×Niet ingelogd
Log je in of Maak een account aan om berichten te kunnen plaatsen op ons forum!
Beckenbauer
z12

Anderen hebben het op het pb over respect voor bv FS.

Mag ik van jou ( en alle anderen die Ger’s ontslag voor kennis aannemen en weer vrolijk verder gaan) beetje meer respect voor Ger Senden vragen?

Alle supporters zijn fan van Roda (en Ger is daar een icoon van) en vinden saneren niet erg als het niet anders kan.
Maar Ger weg is geen korte termijnsbesparing (lees betoog soldo).
zo 01 juli 2018 om 13:18 - 01 juli 2018 om 13:18 # 36516
Beckenbauer
soldo

Voor de zoveelste keer respect, dit maal voor je Ger-betoog.

Helder en overtuigend bewezen dat er iets anders speelt dan geld bij zijn ontslag.
29 jaar bij DEZELFDE club in een passantenwereldje.
En dat om die rotte paar euri besparing?

Iedereen mag in de polinaise aansluiten waar hij of zij zich het beste bij voelt.

Ik sluit 100% zeker bij de Ger-polonaise aan.
En blijf bij mijn eerdere uitspraak:

Ger terug of supporters weg

2.500 supporters minder per wedstrijd is 1 jaarsalaris van Ger (of een van zijn collega’s)
10 wedstrijden “boycot” van de Ger fans, extra begrotingstekort van €500.000.

Benieuwd of de G7 de “sanering” niet aanpast....??
zo 01 juli 2018 om 13:12 - 01 juli 2018 om 13:12 # 36515
Z12
Mij god hé!!

Wordt er nu nog steeds gediscussieerd over Senden? Er kan door sommigen tot in het oneindige geklaagd worden om zijn ontslag, deze klaagzang zal dan helaas voor hen tot dovemansoren gericht zijn. De kans dat Senden op korte termijn terugkeert bij Roda in welke hoedanigheid dan ook, is zo goed als nihil!

Waar het uiteindelijk allemaal om draait, zijn de sportieve prestaties op het veld. De actuele stand van zaken is dat Roda een veel te smalle selectie heeft, die bovendien niet overloopt van "geweldige" kwaliteit. Dat is momenteel in mijn ogen het grootste zorgenkindje bij onze club. Als de heren van de G7 samen met Korotaev niet bereid zijn om een X-bedrag beschikbaar te stellen voor gerichte versterkingen, dan wordt het gewoon een waardeloos seizoen voor Roda.

Als men bij Roda hoopt dat er één of meer spelers verkocht kunnen worden (om zo geld te krijgen voor aankopen), dan zou dat zeer naiëf zijn. Geen enkele speler van de huidige 15-koppige selectie staat in de serieuze belangstelling van een andere club. Er zal niemand verkocht worden. Zodoende zal er op een andere manier geld moeten vrijkomen voor versterkingen!
zo 01 juli 2018 om 13:11 - 01 juli 2018 om 13:11 # 36514
Beckenbauer
kirchraaf

Lastste wat ik wil is mensen zwart maken of beschuldigen, en al zeker FS niet. Dankzij hem bestaat Roda nog dus alleen maar respect voor hem. Ik beslis helaas niet en ben ook niet bij de betreffende besprekingen (zou het wel willen trouwens).
We gaan zien wat de nabije Roda toekomst gaat brengen.
Ik ben zeeeeer benieuwd
zo 01 juli 2018 om 12:57 - 01 juli 2018 om 12:57 # 36513
Soldo
Ik sluit aan met nog een betoog voor Ger. Excuus voor de lengte!

TRANSITIEVERGOEDING EN GER SENDEN

Een deel van de saneringsplannen van de G7 is de bezuiniging op de loonkosten.

Bij de discussie over het ontslag van de werknemers van Roda worden op het pb ook soms bedragen genoemd die de besparing weergeven.

Als een werknemer ontslagen wordt, dan heeft hij recht op een vergoeding. Vroeger werd dat ontslagvergoeding genoemd. Sinds 1 juli 2015 heet dat ‘transitievergoeding’. Dat klinkt mooier maar stelt inhoudelijk veel minder voor dan de oude vergoedingsregeling, die in het verleden door kantonrechters is bedacht (de zogenoemde kantonrechterformule).

Ik heb wat info gevonden over de vraag hoe de transitievergoeding moet worden berekend.

