N/A
Poule rang
RJCFFL

Notice: Undefined variable: poule_points in /var/www/vhosts/wijzijnrodajc.nl/httpdocs/modules/profile/replies.php on line 23

N/A

Poule rang

Punten

N/A

Huidige streak

N/A

Langste streak
RJCFFL
Wie iemand wat er met onze Wim Frijns gebeurt is?
09 september 2019 om 07:57 #132682
RJCFFL
Wij begrijpen ieders mening maar vergeet niet dat we pas uit de dood herrezen zijn. Helaas we beschikken niet over spelers als Lionel Messi, Cristiano Ronaldo anders speelden wij nooit in het KeukenKampioen Divisie. Wij moeten het doen met de jongens die er zijn en die jongens kunnen iedere week opnieuw op onze steun rekenen. Iedereen heeft zijn eigen mening en dat respecteren wij ook maar begrijp dat wij onze jongens, onze club nog nooit hebben laten vallen en dat gaan we nu dus ook niet doen. In het begin van het seizoen is door Roda JC duidelijk verteld geworden dat het een moeilijke seizoen gaat worden maar dat hun best gaan doen om de play-offs te halen. We kennen een moeizame seizoensstart maar betekend dit dat we onze jongens direct moeten afbranden? Dat we onze eigen doelman moeten affluiten? Iedereen mag via het internet onze jongens, onze club met de grond gelijk maken maar wij blijven gaan, wij blijven onze jongens, onze trainer en zeer zeker onze club trouw! Ook nu in mindere tijden moet je laten zien dat je je club hondstrouw bent. Onze hart is geel/zwart en dat zal ook altijd blijven!

Het verleden is het verleden. We kunnen daar nu niks meer aan veranderen. We moeten samen naar de toekomst kijken en zorgen dat wij de club weer worden die we altijd al waren. Aanstaande zondag spelen we om 14:30u tegen TOP Oss in het Parkstad Limburg Stadion. Laat zien dat je trouwe supporter bent en kom naar het stadion!

?? We Love You Roda We Do!! ??
07 september 2019 om 09:06 #132385
RJCFFL
Roda JC is onze club, ons grootste liefde.
Wij verkeren afgelopen jaren in zwaar weer maar toch blijven wij door gaan. Waar anderen stoppen blijven wij door gaan. Uit en thuis zijn wij steeds weer erbij. Regen, sneeuw, hagel. 35 graden kortom wij zijn er altijd. Roda JC is en blijft voor ons de trots van het zuiden!
07 september 2019 om 07:31 #132378
RJCFFL
Hallo.
Ik volg deze prikbord al een tijdje en nu lees ik over geldinzamelingen om onze club te redden.
Ik ga sinds paar seizoenen steeds vaker mee met de uit wedstrijden en wat mij opgevallen is dat bij SV Roda bus toto's ingevuld kunnen worden (0,50 per ingevulde (eind)stand). bus is altijd redelijk vol en sommige vullen 1 - 4 scoren in dus loop je best aardig goed op. Toevallig had ik laats gevraagd waar de opbrengt naar toe gaat en iemand had mij vertelt dat het naar het pot van SV Roda gaat voor verdere activiteiten. Is het meschien niet slimmer om deze opbrengsten naar Roda zelf te geven...?

Gr Markie namens RJCFFL
21 mei 2019 om 16:24 #107991