Roel Brouwers verlaat Roda JC
do 11 mei 2023 om 11:00

Roel Brouwers verlaat Roda JC
do 11 mei 2023 om 11:00

Roel Brouwers zal volgend seizoen geen deel meer uitmaken van de technische staf van Roda JC. Roel heeft een tijd geleden zijn beslissing bij de directie van de club kenbaar gemaakt.

TIJD VOOR FAMILIE


Roel Brouwers: “Deze beslissing heeft puur te maken met mijn eigen situatie en niet met de club, spelers of de sportieve prestaties. Ik wil graag meer tijd vrijmaken voor mijn familie, want dat is er de laatste jaren bij ingeschoten. De afgelopen tijd werd het voor mij steeds moeilijker om hiermee om te gaan."

KEUZE RESPECTEREN


Jordens Peters: “Roel heeft zijn beslissing een tijd geleden al kenbaar gemaakt, maar het blijft enorm jammer dat Roel ons na al die jaren gaat verlaten. Echter respecteren we zijn keuze volledig. Ik weet als geen ander hoeveel tijd een baan in de voetbalwereld opslokt. Roel kiest er nu bewust voor om meer tijd door te gaan brengen met zijn gezin en dit gunnen we hem dan ook van harte."

Wat de toekomst gaat brengen is nog onduidelijk, maar zowel Roel als de club hebben de wens om Roel aan de club verbonden te houden.

Roel, enorm bedankt voor je tomeloze inzet op en naast het veld. We wensen je veel succes en plezier.

Bron: rodajckerkrade.nl