#55
Poule rang
Kerkenraad

#55

Poule rang

0

Punten

N/A

Huidige streak

N/A

Langste streak
Kerkenraad
Hi allen, ik was op zoek naar een geschikte forum, en kwam daarom hierop uit..

Van te voren zou ik graag duidelijk willen maken dat dit geen poging is tot het maken van reclame of een verkooppraatje, maar ik ben jullie hulp wel nodig voor een (werk)opdracht.

Misschien zijn jullie het al ergens tegen gekomen op social media, 3D voetbalstadions uit de Eredivisie als wanddecoratie. Wij ontwerpen, tekenen en produceren op een zo duurzaam mogelijke manier voetbalstadions voor supporters. Bij onze lancering zijn wij begonnen met enkel de stadions uit de Eredivisie. Dit is enorm goed gevallen, en werd er al snel de vraag gesteld naar europese stadions.. Dat is natuurlijk positief maar is niet de pad die wij zelf willen lopen. Wij willen namelijk eerst het zo dicht mogelijk bij onszelf houden, dus gewoon eigen landje, heerluk. Nu zijn wij van mening dat wij tijdens het ontwerpen zelf wel een mooi stadion kunnen kiezen, maar het is leuker als we van anderen horen wat zij nou het perfect plaatje vinden. Want daarvoor doen wij het eigenlijk, supporters hun herinnering en of liefde omzetten in iets tastbaars.

Daarom ben ik hier uiteindelijk op beland, De keurige overzihtelijke en veelal bezochtte forum. Daar kan ik alleen maar supporters treffen, die alles (willen) weten binnen en buiten de club.

Mijn vraag is dus of jullie mij kunnen helpen hiermee, wat is nou echt een perfect plaatje, of waar wij iets mee kunnen of moeten doen. Dit mogen naast stadions ook iconen of legendarische momenten zijn. Alles is welkom..

Ik zal bewust geen link naar onze site doen, om zo duidelijk te maken dat ik hier niet ben voor een verkoooppraatje, of eredivisie stadions wil aansmeren bij jullie. Nee ik hoop dat ik jullie meningen kan krijgen, en wie weet zit er achter een aantal foto’s/plaatjes nog mooie verhalen.

Mocht ik mijn nummer/twitter/email oid achterlaten voor de fotos, doe ik dat met alle liefde.

Nogmaals bedankt voor het lezen van deze ellendig lange tekst(hoogstwaarschijnlijk) en hopelijk kan ik jullie favoriete plaatje omzetten in iets tastbaars voor je huis-, werk-, eet-, slaapkamer.

19 september 2022 om 14:01 #272629