“Vanaf 1 juli 2015 krijg je als werknemer (als je 18 jaar of ouder bent en langer dan twee jaar in dienst bent) 1/3 maandsalaris per dienstjaar. Ben je langer dan 10 jaar in dienst, dan krijg je voor ieder volgend jaar 1/2 maandsalaris mee. De maximale vergoeding is vanaf 1 januari 2017 €77.000 euro. Verdien je meer dan €77.000 per jaar, dan is de maximum vergoeding een jaarsalaris. Voor 2018 is de maximum transitievergoeding gesteld op €79.000.”

Bron: https://ontslag-krijgen.nl/ontslag-krijgen/ontslagregeling

Hoe hoog zal de transitievergoeding zijn waar Ger Senden recht op heeft?

We weten niet exact wat Ger per maand/jaar verdient. Om toch iets over de vergoeding te kunnen aannemen, ga ik uit van een bruto jaarsalaris van € 50.000. Ik denk dat ik dan nog aan de hoge kant zit.

Ger is 29 jaar in dienst geweest bij Roda JC: 19 jaar als profvoetballer en 10 jaar in wisselende functies van jeugdtrainer/persvoorlichter/teammanager.

Vergoeding jaar 1 t/m jaar 10 = 3 1/3 maandsalaris

Jaar 11 t/m einde dienstverband = 19 jaar.
Dus: 19 x 1/2 maandsalaris = 9,5 maandsalaris

Totaal: 3 1/3 + 9,5 = 12 25/30 maandsalaris = 12 5/6 maandsalaris

In geld uitgedrukt:
€ 50.000 : 12 = € 4.166 ( = bruto maandsalaris)
12 5/6 x € 4.166 = € 53.471,66 (= transitievergoeding)

Besparing op de loonkosten van Ger Senden tussen 1 juli 2018 en 1 juli 2019:

€ 50.000 - € 53.471,66 = - € 3.471,66

Jawel! De kosten stijgen tot 1 juli 2019. Bezuinigen op loonkosten krijgt bij ontslag van werknemers die 29 jaar of langer in dienst zijn pas minimaal 1 jaar later effect! Voor een korte termijnoplossing zijn dergelijke ontslagen dus juist niet aan te raden.

Daarbij komt dat het werk dat door Ger werd gedaan, nu door anderen moet worden gedaan. Die zullen daarvoor geen hoger loon krijgen. Wel hogere werkdruk!

Ja saneren is dus rationeel beleid voeren. Als voor de korte termijn een rationele oplossing moet worden gevonden dan moet men juist niet de mensen ontslaan die 28 jaar of langer in dienst zijn. Dat is irrationeel, of men kan niet rekenen. Dan spelen in ieder geval andere redenen of andere oorzaken een rol.

Is wat we hier zien het snoeien in de kosten met het oog op de komst van AK over een jaar, dus met ingang van 1 juli 2019? Dat zou betekenen dat een en ander met AK is besproken. Zou AK weten wie Ger Senden is en welke bijzondere status hem is toegedicht? Als het antwoord op die vraag ‘ja’ is, dan moeten we constateren dat AK daar niet zoveel om geeft. Zou Stijn Jansen geen contact meer hebben met AK? Dan kan hij hem dat toch uitleggen.

Hoe het ook zij, Ik denk dat we toch langzaam maar zeker ons de volgende vraag moeten stellen: hoe betrokken is AK werkelijk bij Roda JC. ‘Wie Roda zegt, zegt Ger Senden. Ger Senden is onlosmakelijk verbonden aan Roda JC’, geldt dat ook voor AK? Willen wij dat ook van AK horen? Denk daar eens goed over na. Je bent toch trots op de naam en de clubkleuren. Denk eens na. Die cultuurgoederen zijn niet voor niks in het ‘gouden aandeel’ beschermd. We willen niet dat daar iemand of iets aankomt. Zelfs niet een miljonair of miljardair. Waarom dan stellen we dat dan niet als eis ten aanzien van de man die als boegbeeld van Roda fungeert?

Zou het betalen van het salaris van Ger voor AK het breekpunt vormen? Ik geloof er helemaal niets van. En als het wel zo is, dan mag hij van mij zijn miljoenen in een zeilschip steken en als een stipje aan de horizon verdwijnen.

