Verleng nu jouw seizoenkaart!
za 15 augustus 2020 om 18:00

Nieuwe start, nieuwe ambitie, nieuwe verlaagde prijzen

Roda JC Kerkrade heeft enkele turbulente jaren achter de rug. Zowel sportief als organisatorisch waren het niet de beste seizoenen uit de rijke historie van de club. Toch bleven onze fans de club steunen. De Roda JC familie is ontzettend trouw; daar kunnen vele supporters uit binnen- en buitenland een voorbeeld aan nemen.

AMBITIES WAARMAKEN


Roda JC is inmiddels in rustiger vaarwater terechtgekomen. Het is nu tijd om vooruit te kijken. Om keihard te werken aan betere tijden. Om samen met de nieuwe directie en bestuur, nieuwe trainer, nieuwe spelers, maar vóóral met jullie onze ambities daadwerkelijk waar te gaan maken. Het bruisende Parkstad Limburg Stadion moet weer voor vele clubs een onneembare vesting worden. Hierbij is jouw steun van cruciaal belang!

VERLAAGDE PRIJZEN


Wij hopen dat jong- en oud de weg naar het Parkstad Limburg Stadion wederom weet te gaan vinden. Om deze reden hebben wij de prijzen van de seizoenkaarten drastisch verlaagd. De club heeft t.o.v. voorgaande seizoenen drie extra segmenten toegevoegd aan de seizoenkaartverkoop, waarbij de jongste kinderen (0 tot 4 jaar oud) gratis toegang krijgen tot het Parkstad Limburg Stadion.

ALLE INFORMATIE EN PRIJZEN


Klik hier voor alle informatie, prijsoverzicht en het direct online verlengen van uw seizoenkaart.

VERLENGEN IN HET STADION


De receptie van het Parkstad Limburg Stadion is iedere werkdag geopend tussen 12.00 uur en 18.00 uur om je seizoenkaart te verlengen of te bestellen. Wij vragen je gedurende je bezoek aan het Parkstad Limburg Stadion de volgende maatregelen in acht te nemen:
  • Maximaal 6 personen tegelijk binnen in de centrale hal (receptie) van het Parkstad Limburg Stadion;

  • Volg de looproute zoals vermeld bij de hoofdingang;

  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst;

  • Bij voorkeur betaling per pin.

Bron: Rodajckerkrade.nl