De visie van Yannis: "En nu de kansen benutten"
"Met zes punten uit de laatste vier wedstrijden tonen we aan dat er de laatste weken duidelijk iets bij ons groeit.
Roda JC neemt afscheid van Regillio Vrede en Gert-Jan van Dijk
Roda JC Kerkrade heeft Regillio Vrede (foto) laten weten dat zijn contract niet wordt verlengd. De assistent-trainer was in het bezit van een aflopende verbintenis.
Krisztián Németh: "Ik wil nog heel belangerijk zijn"
Hij stond te boek als een wonderkind en een Hongaars toptalent. Op zestienjarige leeftijd debuteerde Krisztián Németh in het eerste elftal van MTK Boedapest. Amper twee jaar later volgde de toptransfer naar Liverpool FC. Momenteel staat de technisch begaafde spits en tienvoudig Hongaars international onder contract bij Roda JC.
Roda JC schaft nieuwjaarsreceptie af zonder overleg
Waar ons onlangs het nogal verrassende bericht bereikte dat Roda JC bij de aanstaande jaarwisseling geen nieuwjaarsreceptie houdt, nemen supporters nu zelf het heft in handen; de supportersverenigingen en fanclubs organiseren er op 6 januari aanstaande zelf een in het supportershome ‘De Schacht’.
Roda JC Kerkrade en René Trost beëindigen samenwerking
Roda JC Kerkrade en hoofdtrainer René Trost hebben in goed onderling overleg besloten om de samenwerking per direct te beëindigen. Hieraan ten grondslag liggen de sportieve resultaten van de laatste weken.
René Trost nieuwe hoofdtrainer Roda JC Kerkrade
Roda JC Kerkrade heeft met René Trost overeenstemming bereikt over de invulling van de functie van hoofdtrainer bij de Kerkraadse club. De 49- jarige oefenmeester tekent een contract dat hem voor de seizoenen 2014-2015 en 2015-2016 aan Roda JC Kerkrade verbindt, met een optie vanuit Roda JC voor een derde seizoen.
Mitchell Donald: "Koning van de assist wil vooral scoren"
Afgelopen seizoen veroverde hij na zijn komst meteen een plek in de basis. Deze jaargang is Mitchell Donald minder tevreden over zijn progressie. De aanvallende middenvelder is zelfkritisch. “Het móet beter.”
Frank Demouge: "Breekijzer kan weer lachen"
Hij is de verpersoonlijking van de Koempelmentaliteit waar Roda JC al een halve eeuw synoniem voor staat. Met zijn tomeloze energie en doeltreffendheid had breekijzer en cultheld Frank Demouge weinig wedstrijden nodig om de harten van de Kerkraadse fans te stelen.