N/A
Poule rang
RoboRob

Notice: Undefined variable: poule_points in /var/www/vhosts/wijzijnrodajc.nl/httpdocs/modules/profile/replies.php on line 23

N/A

Poule rang

Punten

N/A

Huidige streak

N/A

Langste streak
RoboRob
@Materazzi

Bij @ROBOROB is AK al schuldig op basis van mediaberichten en aannames. Ouwe rioolrat die je bent! Bij mij is ie in ieder geval onschuldig until proven giulty.

zo 28 oktober 2018 om 14:58 - 28 oktober 2018 om 14:58


@voetbalfilisoof deze en aankomende week zijn ze bezig om het hele financiële gedeelte in Mauritius vast te leggen. Justitie Dubai, Frankrijk en Mauritius samen zijn buiten die €102 miljoen restant ook de rest van de rekeningen en gelden daar in kaart aan het brengen en bevriezen.
Dit op verzoek klanten Helin.za 27 oktober 2018 om 09:42 - 27 oktober 2018 om 09:42




Deze ben ik jullie nog schuldig.

https://www.offshorealert.com/aleksei-korotaev-mauritius-disqualification.aspx

https://www.offshorealert.com/private-kapital-partners-asset-management-mauritius-ltd-mauritius-licence-revocation.aspx

AK zijn wereld is zoals eerder aangegeven over. En dat gaan we dit jaar zien.
Maar BJ en WC willen er nog steeds mee naar bed.
01 januari 2021 om 17:20 #204149
RoboRob
Een beter 2021 en goede gezondheid voor allen!
01 januari 2021 om 14:01 #204146
RoboRob
Vanuit "El balcón soleado" mag ik constateren dat wij nog steeds niets zijn opgeschoten met onze nieuwe "redders."

Mensen denk aan uw gezondheid, uw naasten en ook daar het mooie weer.

Kunnen nu niets anders doen dan de kadetjes van uw wederhelft insmeren en zien bruinen in de zon. Waar deze mee te vullen is aan de bakker. ;)
08 april 2020 om 10:06 #158131
RoboRob
@thebeast4000 ga toch weg man. Roda was en is daarmee nu ook zijn nazaten nog steeds iets meer dan driekwart miljoen schuldig.

Dat mag je dan in de boeken weg proberen te poetsen maar ze zijn er nog steeds.
15 januari 2020 om 07:45 #148875
RoboRob
ROBOROB⠇
@roborob - 26 oktober 2019 om 22:41
"MAHISPE hoort HM ook bij genoemde in quote AK? Die is nu onderweg om het weer in zijn achtertuin testen. :)
26 oktober 2019 om 22:41
27 oktober 2019 om 17:09 #140842
RoboRob
@MAHISPE hoort HM ook bij genoemde in quote AK? Die is nu onderweg om het weer in zijn achtertuin testen. :)
26 oktober 2019 om 22:41 #140640
RoboRob
Bron: Telegraaf


Omstreden Roda-investeerder blijft zich roeren
Updated Gisteren, 19:29
Gisteren, 14:46 in VOETBAL

KERKRADE - De verguisde Mexicaanse investeerder Mauricio Garcia de la Vega blijft zich roeren bij Roda JC. De maatregel van de licentiecommissie om de club drie punten in mindering te brengen, omdat niet is voldaan aan de licentie-eisen, grijpt hij aan om mededirecteur Hessel Meijer en diens adviseur Pieter Nieuwenhuis van adviesbureau Hypercube in een statement de zwartepiet toe te schuiven.

De licentiecommissie heeft de straf opgelegd, omdat er rondom de entree van de Mexicaan bij Roda JC onregelmatigheden hebben plaatsvonden in de wijziging van de bestuursstructuur en de wijziging van de zeggenschap bij de club.