Maar dan gaan wij ten onder! Dat kan, hoeft echter niet noodzakelijk waar te zijn. Maar zelfs als het waar zou zijn, dan geldt dat schepen inclusief hun boegbeelden vergaan. Geen enkele zeeman zou het hout waarvan het boegbeeld is gemaakt, gebruiken om een lek in de romp te repareren. Dan sloop je maar het dek of de kombuizen, of zelfs een deel van de mast. Maar van het boegbeeld van het schip blijf je af.

Ger Senden is een icoon.

Een icoon is een boegbeeld, een levend rolmodel van vlees en bloed waarin anderen zich zouden moeten spiegelen en die uitdraagt en vertegenwoordigt wat aan idealen binnen de gemeenschap van Roda JC leeft en waardoor zij zich wil onderscheiden van anderen.

Zet 7 echte Rodamensen in een kamer en laat ze iets bedenken dat ertoe kan leiden dat niet alleen Ger Senden terug wordt gehaald, maar waarbij ook Pierre Vermeulen en Gene Hanssen in de organisatie worden ingebed. Zouden ze veel tijd nodig hebben om met een waardevol plan te komen? Ik denk het niet. Er is zoveel te bedenken voor boegbeelden van vlees en bloed in het kader van bewaking en overdracht van de cultuur van Roda. Ook - en vooral - in de richting van een toekomstig investeerder. Wat weet zo’n Stijn Janssen nou aan AK te vertellen over Roda? Precies! Hij kan dat vertellen wat hij gezien heeft als supporter, dus niet meer dan wat wij zagen. En wat wij zagen is hoe wij Roda JC nu ervaren, wat het voor ons betekent; wat het is. Wat wij voelen bij en hoe wij denken over Roda is de som van onze ervaringen. Dat is dus het verleden!

Op dat laatste punt horen we dan vaak de kritiek die stelt, ‘het verleden is het verleden. Successen behaalt in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. We moeten nu naar de toekomst kijken.’ Als je dat zegt, dan ontken je het verleden en de onschatbare waarde die daarin verscholen ligt. Dan ontken je namelijk dus ook je ervaringen uit dat verleden. En daarmee ontken je dan jezelf. Want ieder van ons is de som van zijn eigen ervaringen. Je bent niet meer en niet minder en niets anders dan datgene wat je hebt beleefd, wat je hebt ervaren. Dat kun je niet loslaten, tenzij je aan een compleet geheugenverlies lijdt. Mensen dat kijken naar de toekomst is dus een drogreden.

Vraag je ook eens af waarom dode boegbeelden vereerd worden, terwijl dat bij levende boegbeelden kennelijk niet makkelijk wil lukken. Een dood boegbeeld communiceert niet meer. Met een levend boegbeeld kun je praten en - vooral - naar luisteren! Zoiets zet je niet buiten je deur, tenzij je er niets meer om geeft. In dat geval was er jarenlang sprake van een leugen. Onlosmakelijk is onlosmakelijk is...(herhaal deze mantra jarenlang).

En dan tot slot nog 1 ding en dan zeg ik er niks meer over.

Zien jullie wat er gebeurt binnen de gemeenschap van fans van Roda JC, onze gemeenschap, de gemeenschap verenigt op dit prikbord?

Tweespalt!

De meningen over het ontslag van Ger Senden lopen uiteen en niet zo’n beetje ook. Dat gaat ook weer vaak gepaard met verwensingen en krachttermen. Waardoor de tegenstellingen in beton worden gegoten. Dat is nog zo’n cultuurverschijnsel binnen de Rodagemeenschap. Ze staat op geen enkel punt, hoe belangrijk dat punt ook is, aaneengesloten naast elkaar en trekt een definitieve lijn in het zand. En dat verschijnsel, daar mogen wij wel vanuit gaan, is ook bekend bij mensen die het beleid uitstippelen bij Roda. Denk daar ook eens aan. We maken het met z’n alle ook wel erg gemakkelijk voor beleidsbepalers.

Niemand gaat/staat boven Roda!

Als dat waar is dan geldt dat ook voor AK, met al zijn zakken vol met geld.

En wat is dan Roda? Is dat een bal die over een kunstgrasmat rolt in een stadion dat in eigendom toebehoort aan de gemeente Kerkrade? De voetballers die op de veld staan, zijn Roda ook niet. Ze worden immers passanten genoemd. Wat is Roda dan? Dat staat dus hierboven! Dat is de geschiedenis, onze ervaringen. Dat zijn wij dus.

