Zaterdag 13 juni start drive-in seizoenkaartverkoop
do 11 juni 2020 om 00:22

Nieuwe start, nieuwe ambitie, nieuwe trainer, nieuwe verlaagde prijzen.

Roda JC Kerkrade heeft enkele turbulente jaren achter de rug. Zowel sportief als organisatorisch waren het niet de beste seizoenen uit de rijke historie van de club. Toch bleven onze fans de club steunen. De Roda JC familie is ontzettend trouw; daar kunnen vele supporters uit binnen- en buitenland een voorbeeld aan nemen.

AMBITIES WAARMAKEN
Roda JC is inmiddels in rustiger vaarwater terechtgekomen. Het is nu tijd om vooruit te kijken. Om keihard te werken aan betere tijden. Om samen met de nieuwe directie en bestuur, nieuwe trainer, nieuwe spelers, maar vóóral met jullie onze ambities daadwerkelijk waar te gaan maken. Het bruisende Parkstad Limburg Stadion moet weer voor vele clubs een onneembare vesting worden. Hierbij is jouw steun van cruciaal belang!

START SEIZOENKAARTVERKOOP MIDDELS DRIVE-IN PARKSTAD LIMBURG STADION
Aanstaande zaterdag start Roda JC met de verkoop van de seizoenkaarten voor het aankomende seizoen 2020-2021. En dat gaan we op een spectaculaire manier doen.

Tussen 10.00 uur en 16.00 uur kunt u met uw auto dwars door het Parkstad Limburg Stadion rijden, waar u vanuit uw auto uw seizoenkaart(en) kunt verlengen. Het is tevens mogelijk om nieuwe seizoenkaarten aan te schaffen.

Het gaat een bijzondere middag worden in het mooiste stadion van Limburg, met o.a.:

 • Selectiespelers

 • Onze nieuwe hoofdtrainer Jurgen Streppel

 • Onze Technisch Directeur Jeffrey van As

 • Muziek

 • Een Drive-through Fanshop met mooie kortingen

 • Een GRATIS Roda JC presentje nadat u uw seizoenkaart(en) heeft verlengd / besteld

 • Een uniek fotomoment waarbij u vanuit uw voertuig wordt gefotografeerd in het PLS!


Navigeer met uw auto naar P4 (zie afbeelding). Geografisch gezien ligt deze parkeerplaats aan de rechterkant van de hoofdingang van het Parkstad Limburg Stadion. Sluit aan in de rij en wacht op het moment dat u met uw auto aan de Oostzijde van het Parkstad Limburg Stadion in mag. Langs de Oosttribune staan onze medewerkers voor je klaar om je seizoenkaar(en) te verlengen / te bestellen.Nadat u uw seizoenkaart(en) heeft verlengd of besteld, maakt onze huisfotograaf een mooie foto van u in het Parkstad Limburg Stadion. Deze foto‘s zijn na afloop van het event gratis te downloaden via de website van Roda JC.

LET OP:
 • Indien u uw seizoenkaart(en) komt verlengen, neem dan uw huidige seizoenkaartpasje(s) mee;

 • Neem voor de aanvraag van nieuwe seizoenkaarten uw identiteitsbewijs mee;

 • Betaling is enkel en alleen mogelijk per pin;

 • De online seizoenkaartverkoop start na afloop van het event omstreeks 16.00 uur;

 • Respecteer de maatregelen rondom het coronavirus.


VERLAAGDE PRIJZEN
Wij hopen dat jong- en oud de weg naar het Parkstad Limburg Stadion wederom weet te gaan vinden. Om deze reden hebben wij de prijzen van de seizoenkaarten drastisch verlaagd. De club heeft t.o.v. voorgaande seizoenen drie extra segmenten toegevoegd aan de seizoenkaartverkoop, waarbij de jongste kinderen (0 tot 4 jaar oud) gratis toegang krijgen tot het Parkstad Limburg Stadion.

De prijzen voor de seizoenkaarten zijn als volgt:

Wij kijken uit naar uw komst zaterdag, en vooral naar uw komst als we weer met z'n allen mogen genieten van het vernieuwde Roda JC Kerkrade!

Bron: rodajckerkrade.nl