetbal. Laat me niet lachen!!
19 apr 2019 om 22:27

juupke

@juupke schreef:
De trainerswissel heeft dus de aan mijn hoela succes gehad.
Blij dat ik na 44 jaren dit jaar geen seizoenskaart meer heb maar incidenteel ga kijken.
En over Harm van Veldhoven zullen we maar helemaal zwijgen.
19 apr 2019 om 22:22

josje

@josje schreef:
RobRoda
En jij vind het raar dat het stadion zo akelig “leeg” is? Lijkt me niet zo raar, jaren kut voetbal. Dit wil geen enkel mens zien. Ongelofelijk wat slecht. Een ding is wel een constante factor bij RJC: kut voetbal, jaar na jaar en het blijft ook nog zo jaren.
19 apr 2019 om 22:18

kr1t1sjerodatuup

@kr1t1sjerodatuup schreef:
Met nog 3 wedstrijden te gaan doet iedereen nog mee van plaats 7 tot en met plaats 13 voor een plek in de play-offs. Over de afgelopen jaren had je normaal genoeg aan 52 punten dit jaar is het ruimer verdeeld. Ik schat dat we nog een punt of 4 moeten pakken om play-offs zeker te stellen. Het zal erom spannen. Met dit voetbal ergens een overwinning af dwingen wordt moeilijk.
19 apr 2019 om 22:16

oudnoord

@oudnoord schreef:
Het is weer vanouds , geen interesse , altijd hoop ik op een sprankje hoop , maar het is te ver gezocht.
19 apr 2019 om 22:15

hutch

@hutch schreef:
SoundBlaze

Haha, Eric is wel n dingetje voor je...
19 apr 2019 om 22:14

hutch

@hutch schreef:
En nog zijn er mensen die vinden dat de mentaliteit het probleem is...
19 apr 2019 om 22:13

soundblaze

@soundblaze schreef:
EvdL RAUSS!
Slechtste trainer in de geschiedenis van de club.
19 apr 2019 om 22:12

bettyboob

@bettyboob schreef:
Het probleem zit hem in elke linie. Aanvallend hebben we buiten Engels totaal geen speler die de achterlijn haalt,laat staan een goede voorzet kan afleveren. Middenveld is dramatisch, niemand maar ook niemand kan een steek pass geven naar voren. En de verdediging mag best wel meelopen met de aanvaller of zich voor een schot gooien. Nee luie lamzakken zijn het.
19 apr 2019 om 22:11