Misschien moeten we ook onder ogen durven te zien dat op deze wereld niets eeuwig leeft.

zo 01 juli 2018 om 12:55 - 01 juli 2018 om 12:55 # 36512
Kirchraaf
Beckenbauer
Tuurlijk zullen ze contact hebben. Echter was het toch juist de wens van Schrouff om wat meer rust te hebben en zich er voorlopig zo min mogelijk mee bemoeien. Bovendien vind ik dat Schrouff nu als een zwart schaap wordt neergezet, wat hij m.i. ook niet verdient.
Ik vind dat FS absoluut verwijten gemaakt kunnen worden, maar anderzijds heeft hij ons wel meermaals van de ondergang gered en is het volgens mij (?) een heel aardige man. Lijkt mij niet het persoon die iemand eruit knikkert omdat die wat kritiek heeft
zo 01 juli 2018 om 12:52 - 01 juli 2018 om 12:52 # 36511
Beckenbauer
kirchraaf

Dit is wat verteld wordt; de G7 hebben dit besluit genomen nemen we aan.
Maar zouden deze plucheboys geen contact met FS hebben? Wat denk je zelf?

Op de Roda site staan trouwens 2 Afrikaanse keepers met Europese namen en Senden en de Liège staan er ook nog op.
Amateurisme met de grote OE
De persvoorlichter staat er ook nog op maar die is toch al sinds 14 mei net de VUT?

En ik begrijp dat saneren bittere noodzaak is bij jaarlijkse miljoenentekorten.
Maar laat ik eens heel ruig schatten. Met de huidige saneringen heeft men €500.000 bespaart voor Roda?
Waar haalt de G7 die ander 1,5 miljoen vandaan?
Maw er MOETEN nog heel wat saneringen plaatsvinden, dit is pas ronde 1.
Het kan niet anders dan dat er nog veel meer gehakt gaat worden met het welbekende en gevreesde hakbijltje.

zo 01 juli 2018 om 12:46 - 01 juli 2018 om 12:46 # 36510
Kirchraaf
Beckenbauer
Kan ik me niet voorstellen. De G7 doen de saneringen toch? Die zullen niet van die kritiek wakker liggen
zo 01 juli 2018 om 12:42 - 01 juli 2018 om 12:42 # 36509
Beckenbauer
Maar je hebt gelijk fctrade, er zijn idd veel (vnl 1Duitser) pb’ers die het teveel over randzaken hebben.

Daarom (nogmaals) een kort pleidooi voor “onze” Ger.
Gisteravond op PCL na mijn date met Nena met meerdere Koempels gesproken die onafhankelijk van elkaar hetzelfde vertelden:

Dat Senden wegmoet wordt naar buiten gebracht als zijnde noodzakelijke sanering voor de financieel gezonde toekomst van onze club.
Werkelijke reden schijnt toch zijn iets te kritische houding van de laatste tijd te zijn geweest.
“Diens brood men eet, diens woord men spreekt of zoiets
zo 01 juli 2018 om 12:37 - 01 juli 2018 om 12:37 # 36508
Verwijderd
Als bij Roda spelers de topsport mentaliteit was van welke willekeurige prof wielrenner, dan waren we nooit gedegradeerd (geldt voor meer andere takken van sport trouwens). Die Tom is echt een super atleet. Hopelijk komt hij ver komende tdf. Mijn steun heeft ie. Go Tom
zo 01 juli 2018 om 12:33 - 01 juli 2018 om 12:33 # 36507
Beckenbauer
Hup Tom, gogogogogo, zet m op (sorry fctrade)
zo 01 juli 2018 om 12:32 - 01 juli 2018 om 12:32 # 36506
FCTrade
Hmmm het is komkommertijd zie ik.

Het gaat hier over wielrennen. Uhum
zo 01 juli 2018 om 12:29 - 01 juli 2018 om 12:29 # 36505
Benny
@BECKEBAUER] Ik neem aan dat Kim, Kom moet zijn, nee zolang dat tering bestuur er nog zit zul je mij niet
meer zien in dat crematorium !
zo 01 juli 2018 om 12:29 - 01 juli 2018 om 12:29 # 36504
FCTrade
Ben wel benieuwd tegen Alemannia.

