Mallahi op huurbasis naar Roda JC
di 12 juli 2022 om 14:35

Mallahi op huurbasis naar Roda JC
di 12 juli 2022 om 14:35

Mohamed Mallahi draagt komend seizoen het geel-zwart van Roda JC. De 22-jarige aanvaller wordt voor de duur van één seizoen gehuurd van FC Utrecht.

De in Utrecht geboren Mallahi maakt op 11-jarige leeftijd de overstap van de amateurs naar FC Utrecht. Vervolgens doorloopt de buitenspeler alle jeugdteams en maakt hij in november 2017 zijn debuut voor Jong FC Utrecht. Inmiddels heeft Mallahi meer dan 120 Keuken Kampioen Divisie-optredens met Jong FC Utrecht op zijn naam staan en maakte hij vijf keer zijn opwachting in de Eredivisie.

HOGER NIVEAU


Mallahi is vanzelfsprekend blij om bij de hoofdmacht van Roda JC aan te sluiten. “Ik ga mijn uiterste best doen om zowel op het trainingsveld als in de wedstrijd van toegevoegde waarde zijn voor het elftal. Hopelijk kan ik de club en mijzelf naar het hoogste niveau brengen. Ik heb er enorm veel zin in!"

TECHNISCH VAARDIG


“Mohamed is een technisch vaardige en snelle buitenspeler die over een uitstekende voorzet beschikt en daarmee direct gevaar kan stichten in de zestienmeter van de tegenstander", aldus Jurgen Streppel.

Welkom bij de club, Mohamed!

Bron: rodajckerkrade.nl