#5

Poule rang

66

Punten

N/A

Huidige streak

N/A

Langste streak
M
@Roda7Unted
Welke 8 Ton? Weet toch niemand van ons, buiten leiding Roda en Sami en diens makelaar!

Elk bedrag dat op dit prikbord genoemd wordt, gaat uiteindelijk een eigen leven leiden.
21 maart 2024 om 09:47 #322595
M
Als je als beetje normaal denkend mens dat “kwaliteits artikel” van B T in soccernews leest, dan neem je dat bedrag van 6 miljoen toch niet echt serieus, alhoewel, als ik lees wat het bij sommige hier teweeg brengt, schijnt het toch moeilijk te zijn om dit met een lepel(tje) zout te nemen.
Of het een goede zet is geweest om Sami nu al te verkopen, zal de toekomst uitwijzen, maar ik heb echt het volste vertrouwen in de manier zoals Roda momenteel geleid wordt, dit is niet meer het hap/snap beleid wat het jaren is geweest.
Volgend seizoen weer tegen Fortuna, Ajax, Feijenoord etc., en we hebben het er niet meer over, te beginnen na transferwindow met een mooie ruime zege tegen J AZ.
03 februari 2024 om 14:24 #316746
M
[quote]312061[/quote]
Vandaag Kaars, gisteren Van Veen, eergisteren Veldwijk etc.

Schmidt is (wordt) een goede spits/aanvaller maar niet in dit systeem, denk dat deze gast goed of toch beter rendeert in een 4-4-2 systeem.

Samenvatting viel me Roda niet tegen, maar Sibum begint een trekje te krijgen van Streppel, na iedere wedstrijd zelfde commentaar “als we geen kansen meer krijgen, dan begin ik me zorgen te maken”

Misschien toch eens ff kleine aanpassingen doen.

Bovendien vond ik opmerking van onze vriend uit Thailand ( Ignace) wel interessant!

02 december 2023 om 14:24 #312073
M
@Oost 10
Hoe kom jij aan die 15%?
Roda heeft toen (bij contracteren Bouchie) ook nog deals gemaakt met Anderlecht, Genk, Mechelen, Willem II, om op dat moment geen opleidingsvergoeding te hoeven betalen, is misschien bij verkoop aan Etienne al afgehandeld.?

Maar 15%???, laten we het hopen, maar denk dat dit aanzienlijk lager dan de genoemde 15% zal liggen, wij hadden Overmars niet voor ons werken!
Maar nogmaals, ma van mij >15% zijn, zou me niet rijk rekenen, want bedrag/ % zullen we nooit te weten komen.

08 november 2023 om 17:05 #310048
M
[quote]308156[/quote]
Omdat op de zaterdagavond al 5 eredivisiewedstrijden wedstrijden op zelfde tijdstip zijn, en gro-Emmen op de ma avond gespeeld wordt.
17 oktober 2023 om 06:41 #308159
M
Heb nu al paar keer hier gelezen wat zoal de meningen zijn tssn pro- rusland(Putin) en pro-Oekraïne (of is het anti Rusland/ Putin) “tegenstanders”.
Om te beginnen mijn vrouw en mijn hele schoonfamilie is Oekraïns, mijn schoonpa zelfs Van origine Russisch, maar sinds >50 jr Oekraïner.
Putin is een gangster, moordenaar, vuile leugenaar, lijdt aan een giga minderwaardigheidscomplex, en is een gevaar voor de gehele mensheid.

Als hij Oekraïne bezit, volgende landje pik zal Moldavië zijn, daar is nl. nog een shit regiootje (transnistrie) waar een kleine 200.000 pro Russen een eigen staatje hebben gecreeerd, ligt tegen oosten van Oekraïne aan, komt nu ff goed uit.

Dan ff Georgië, dan Baltische Staten, en dan benieuwd wat de helden van de NAVO doen!!!

Op 5 Dec. 1994 heeft o.a Oekraïne , ook trouwens (Kazachstan en Wit Rusland) hun complete nucleaire wapens ingeleverd bij Rusland, met de ondertekende afspraak dat alle 3 de landen soevereine landen zouden worden, waar geen aanval/inval op gedaan mocht worden, hier verbonden zich VS, VK, FR, RUS en China aan.

Alle afspraken die ooit op papier gezet zijn, eender over wat het gaat zijn geen enkele kloot waard.

De VS, Rusland en China doen gewoon waar ze zin in hebben, en niemand stopt dat.

Trouwens ben eens benieuwd wat er met Taiwan gaat gebeuren als dit in Oekraïne beëindigd is, zal China wel denken, wat die Putin kan, kunnen wij ook, want Taiwan heeft een zelfde afspraak!

Uitkomst voor Oekraïne zal een land zijn, die helemaal platgegooid is, waar miljoenen hier naar toe komen, waar de Russen wat landgenoten naar Oekraïne verhuizen, en zodoende heeft men weer een Russische bevolking, identiek zoals Stalin dit heeft gedaan met de Tartaren (etnische bevolking van de Krim!!!!) die op treinen naar de uithoeken van Rusland werden verbannen.

Ga geen vragen stellen, dit moest ik gewoon eens ff kwijt, en de Oekraïnse bevolking zal zich nu nooit of te nimmer aan Putin gaan overgeven, en dat gaat nog heel veel levens kosten.,
En dit is allemaal te danken aan een nieuwe Stalin/Hitler, met een heel klein gevolg, is echt niet de Russische bevolking, die zijn doof, blind en stom gemaakt en gehouden, enkelingen daargelaten.

Och ja die zult koppen van een Timmermans en Verhofstad hadden bij het afzetten van Janoekovitsj gewoon in Brussel moeten blijven, ipv valse hoop te scheppen.
Trouwens @ Beast, het afzetten van die pro-Rus Janoekovitsj was omwille van het feit dat hij het associatie verdrag met EU niet wilde tekenen maar dit wel beloofd had aan de kiezer!
10 maart 2022 om 17:11 #250583
M
@rodasport
Gebruik gewoon negeer functie,
22 januari 2022 om 08:21 #246371
M
Dus vanaf vandaag eigenlijk JPDJ20 of?
[quote]240878[/quote]

25 november 2021 om 16:05 #240909
M
Wat dit elftal/selectie mist is minimaal 1 speler met gif in zijn flikker, daarbij is er geen enkele leider in ook maar 1 van de linies,
Weet het niet, kan het niet beoordelen, maar geloof niet dat Streppel een speler zou willen in zijn selectie die echt mondig zou zijn, ja ideale schoonzonen zijn het waarschijnlijk allemaal, maar wel f***g saai.
23 november 2021 om 08:15 #240748
M
Je weet maar nooit!
[quote]236335[/quote]

28 september 2021 om 11:05 #236336