Ondanks dat dat 4e divisie is zal het toch wel gelijkwaardig zijn.

zo 01 juli 2018 om 12:28 - 01 juli 2018 om 12:28 # 36503
Soldo
beckenbauer

Natuurlijk mogen Parkstadstedelingen Dumoulin aanmoedigen.

Wie weet wint Dumoulin die Giro nog aan de groene tafel, als Froome ooit nog gestraft wordt in deze kwestie.
zo 01 juli 2018 om 12:26 - 01 juli 2018 om 12:26 # 36502
Beckenbauer
benny

Kom jij altijd samen met je buurmannen marc&mark naar het PLS?
Wist eigenlijk niet dat we op de NS-meermanstour waren overgestapt.
Of gaan jullie om beurten zodat elizabeth1942, geraldine en darter barny niet alleen thuis hoeven te zitten?
zo 01 juli 2018 om 12:26 - 01 juli 2018 om 12:26 # 36501
Benny
RODAFRENSKE. Als hij terug is zal hij je dat op het PLS komen vertellen. Ik laat hem eerst jou bericht lezen !
zo 01 juli 2018 om 12:24 - 01 juli 2018 om 12:24 # 36500
Davidof
Kro-Den 3-1
Spa-Rus 2-1
zo 01 juli 2018 om 12:22 - 01 juli 2018 om 12:22 # 36499
Beckenbauer
soldo

Hadden ze dat maar ook gedaan voor de Giro..
Weer meer kans voor onze regionale held Dumoulin (geen Franse familie van Molenaar hammers).
Of is het niet gepast om als Parkstadstedeling voor een fietsende Sjeng te supporteren?
zo 01 juli 2018 om 12:22 - 01 juli 2018 om 12:22 # 36498
Soldo
beckenbauer

Ik vermoed dat er wel een besluit is genomen over die training: tijdens een besloten vergadering.
zo 01 juli 2018 om 12:20 - 01 juli 2018 om 12:20 # 36497
Soldo
https://www.indeleiderstrui.nl/nieuws/tour-de-france/176258/aso-verbiedt-froome-deelname-aan-de-tour

zo 01 juli 2018 om 12:17 - 01 juli 2018 om 12:17 # 36496
Beckenbauer
Weet iemand of de training van morgen een besloten training is of is dit zoals zo vaak nog niet is besloten?
zo 01 juli 2018 om 12:14 - 01 juli 2018 om 12:14 # 36495
FCTrade
Ik zie dat transfermarkt toch al gedeeltelijk is bijgewerkt nu. 1 juli vandaag he.
Seizoen loopt toch ook officieel van 1 juli t/m 30 juni he.

Zie wel dat Shahin nog bij onze selectie staat.

Wat verder opvalt is dat wij toch al 20 spelers hebben. (oke 3 spelers uit de jeugd die zijn overgeheveld).

NEC heeft pas 14 spelers ?! What the fuck. Dat is wel heel weinig he.

Zo op het eerste oog staan we er best goed op toch wel. Een scorende spits (1e divisie spits) zou wel nog moeten komen.
Twente heeft met Boere een prima 1e divisie spits. Verdediging is ook nog erg mager.

Twente heeft wel flink hogere marktwaarde. Maar spelers als Drommel, Bijen en Lely samen zijn al bijna de helft van de hele Roda selectie. Nou die kunnen er volgens mij alledrie niet zo heel veel van. Zullen wel hoge salarissen hebben waardoor marktwaarde ook hoger is.

Trouwens die Muyters heeft wel een goeie kop voor een keeper. Ja volgens Gijpie is dat ook belangrijk he een goeie kop. :)
zo 01 juli 2018 om 12:12 - 01 juli 2018 om 12:12 # 36494
Soldo
Ik hoor net via de radio (NPO1):

Froome niet welkom in de Tour. ASO heet hem niet welkom om imagoschade te voorkomen.
zo 01 juli 2018 om 12:10 - 01 juli 2018 om 12:10 # 36493
W18
http://m.voetbalzone.nl/social_item.asp?uid=13339

Voor de geïnteresseerden, hier kun je de nieuwe trainingstruien van dit seizoen zien.
zo 01 juli 2018 om 12:06 - 01 juli 2018 om 12:06 # 36492
Bassman
Kroatie -Denemarken 3-1
Spanje -Rusland. 3-1
zo 01 juli 2018 om 12:04 - 01 juli 2018 om 12:04 # 36491
Mahispe
Op RoxaJC.nl is een oproep geplaatst voor mensen (jong of oud) die naar de training komen kijken of die ook hun voetbalspullen kunnen meenemen de eerste 3 dagen om zodoende 11-11 te kunnen spelen met partijvorm.