Garcia de la Vega blijkt zichzelf op 13 juni van dit jaar tot directeur te hebben benoemd, terwijl hij op dat moment nog het enige bestuurslid was van de stichting FSU, waarin bijna tachtig procent van de aandelen Roda JC zijn ondergebracht. Zo’n dubbelrol is tegen de regels van de KNVB. Deze misser is gerepareerd door Garcia de la Vega uit het bestuur van FSU te laten stappen en Hessel Meijer als mededirecteur te benoemen, maar desondanks vindt de licentiecommissie dat deze onrechtmatigheid bestraft moet worden. In theorie had dit kunnen gebeuren met intrekking van de licentie, maar de commissie heeft gekozen voor de minder zware straf van drie punten in mindering en een boete.


Zwarte pieten

Garcia de la Vega wijst nu met de vinger naar adviseur Nieuwenhuis en mededirecteur Meijer als verantwoordelijken voor de puntenaftrek. „De aftrek is het gevolg van onregelmatigheden in de opzet van de structuur van Roda JC. Deze onregelmatigheden staan verwoord in een (vertrouwelijke) briefwisseling tussen de KNVB en Roda JC (juni 2019). Daaruit blijkt overduidelijk hoe deze onregelmatigheid ontstaan is. Op advies van Pieter Nieuwenhuis is de structuur van Roda JC aangepast. De aanpassing is met een handtekening van Hessel Meijer geformaliseerd. Nu, maanden later, leidt dit advies, dat overgenomen is door een tekenbevoegd directeur, tot puntenaftrek”, stelt de Mexicaan in een statement.

Garcia de la Vega vervolgt in zijn statement: „In de situatie waarin Roda JC zich momenteel bevindt wijst iedereen naar mijn persoon. Ik hecht er grote waarde aan duidelijk te stellen dat twee hoofdpersonen die momenteel de club zeggen te leiden, verantwoordelijk zijn voor deze puntenaftrek. De documenten van de KNVB en Roda JC bewijzen dat. Dat deze personen nu anders beweren keur ik ten zeerste af. Ik doe een dringend beroep op Nieuwenhuis en Meijer dat ze alles in het werk stellen om hun fouten te herstellen. In het belang van de club verwacht ik dan ook dat ze in beroep gaan bij de KNVB tegen de puntenaftrek die zij veroorzaakt hebben.”

Hessel Meijer laat weten op dit momeet niet te willen reageren op de aantijgingen van Garcia de la Vega, omdat de zaak onder de advocaten is.

Mauricio Garcia de la Vega stond eerder van de week al de pers te woord over de commotie rond zijn persoon.


Nieuwenhuis werkte rondom de entree van de Mexicaan bij Roda JC nog voor Garcia de la Vega, maar staat nu de interne tegenstanders van hem bij, omdat hij tot het inzicht is gekomen, dat het hier in het geheel niet om een kapitaalkrachtige investeerder gaat. Meijer leidt bij Roda JC de revolte tegen Garcia de la Vega, die de club voor 1 euro zou overnemen in ruil voor investeringen, maar tot op heden nog geen euro heeft geïnvesteerd en alleen een geldlening op naam van Roda JC heeft afgesloten en declaraties heeft ingediend voor een bedrag van 60.000 euro. Garcia de la Vega wordt om die reden niet meer gepruimd bij Roda JC. Het kantoorpersoneel heeft zich sinds het begin van de week collectief ziekgemeld uit onvrede over de Mexicaanse investeerder en afgelopen vrijdag werd hij door boze supporters in de rust van Roda JC-De Graafschap uit het stadion verjaagd.

Als de beroepsprocedure geen soelaas biedt verliest Roda JC de helft van de tot nu toe vergaarde punten en zakt naar de laatste plaats in de Keuken Kampioen Divisie
04 oktober 2019 om 13:46 #137665
RoboRob
En nog wat anders

Bjorn Jegers (@BJegers): Trots op de bijdrage die de mannen van @platformrodajc op de achtergrond hebben mogen leveren aan de nieuwe toekomst van @rodajckerkrade #Korotaev #delaVega - 4:12 PM · Jun 4, 2019·Twitter for iPhone


René Reuters (@ReneReuters)·- Jun 4 - Replying to @BJegers @platformrodajc and @rodajckerkrade: Beetje zorgwekkend idd, typisch zo'n verhaal dat weer een staartje krijgt. Heeft Roda patent op, lijkt 't... ??


