Roda JC verlengt contracten van Remond Strijbosch en Rein van Duijnhoven
di 24 mei 2022 om 00:00

Assistent-trainer Remond Strijbosch en keeperstrainer Rein van Duijnhoven hebben zojuist een contract getekend tot medio 2024. Hiermee blijven beide trainers, die tegelijk met hoofdtrainer Jurgen Streppel bij Roda JC zijn begonnen, ook de komende twee seizoenen verbonden aan de club.

REMOND STRIJBOSCH


Met de contractverlenging van assistent-trainer Remond Strijbosch (42) tot de zomer van 2024 wil Roda JC de ingezette opwaartse sportieve lijn verder doortrekken. Remond is met zijn sterk analytisch vermogen de juiste persoon binnen de technische staf.

REIN VAN DUIJNHOVEN


Ook keeperstrainer en teammanager Rein van Duijnhoven (54) blijft in ieder geval tot de zomer van 2024 actief bij Roda JC. Rein heeft met zijn jarenlange ervaring als doelman genoeg kennis in huis om jonge talentvolle keepers verder te ontwikkelen. Naast zijn functie als keeperstrainer zal Van Duijnhoven ook de taken als teammanager blijven uitvoeren.

TECHNISCHE STAF COMPLEET


Op sportief gebied is de club zeer tevreden over de technische staf onder leiding van Jurgen Streppel, die met de verlenging van Strijbosch en Van Duijnhoven, weer compleet is. De volledige technische staf bestaat komend seizoen uit Jurgen Streppel, Remond Strijbosch, Edwin Linssen, Roel Brouwers en Rein van Duijnhoven.

Bron: rodajckerkrade.nl