De De 2 beste mogen 20 mogen meeballen tegen het "gevaarlijke" KVC Oranje.

Geldt alleen voor deze week.
Daarna zal de selectie gestalte krijgen.
Zo rond woensdag;)
zo 01 juli 2018 om 11:52 - 01 juli 2018 om 11:52 # 36490
Jurjuz
W18,

Zo te zien hebben we evenveel stafleden als spelers :D
zo 01 juli 2018 om 11:50 - 01 juli 2018 om 11:50 # 36489
W18
fctrade op de Roda site kun je zien wat nog over is.
zo 01 juli 2018 om 11:45 - 01 juli 2018 om 11:45 # 36488
viro
beckenbauer

Kroatie -Denemarken 3-3
Spanje -Rusland. 4-0
zo 01 juli 2018 om 11:44 - 01 juli 2018 om 11:44 # 36487
FCTrade
Of spelen ze 3 tegen 3?
zo 01 juli 2018 om 11:42 - 01 juli 2018 om 11:42 # 36486
FCTrade
W18

Heeft Roda al een team dan?

Ja sinds koempel achterligt met updates mbt selectie en transfermarkt nog niet actueel is weet ik niet eens meer wat onze selectie is.
zo 01 juli 2018 om 11:42 - 01 juli 2018 om 11:42 # 36485
W18
Is Roda al aan het trainen zie ik op Fox?
zo 01 juli 2018 om 11:39 - 01 juli 2018 om 11:39 # 36484
FCTrade
Hahaha.

Wel leuk. Pierre moet de PR gaan doen.

Dus er zijn hier ook vriendjes van Pierre? LOL :D
zo 01 juli 2018 om 11:39 - 01 juli 2018 om 11:39 # 36483
Soldo
beckenbauer

:-)

Muy bien, gracias.
zo 01 juli 2018 om 11:29 - 01 juli 2018 om 11:29 # 36482
Rodafrenske
@vrijbuiter/Benny
Is Marc met Elizabeth op vakantie?
zo 01 juli 2018 om 11:28 - 01 juli 2018 om 11:28 # 36481
Roy79
Spanje - Rusland 2-3 na verlenging.
Croatia - Denemarken 3-0
zo 01 juli 2018 om 11:27 - 01 juli 2018 om 11:27 # 36480
Beckenbauer
viro

Voor iedereen die het gemist heeft (niet erg trouwens, zelfs der Kaiser mist wel eens iets, al is het niet veel):

De voorspelling betreft de eindstand na 90 dan wel 120 minuten (incl. extra tijd). De evt strafschoppenreeks is niet van belang voor de toto- voorspelling.

Dus pas je voorspelling svp even aan
zo 01 juli 2018 om 11:22 - 01 juli 2018 om 11:22 # 36479
Mahispe
Goedemorgen.

Dag juni welkom juli.

Hierbij de "echte" toto uitslagen.

Espana-Russia 2-3
Croatia-Denmark 2-0

Sjunne zonnige zondieg.
zo 01 juli 2018 om 11:22 - 01 juli 2018 om 11:22 # 36478
matrix
Goedemorgen keuken kampioenen.
zo 01 juli 2018 om 11:19 - 01 juli 2018 om 11:19 # 36477
Beckenbauer
soldo

Maar goed dat de VAR er nog is.

Mea culpo mucho señor
ENTSCHULDIGUNG.

Waarschijnlijk de aankomende pb-burn out

Stand is inmiddels aangepast
zo 01 juli 2018 om 11:18 - 01 juli 2018 om 11:18 # 36476
Soldo
beckenbauer

Mijn voorspelling van gisteren Uru-Por 2-1 !

Fra-Arg 2-1
Uru-Por 2-1
gister om 13:31 • [30-06-2018 om 13:31]
zo 01 juli 2018 om 11:13 - 01 juli 2018 om 11:13 # 36475
Beckenbauer
benny has left the building.

