#55
Poule rang
Zuid14

#55

Poule rang

0

Punten

N/A

Huidige streak

N/A

Langste streak
Zuid14
En toen was het verhaaltje uit…. Zelden een ploeg gezien die mentaal zo geknakt geacteerd heeft als Roda JC sinds het feest in het PLS - het was helemaal weg en de weken ervoor was het ook al niet best. Op beslissende momenten gaf de selectie ‘niet thuis’ en JA dan wordt je genaaid en krijgt Groningen 7 minuten extra speeltijd. Had je het zelf gewoon eerder moeten afmaken. De zo geroemde ‘mentaliteit’ waarop geselecteerd is was erg ver te zoeken. Bijzonder vond ik dat ze gisteren op Roda radio aangaven dat Reith de laatste wedstrijden zo speelde als verleden jaar en ik hoef jullie niet te vertellen hoe slecht dat was. En dat was zeker niet de enige! Ouaissa was ook een schim van zichzelf de laatste weken, hoeveel ballen heeft ie niet van de voet laten schieten, Didden met opmerkelijk meer oeps momentjes en een OC die het helemaal kwijt was. Helaas! Een mooi seizoen met een ontzettend treurig einde en niets anders dan ‘werk aan de winkel’ voor het technisch hart. De zo geroemde mentaliteit kan ernstig versterking gebruiken… en dan is het afwachten of de puzzelstukjes weer in elkaar vallen. Bas Sibum wellicht eens naar Duitsland sturen voor een bijscholing ? Hoe om te gaan met stress 😉
gisteren om 08:42 - 2024-05-18 08:42:35 #335455
Zuid14
Goedemorgen! Wat een harde klap gisteren, eerst vorige week de spelers op de schouders en gisteren hadden we ze het liefst te voet naar huis willen laten lopen met Sibum voorop. Angsthazen voetbal was het, slechte tactiek en spelers die net niet dat extra stapje wilden of konden zetten, verlamd door de spanning. Nu op naar de PO maar ben het met velen eens hoe ga je daar met frisse moed tegenaan ? Ik zou zeggen Van der Heijden weer terug in de basis, die heeft Sami met verve vervangen, waarom moest die er meteen weer uit als onze NEC’er weer fit was? Bangura krijgt nauwelijks een fatsoenlijke kans, maar wel een Guclu die er totaal niks van heeft gebakken dit seizoen… en over de laconieke OC hebben we het al weken gehad, die roept al weken dat ie klaar is bij RJC, dag hebben we gezien inderdaad! Je eigen spel blijven spelen waar we het hele jaar al succesvol mee zijn, maar wel met een paar andere spelers!
11 mei 2024 om 07:56 #332555
Zuid14
Vooropgesteld na 15e te zijn geworden is 3e worden in de reguliere competitie uitstekend te noemen… maar we hebben het hele seizoen 1e of 2e gestaan dus de mentale dreun is er gewoon. Spelers hebben in hun hoofd al afscheid genomen zoals OC en Matisse … Ouaissa geef ik het voordeel van de twijfel maar dat ie vandaag meegespeeld heeft was vooral voor de statistieken. Die play offs kunnen ze gewoon schriftelijk afdoen, vandaag was het er al niet … in de wedstrijd van het jaar… wat dan in de komende ‘wedstrijden’ het wordt zo’n de graafschap achtige nachtkaars … uit en voorbij. Zeker genoten dit seizoen maar met genieten alleen komen we er niet. Volgend seizoen wellicht wat minder weerstand dan dit jaar of krijgen we Vitesse Arnhem als laatste wedstrijd uit ?
10 mei 2024 om 22:10 #332303
Zuid14
[quote]332111[/quote]

Mogen niet promoveren !? Het is gewoon ‘waardeloos’ tot nu toe wat RJC laat zien en ik weet het als toetsenbord ridder mag je geen mening hebben. Maar dit wordt zo meteen een fikse winstpartij voor Grunn … Vooropgesteld het team heeft het fantastisch gedaan maar als je zo meteen de Play Offs in glijdt geloof ik er niet in dat je nog gaat promoveren. Dan ia het rug rechten en volgend jaar voor het kampioenschap gaan ;-)
10 mei 2024 om 21:17 #332132
Zuid14
It ain’t over till the fat lady sings… maar vandaag …..
10 mei 2024 om 21:14 #332110
Zuid14
[quote]331962[/quote]
Iemand hier heeft ook geroepen dat alle uittrappen van Raatsie naar de tegenpartij gaan … dat klopt helaas. Koglin eruit en Dzepar er in want nog een keertje geel en dan staan we met 10 en kunnen maandag naar Emmen….

10 mei 2024 om 20:52 #331991
Zuid14
Wat druk met een goede ploeg kan doen … Madame Tussaud dat is de samenvatting van RJC in de 1e helft, verstijfd van de spanning, niks creeren en vol naar achteren leunen. Daf hebben we het hele seizoen nog niet gedaan … ik ben vooral van kump good maar als toetsenbord ridder krijg ik langzaam aan klamme handjes.
10 mei 2024 om 20:48 #331958
Zuid14
Gelb Schwarz in der Champions League finale! Het is de week van die prachtige combi van kleuren ;-) Een mooie voorbode voor aanstaande vrijdag! Wij gaan uit van eigen kracht zoals we al het hele seizoen doen, met Dzepar op het middenveld wordt er niet verloren, en met OC en Sejk wordt er vooral gewonnen! Forza Roda op naar de Eredivisie!
07 mei 2024 om 22:56 #331154
Zuid14
@joost De spelers moeten het doen, tuurlijk kun je ook verliezen, maar waarom is dat realistischer dan winst !? Heb je de wedstrijd Telstar - Groningen gezien (samenvatting). Das geen Manchester City, wel een waardige tegenstander, maar eentje die ook strak staat van de stress. Kortom zoals Bas zegt .... dat zijn de wedstrijden waar je het als prof voor doet. Ik heb er nu al zin in volgende week! Maar uiteraard had ik ze liever vandaag net zoals Willem II zien promoveren, maar kampioen worden is ook gaaf!
03 mei 2024 om 23:11 #330059
Zuid14
@joost Jazeker! Toen was ik ook in het stadion, Groningen staat meer onder druk als ons volgende week in eigen huis ... zij moeten en dat kan verlammend werken. Desalniettemin heb ik Matisse, Vaclav en Bas gehoord zij hebben er meer dan voldoende vertrouwen in en zij moeten het doen, dus .... waarom wij dan niet !? Calimero is al een tijdje niet meer op de buis ;-)
03 mei 2024 om 23:02 #330045