Bjorn Jegers (@BJegers) - 4 months ago - Replying to @ReneReuters @platformrodajc @rodajckerkrade: Jammer dat dit weer zo moet. Deze man is breed gescreend in Nederland én Spanje naar verluidt en daar is niets verkeerds boven water gekomen. Mensen moeten wellicht blij zijn met wat ze hebben.


René Reuters (@ReneReuters) - 4 months ago - Replying to @BJegers @platformrodajc @rodajckerkrade: Tja kerel, we zijn beetje argwanend geworden hé. Niet zo vreemd, lijkt me. Bovendien kennen wij de ins en outs niet. Maar we geef hem graag voordeel van de twijfel, eigenlijk gewoon heel blij ook dat tijdperk Schrouff ten einde is.


Bjorn Jegers (@BJegers) - 4 months ago - Replying to @ReneReuters @platformrodajc @rodajckerkrade: Begrijp ik René, maar iedereen zal toch ook begrijpen dat zo’n deal niet over nacht tot stand komt. Ben er op dit moment zeer content mee.


Simon (@SimonEurlings) - 4 months ago - Replying to @BJegers @platformrodajc @rodajckerkrade: Ik ga er van uit dat er een background check gedaan is? Hij ligt in ieder geval nog flink overhoop met het (oude) bestuur en de fans..


Bjorn Jegers (@BJegers) - 4 months ago - Replying to @SimonEurlings @platformrodajc @rodajckerkrade: Brede background check voor zover ik begrijp, niets verkeerds aan het licht gekomen


Simon (@SimonEurlings) - 4 months ago - Replying to @BJegers @platformrodajc @rodajckerkrade:Lees nu ook dat het wel wat anders kan liggen dan de fans van Murcia claimen. De la vega had ownership maar dat werd hem geweigerd waardoor hij niets kon. Daarover is hij nog in strijd met een aantal Murcia.


Bjorn Jegers (@BJegers) - 4 months ago - Replying to @SimonEurlings @platformrodajc @rodajckerkrade: Zo is dat Simon.


Robert Henstra (@roberthenstra) - 4 months ago - Replying to @BJegers @SimonEurlings and 2 others: belangrijkste vraag: stel dat t op 1 of andere manier niet gaat zoals t zou moeten gaan......gaat dan alsnog scenario noodopvang in? maw we lopen geen risico?....


Simon (@SimonEurlings) - 4 months ago - Replying to @roberthenstra @BJegers and 2 others: Als hij echt niet klopt dan zal de KNVB hem weigeren, maar wat dat contractueel betekent..? Dan zal neem ik aan het noodplan in gang worden gezet.


Robert Henstra (@roberthenstra) - 4 months ago - Replying to @SimonEurlings @BJegers and 2 others: Dat laatste.... lijkt me zeer belangrijke info....


Marcel Klomparends (@klompie0817) - 4 months ago - Replying to @BJegers @platformrodajc @rodajckerkrade: De berichten vanuit Spanje zijn niet bijster positief over deze man.


⚒⚒ ⚒⚒ (@Rodajc_ml) - 4 months ago - Replying to @klompie0817 @BJegers and 2 others: Is allemaal vanuit een richting, vertrouwen erin hebben!


Robbo Darts (@RobboDarts) - 4 months ago - Replying to @BJegers @platformrodajc @rodajckerkrade: Ik denk ook een grote pluim voor de inzet die Bert Peels heeft geleverd!
04 oktober 2019 om 13:25 #137663
RoboRob
@erik70 dat geld juist ook voot hun ja. Die 24 miljoen die FS erin heeft ia ook genoeg van bij hun en voorgangers blijven kleven.
04 oktober 2019 om 13:21 #137662
RoboRob
@erik70

Laat het toch. Waarschuwingen worden hier structureel afgedaan als pieren/muizen ge-utter.

En nu zijn diezelfde gasten de zwaarste DLV critici die hem wel even een lesje willen leren. Poeh poeh wat een inzicht achteraf bij die mannen.
04 oktober 2019 om 13:00 #137654