6 more alter ego’s to go.;}{]]][~~|
zo 01 juli 2018 om 11:10 - 01 juli 2018 om 11:10 # 36474
Rodajc10
Spanje-Rusland 3-1,Kroatië -Denemarken 2-2 nv 3-2
zo 01 juli 2018 om 11:09 - 01 juli 2018 om 11:09 # 36473
Dreke
Spa-Rus 3-1
Kro-Den 3-2
zo 01 juli 2018 om 11:03 - 01 juli 2018 om 11:03 # 36472
Architects
Spa-Rus 2-1
Kro-Den 3-1
zo 01 juli 2018 om 10:47 - 01 juli 2018 om 10:47 # 36471
Kirchraaf
Dieter
Wow idd ja, had ik niet eens in de gaten. Maakt het er niet beter op haha
zo 01 juli 2018 om 10:45 - 01 juli 2018 om 10:45 # 36470
Kirchraaf
Herman
Je weet wel, die [leestekens] op deze :side: !

zo 01 juli 2018 om 10:43 - 01 juli 2018 om 10:43 # 36469
Dieter
kirchraaf

Dat aantal is nog een stuk groter dan 3.
Vraag Vrijbuiter maar eens naar barny, andrew, geraldine of elizabeth1942.
zo 01 juli 2018 om 10:37 - 01 juli 2018 om 10:37 # 36468
Herman
KIRCHRAAF
:wat: :bedoel: :je: :met: :unieke: :leestekens:? :hahahaha:
zo 01 juli 2018 om 10:36 - 01 juli 2018 om 10:36 # 36467
Benny
DIETER. DOOD zwijgen lijkt mij de beste materie tegen jou, dus van mij uit géén reactie meer, wat buurman gaat
doen moet hij weten !
zo 01 juli 2018 om 10:31 - 01 juli 2018 om 10:31 # 36466
Kirchraaf
Benny/Mark/@Vrijbuiter
Dat je nieuws altijd een dag na dato post kan ik mee leven. Dat je je eigen unieke leestekens hebt uitgevonden; ook prima. Maar vind je dit met die 3 accounts niet zelf een beetje triest worden?
zo 01 juli 2018 om 10:25 - 01 juli 2018 om 10:25 # 36465
Benny
DIETER Jij als vuilschrijver hebt er zo mond vol van ik ga steeds meer geloven dat jij VRIJBUITER bent.
wat aan die persoon bijzonder is weet ik nog steeds niet, dus verklaar je nader VRIJBUITER !
zo 01 juli 2018 om 10:21 - 01 juli 2018 om 10:21 # 36464
Beckenbauer
benny

Is je buurman mark een wereldreis aan het maken? Is al geruime tijd weg toch? Verzorg jij zijn “plantjes” in de tussentijd? Zijn bestemming was toch niet bij mahispe in Breda? Hoe heet die B&B ook alweer, de Koepel meen ik.
Lijkt me een echte globetrotter, een @vrijbuiter die buurman marc van jou
zo 01 juli 2018 om 10:13 - 01 juli 2018 om 10:13 # 36463
Dieter
Spa - Rus 3-2
Kro - Den 3-2

ahk
Ik zit je op de hielen :)
zo 01 juli 2018 om 10:11 - 01 juli 2018 om 10:11 # 36462
Beckenbauer
De wedstrijden van vandaag:

Spa - Rus 3-1
Kro - Den 2-1
zo 01 juli 2018 om 10:08 - 01 juli 2018 om 10:08 # 36461
Dieter
Het is lastig praten met schizofrenen.. zeker met deze temperaturen. Ik ga een andere tijdsbesteding zoeken.

benny
Was het niet marc met een C? Maar goed kan begrijpen dat je zelf soms ook niet meer de bomen door het bos van eigen accounts ziet.
zo 01 juli 2018 om 10:06 - 01 juli 2018 om 10:06 # 36460
Beckenbauer
Uitslag WK-toto

Gisteravond 4 winnaars, wir gratulieren:

kevin
architects
dreke
dieter (ohne Gewähr)

De verse stand:

