"Ook dit seizoen moet het over voetbal gaan"
vr 13 augustus 2021 om 13:15

"Afgelopen week waren we de betere ploeg en wonnen we volkomen verdiend met 3-0 bij De Graafschap. Duidelijk is ieder geval dat we tijdens dat duel veel herkenbaars van het afgelopen seizoen terugzagen.

Daarom was ik ook niet verrast door onze goede spel. De Graafschap speelde met een nieuw systeem en wij weten als geen ander dat het tijd kost om een nieuw elftal op te bouwen. Met Rody de Boer, Guus Joppen en Denzel Jubitana telde onze basis slechts drie nieuwelingen ten opzichte van de afgelopen jaargang. We hebben doorgeselecteerd en daarom zijn we duidelijk verder dan een jaar geleden.

Mede door het trieste wegvallen van Florian Mayer hebben we nog versterking nodig. Daarmee zijn we hard bezig. Met als resultaat dat we deze week ook Xian Emmers en Jamil Takidine hebben gecontracteerd. Wij geloven in onze spelers. De selectie is smal, maar het geraamte staat en we zijn in het bezit van genoeg kwaliteiten.

Daarom willen we deze jaargang opnieuw aantrekkelijk, aanvallend én goed voetbal spelen. Afgelopen zaterdag stonden onze supporters in Doetinchem als een blok achter het team. Ik hoop dat deze jaargang iedereen, dus zowel de spelers, staf, fans én sponsoren, achter onze club gaan staan.

Als spelersgroep zullen we in ieder geval laten zien dat we voor onze supporters willen vechten. Zoals dat andersom ook hoort te zijn. We zullen keihard werken en voor een goede sfeer zorgen zodat onze fans kunnen genieten. Daarop ligt de focus. Ook dit seizoen moet het over voetbal gaan. Want er is maar één belang: en dat is de club Roda JC."

Tekst: Bert Jan Boer

Bron: rodajckerkrade.nl

Meer nieuws

wo 19 januari 2022 om 14:31
The Voice of Kaalheide - S3E25 Jurgen Streppel

vr 14 januari 2022 om 18:50
Studio Roda | S2.9

vr 14 januari 2022 om 18:47
The Voice of Kaalheide - S3E24 Roda Academie

vr 14 januari 2022 om 15:47
Jeremy Cijntje verlaat Roda JC

vr 14 januari 2022 om 15:45
Bouchouari één duel aan de kant