N/A
Poule rang
staantribune045

Notice: Undefined variable: poule_points in /var/www/vhosts/wijzijnrodajc.nl/httpdocs/modules/profile/replies.php on line 23

N/A

Poule rang

Punten

N/A

Huidige streak

N/A

Langste streak
staantribune045
@Derharrie Mijn god komt er weer ene.. ben je lekker aan het dromen en hopen dat het allemaal goed komt! komt ene je avond verzieken met zijn negatieve instelling! Ik zie een TEAM wat iedere week beter en beter gaat voetballen! ondanks alle ellende en gezeik! Ik was na de 4-2 tegen nac nog aan hett genieten van de heerlijke sfeer en wedstrijd in t stadion en niks meer gezien van het nieuws totdat ik zaterdag avond thuis kwam.. en de hele drama weer begon.. tot afgelopen week er gelukkig goed nieuws kwam! ik ben er misselijk van geweest! dus ik ga nu lekker genieten van een paar alfa en de mooie historie van onze prachtige club opzoeken! en als ik maandagavond laat thuis kom van het werk ben ik zeker al tevreden met een een 0-1 zolang de inzet maar daar is! volgens mij ook nog eens een vol uitvak op een maandag avond?! ik ga vanavond dromen over deze prachtige club en toekomst wat ons staat te wachten, een fijne avond! proost
01 november 2019 om 22:29 #141957
staantribune045
@lammi hele mooie uitslagen! iedereen speelt gelijk, behalve telstar en die pieren, die zorgen ook nog even dat almere shity niet wegloopt, als we maandag winnen met 0-4 dan staan we 8ste en bovenaan in de periode hopelijk kunnen we die pakken!
01 november 2019 om 22:06 #141953
staantribune045
@Tuppetei Ik heb net ook 90 minuten geluisterd en via twitter berichten de wedstrijd gevolgd.. ben het helemaal met je eens.. Ik hoorde alleen maar een eerlijke en realistische samenvatting van de wedstrijd waarbij meerdere malen duidelijk werd gemaakt dat de plusminus 400 supporters die aanwezig waren zich heel duidelijk lieten horen en de commentator hoopte dat RODA JC de punten mee naar huis zou nemen dus van mij kant geen negatieve reactie naar l1. En zag een hele mooie foto van al die trouwe geweldige supporters wat een prachtige sfeer actie met al die vlaggen!!
18 oktober 2019 om 22:00 #139615
staantribune045
unn soert rembo in t zoer.. l1 radio..
18 oktober 2019 om 21:33 #139566
staantribune045
[quote]@jasper - 07 augustus 2019 om 22:10
"Staantribune045


Helemaal mee eens. Koempeltribune mag voor mij een staantribune worden in ieder geval direct achter de goal, lijkt het weer op Noord van Kaalheide. Vol achter de club weer!! FORZA RODA!!"[/quote]