1. ahk 13
2. dieter 11
3. butcher 10
kevin
soldo
4. bassman 9
5. rodajc10 8
architects
6. smeets 7
eml
7. davidof 6
zuid12
mahispe
edwin
8. dreke 2
9. Rote Laterne Beckenbauer -2
zo 01 juli 2018 om 10:05 - 01 juli 2018 om 10:05 # 36459
Benny
DIETER . Woensdag komt buurman Mark terug van vakantie, kan die weer met jou in discussie wan ik ben het
:Kotse: zat om me steeds te moeten verdedigen tegen personen waarvan jij de ergste bent vanwege
mijn eigen identiteit,dus dan ga je maar met de buurman verder met bekvechten, maar voor hem
leg ik geen hand in het vuur dus wees op je hoede!
zo 01 juli 2018 om 10:00 - 01 juli 2018 om 10:00 # 36458
Dieter
benny

Dus omdat jij NIET dezelfde persoon bent, reageer jij wanneer ik het heb over de naam van de andere persoon? Klinkt logisch.
zo 01 juli 2018 om 09:53 - 01 juli 2018 om 09:53 # 36457
Tuppetei
Spanje rusland 3-0
Kroatie denemarken 2-1
zo 01 juli 2018 om 09:49 - 01 juli 2018 om 09:49 # 36456
DaPaulo
SPA - RUS: 1-3
KRO - DEN: 2-1
zo 01 juli 2018 om 09:34 - 01 juli 2018 om 09:34 # 36455
guusje
voetbalfilosoof: dat denk ik namelijk ook.
Maar watwas nou de exacte inhoud van de functie van Ger Senden? Wat doet hij de hele dag?
zo 01 juli 2018 om 09:32 - 01 juli 2018 om 09:32 # 36454
Benny
DIETER. Omdat dit NIET dezelfde persoon is , wanneer ga je dat nu eens begrijpen en aanvaarden .
of heeft de Dementie bij jou al zover toegeslagen het lijkt er wel veel op !
zo 01 juli 2018 om 09:27 - 01 juli 2018 om 09:27 # 36453
Zuid12
Spanje rusland 1-2
Kroatie denemarken 1-2
zo 01 juli 2018 om 09:27 - 01 juli 2018 om 09:27 # 36452
Dieter
@kah3

Dat was dan ook geen volbloed-Deen, maar de importvariant.
zo 01 juli 2018 om 09:19 - 01 juli 2018 om 09:19 # 36451
AHK
Spanje-Rusland 2-0
Kroatië-Denemarken 2-0
zo 01 juli 2018 om 08:37 - 01 juli 2018 om 08:37 # 36450
butcher
Spanje rusland 2-1
Kroatie denemarken 2-1
zo 01 juli 2018 om 08:32 - 01 juli 2018 om 08:32 # 36449
viro
Spanje-Rusland 4-0
Kroatie-Denemarken 3-3
zo 01 juli 2018 om 08:00 - 01 juli 2018 om 08:00 # 36448
Pedro
Spanje-Rusland 1-1 (Rusland w.n.s.)
Kroatië-Denemarken 2-2 (Denemarken w.n.s.)
zo 01 juli 2018 om 07:54 - 01 juli 2018 om 07:54 # 36447
voetbalfilosoof
Re Guusje: ik denk combinatie. Roda maakt jaarlijks een miljoenenverlies en Frits lapte maar bij. Frits stopt en we zijn gedegradeerd. Dan weet je het wel.
zo 01 juli 2018 om 07:44 - 01 juli 2018 om 07:44 # 36446
guusje
weet iemand wat nou de exacte inhoud van de functie van Ger Senden was en voor hoeveel hij op de loonlijst stond? Is het nou een bezuiniging of gaan ze eigenlijk overbodige functies wegsaneren?
zo 01 juli 2018 om 07:31 - 01 juli 2018 om 07:31 # 36445
voetbalfilosoof
Re maan,

“Aan Denen moet je niet beginnen”: wat een lachwekkende uitspraak.

Ik heb gesproken
zo 01 juli 2018 om 07:23 - 01 juli 2018 om 07:23 # 36444
Eml
@ maan
Ben geen problemen met denen . Ze passen zich snel aan en spreken best wel snel de Nederlandse taal . Dat kan je niet zeggen van de Franstalige Belgen , die het vertikken om zich aan te passen en proberen ook een andere taal te spreken .
zo 01 juli 2018 om 07:07 - 01 juli 2018 om 07:07 # 36443
kevin
Spanje-rusland 3-2
Kroatië-denemarken 2-0
zo 01 juli 2018 om 06:52 - 01 juli 2018 om 06:52 # 36442

Voorspel de wedstrijd
Geen wedstrijden
Er zijn geen wedstrijden gevonden.