Roda JC legt behendige middenvelder Bouchouari vast
zo 20 december 2020 om 18:05

Roda JC Kerkrade heeft zich definitief versterkt met Benjamin Bouchouari. De 19-jarige middenvelder tekent een overeenkomst welke hem voor 2.5 seizoen aan Roda JC verbindt.

Bouchouari sloot in de voorbereiding op het huidige seizoen aan bij de hoofdmacht van Roda JC. Zijn officiële debuut maakte de behendige middenvelder op 9 november 2020 in de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Vijf dagen later stond Bouchouari in de basis in de gewonnen derby tegen MVV Maastricht (2-0).

HARD WERKEN


Jeffrey van As, technisch directeur Roda JC: “Benji is een jonge, technische en zéér vaardige middenvelder die op verschillende posities uit de voeten kan. Hij is in staat om zichzelf met goede aannames vooruit vrij te spelen en heeft oog voor zijn medespelers. Benji heeft zijn plaats in het elftal door middel van hard werken veroverd. Hij heeft de afgelopen seizoenen geen enkele officiële wedstrijd gespeeld. Des te mooier is het om te zien dat hij bij ons volledig is opgebloeid."

DANKBAAR


Bouchouari: “Ik droomde er als kleine jongen van om profvoetballer te worden. Dat is nu gelukt, maar ik heb nog niets bereikt. Ik ga door met keihard werken voor Roda JC. Ik ben enorm dankbaar voor de kans die ze mij aan het begin van dit seizoen hebben geboden en ga er alles aan doen om Roda JC terug te brengen waar het thuis hoort!"

Bron: Rodajckerkrade.nl