Contract Bouchouari opengebroken en verlengd tot 2024
vr 17 december 2021 om 13:38

Roda JC Kerkrade heeft een akkoord bereikt met Benjamin Bouchouari over een langer verblijf in Kerkrade. De 20-jarige middenvelder zette vandaag zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis die loopt tot medio 2024. Zijn vorige contract liep tot de zomer van 2023.

DE START


Bouchouari sloot in de voorbereiding van het seizoen 2020-2021 aan bij de hoofdmacht van Roda JC. Zijn officiële debuut maakte de behendige middenvelder op 9 november 2020 in de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Vijf dagen later stond Bouchouari in de basisopstelling tijdens de gewonnen derby tegen MVV Maastricht (2-0).

Tekst gaat verder onder de foto


JUISTE MENTALITEIT


“Benjamin is een jonge, maar zeer vaardige speler die op verschillende posities op het middenveld uit de voeten kan. De afgelopen maanden heeft ‘Benji‘ laten zien dat hij in staat is om zichzelf vrij te spelen, om vanuit daar zijn medespelers eenvoudig te bereiken of zelf een versnelling in te zetten. Ook beschikt hij over de juiste mentaliteit als profvoetballer. Dat hij afgelopen zomer zijn eerste wedstrijden voor Marokko O23 mocht spelen, heeft hem alleen maar meer motivatie gegeven om hard te blijven werken" zegt Hoofdtrainer Jurgen Streppel.

Tekst gaat verder onder de foto


OP DE JUISTE WEG


Benjamin Bouchouari: “Als kleine jongen droomde ik ervan om profvoetballer te worden, dat is nu gelukt, maar ik ben er nog lang niet. Ik blijf keihard werken om samen met het team onze doelen te bereiken. Ik ben enorm trots en dankbaar dat Roda JC mij vorig jaar de kans heeft geboden om mijzelf te bewijzen. Dat ik nu een nieuw contract teken, geeft aan dat ik op de juiste weg ben."

Bron: rodajckerkrade.nl