Zou de sfeer goed doen! een staantribune geeft gewoon meer sfeer je staat achter je club! en staan+bewegen geeft jezelf meer energie en brengt die ook weer over op andere supporters en nog belangrijker het veld en die brengt het weer terug naar de supporters en dat moet een mooie cirkel blijven. en ja ik begrijp dat het niet voor iedereen mogelijk is om 90 minuten te staan of zelfs maar 1 minuut maar de mensen die kunnen staan,springen en schreeuwen moeten dat ook doen vind ik
12 augustus 2019 om 18:27 #126113
staantribune045
Vanochtend nog even een stuk van de training gezien wat er goed en verzorgd uitzag.. wij gaan nog heel veel groeien, maar hoorde ook dat Jean-Paul de Jong nog niet tevreden is over het spel en daar hard aan gewerkt word .aan t eind van de training heel even met Pierre Vermeulen gesproken en die zij met ongeveer deze woorden dat als wij RODA JC tegen ( shittard dit woord gebruik ik voor onze buren ) hadden gespeeld afgelopen weekend hadden wij gewonnen. Zag net nog een video van Bjorn Thimister en vroeg mij af of andere mensen daar nog een mening over hadden die de video hebben gezien?
12 augustus 2019 om 18:18 #126112
staantribune045
net een leuke training gezien met gemotiveerde jongens waar onderling een hele goeie sfeer hing! Dit ziet er al meer uit als een team dan de afgelopen seizoenen! Ik heb er vertrouwen in ik sta morgen 90 minuten de jongens te supporten! Ik heb er zin in, dit gaat een mooi seizoen worden..nog 1 nachtje slapen en dan kunnen we eindelijk aftrappen!
08 augustus 2019 om 13:02 #125169
staantribune045
Vrijdagavond 90 minuten vol gas op het veld vol gas op de tribune.. daar staan 12 tegen 11 man te voetballen, ik zie vooruitgang ik lees en hoor al berichten/verhalen van trouwe supporters die de trainingen hebben gevolgd.. en zien daar een goede coach met een aantal leuke spelers die graag voor onze mooie club willen spelen en zich zelf/weer willen bewijzen.. ik zie nu al meer kwaliteit en daarnaast hoor ik dat de sfeer onderling ook heel goed is. Dat is waarschijnlijk nog het belangrijkste.. want het moet een team zijn! op de tribune moeten wij deze jongens bij alles de steun en de 12de man in de rug zijn.! we beginnen met een 3-0 vrijdag
07 augustus 2019 om 21:11 #125124
staantribune045
Mooi artikel de limburger


Rechter mild voor Maastrichtse Roda-supporter

Een 22-jarige Roda JC-fan die vuurwerk heeft gegooid in het Parkstadstadion, komt er met een relatief lichte straf van af: een voorwaardelijke geldboete van 250 euro. Opvallend: de rechter woog in zijn oordeel mee dat deze verstokte Roda JC-fan een geboren en getogen Maastrichtenaar is.

De rechter streek royaal met de hand over zijn hart omdat hij vindt dat de Maastrichtse Roda-supporter in hart en nieren al flink heeft geboet. Roda JC heeft hem namelijk een stadionverbod van achttien maanden opgelegd. Hij kreeg die sanctie omdat hij in februari 2018 tijdens het eredivisieduel Roda JC - Ajax in het Parkstadstadion vuurwerk heeft afgestoken.

„Dat verbod moet wel heel erg pijn hebben gedaan. Een Maastrichtenaar die alle wedstrijden van Roda JC bezoekt moet wel een hondstrouwe aanhanger zijn”, opperde de rechter. „Dat ben ik inderdaad. Niets dan ellende heb ik mezelf aangedaan,” verzuchtte de jonge Maastrichtenaar.

De rechter wilde nog van de vuurwerkgooier weten of hij denkt dat Roda weer snel zal terugkeren naar de eredivisie. „Dat wordt de komende jaren een zware klus. En toch ga ik weer naar Kerkrade als mijn stadionverbod achter de rug is.”

Hij heeft zich voorgenomen niet meer tussen de harde kern te gaan zitten. „Ik ga wel bij mijn vader zitten”. Pa reist al 43 jaar tussen Maastricht en Kerkrade om de wedstrijden van Roda te bezoeken. De rechter krijgt van mij een kaartje voor een wedstrijd
17 juli 2019 om 16:30 #120260
staantribune045
Goedemiddag, ik zal mij even voorstellen aangezien ik nieuw ben op dit forum. Ik lees al een tijdje mee.. en ik kan gelukkig nog reageren op dit forum, want het zag er allemaal niet zo zonnig uit voor t zuiden.. we hebben een lange lijdensweg gehad door het verkeerde beleid we zijn kreupel geslagen en we hebben heel veel geduld moeten hebben, maar we mogen al die mooie jaren daarvoor niet vergeten. Ik zie nu gelukkig een een weg omhoog naar linkerrijtje eredivisie maar omdat we aan t infuus hingen moeten we eerst weer leren lopen dan kunnen we gaan rennen en uit eindelijk sprinten we iedereen modder in de ogen ( tegen die tijd hebben we echt gras) RODA JC t sjunste óp de welt. Ik blijf 100% achter deze prachtige club staan! ik ga nergens anders heen.
17 juli 2019 om 16:21 #120259