#55
Poule rang
Spekholz

#55

Poule rang

0

Punten

N/A

Huidige streak

N/A

Langste streak
Spekholz
Op een scherm kijken is klote.. Je hebt altijd vertraging erin dan..
06 mei 2024 om 06:51 #330675
Spekholz
Alleen nog kaarten voor de invaliden gedeelte op West. Kan iedereen dit gewoon bestellen?
29 februari 2024 om 21:53 #320027
Spekholz
Als Sami gaat zullen ze wel met Sylvester van der Water op de proppen komen. Heeft ons ooit de nek omgedraaid en daarna niet meer gepresteerd.. Wel transfervrij, dus 0 risico..
31 januari 2024 om 22:27 #316074
Spekholz
Wat n pauper scheids man..
09 september 2023 om 22:17 #304243
Spekholz
Vind het niet gek dat we vnv goed spelen. Is een tegenstander die zelf ook wil voetballen, waardoor Roda kan counteren.. Dat was tegen Oss bijvoorbeeld niet het geval, dan heb je het zwaar.
09 september 2023 om 22:09 #304230
Spekholz
Wat een stelletje blinde paarden schrijven hier dat Schlosser wel degelijk kwaliteit heeft. Uitgerekend tegen Top Oss wordt hij de hemel ingeprezdn,terwijl hij 90 minuten geen directe tegenstander had.

Iedere tegenstander die 4-3-3 speelt lacht zich een ongeluk. Ik was de 1e die het toejuichte dat Henkie vertrok, maar ik sla mezelf nu voor het hoofd en wenste dat hij er nog speelde ipv Schlosser..
11 september 2019 om 11:06 #132902
Spekholz
Heb tijdens de wedstrijd oo DLV gelet. Wat zit die vent gespannen naar de pot te kijken en doet die zo nu en dan schietgebedjes. Zag hem met een aantal onbekende mannen praten en na de wedstrijd was hij in gesprek met Ger Senden. Kon alleen niet oppikken wat ze zeiden. Wel dat Gerrie iedereen groette die langs liep om mijn inszien zo te laten zien aan onze Mexicaan dat die een bekend persoon bij Roda is.
24 augustus 2019 om 11:57 #128300
Spekholz
@Dorpsgek zag dat JPdJ iedereen de dugout uit stuurde om t publiek te bedanken. Maar de twee sterren knepen er snel tussenuit. Kwam ook nog die jongen van Köln tegen in het trappenhuis. Wat een boom van een kerel is dat zeg.

Hoewel ik blij was dat Dijkhuizen eindelijk weg was snak ik nu weer terug naar hem..
24 augustus 2019 om 11:54 #128299
Spekholz
Gister de wedstrijd vanuit de skybox mogen bekijken. Een glimp opgevangen van onze Mexicaan, die zeer nerveus en onrustig leek. Na de 0-2 verdween hij van de tribune en kwam pas weer terug in de deuropening toen Roda de aansluitingstreffer maakte.

Dan even over de wedstrijd, wil iedere speler wel even beoordelen:

Muyters 1,5: krijgt een half punt voor de moeite, maar deed werkelijk alles fout. Hoge ballen zijn een drama, spelhervattingen gaan over de zijlijn en hij straalt uit alsof hij een wereldkeeper is. Reactie van het publiek kon ik ook wel begrijpen.

Schlösser 3: peppie doet enorm zijn best, maar is gewoon niet goed genoeg voor dit niveau. Werd constant voorbij gelopen door Wolters en later Okita. Fysiek en voetballend gewoon een verzwakking, vraag me af waarom Durwael nog niet speelt.

Alonso 2: onze Spaanse amigo hobbelt over het veld, maar heeft volgens mij totaal geen idee wat hij moet doen. Heeft een lompere motoriek van Van Velzen en werd net als Peppie constant voorbij gelopen. Daarnaast heb ik het idee dat hij alleen met Cotan kan communiceren en verder niemand.

Werker 7: hoewel ik niet kapot ben van onze captain vind ik hem de enige achterhoede speler die wat toevoegt en regelmatig goed ingrijpt. Speelde mijn insziens een prima pot.

Van Eijma 6: Roshon is een degelijke verdediger, maar zal niet meer spelen zodra onze vriend van FC Koln fit is. Wild aan de bal en zijn passes zijn vrijwel nooit op maat. Leuke speler om in te brengen als je voor staat de voorsprong wil behouden.

Klaasen 6,5: prima speler vergeleken met een El Makrini. Vind hem wat weg hebben van die Australiër Griffiths wat hier heeft gespeeld. Heeft niet veel slechte dingen laten zien, maar wil zich teveel met de opbouw bemoeien.

Souren 6,5: heb een hoge pet van hem op maar fysiek komt hij zoveel tekort helaas. Voetballend leuk, maar voegt vaak niet veel toe met wat simpele breedte passjes.

Cotan 7: prima speler met overzicht die het spel makkelijk leest en zeker een van de betere is bij Roda. Mag wel wat meer risico in zijn spel leggen zoals in de 2e helft, dan bewijst hij nog meer zijn waarde.

Croux 7: absoluut een meerwaarde voor Roda, maar kan vrij weinig vreugde halen uit zijn goede corners en voorzetten wanneer er louter dwergen voorin staan. Komt veel dreiging van af en trekt altijd 2 verdedigers aan.

Remans 4,5: erger me met de week meer aan deze schauspieler. Ligt om de haverklap op de grond te janken om een vrije trap. Verwacht dat dit zijn laatste basisplek was voor dit seizoen. Dieptepuntje was na de wedstrijd het boos naar binnen stormen samen met Simakala zonder het publiek te bedanken. Vraag me af wat die 2 denken,terwijl ze werkelijk 0,0 toevoegen.

Alberg 6: maak niet teveel woorden vuil over Rolandje. De man heeft een goede techniek en wil graag spelen, maar is alles behalve fit. Daarnaast komt hij totaal niet aan de bak als linksbuiten.

Invallers:

Ugbo 6,5: krijgt een voldoende voor zijn doelpunt, maar liet vervolgens ook zien dat hij niet heel goed is. Een pass van hem over de breedte belandde zowat in de dug out van NEC en kreeg daarmee de lachers op zijn hand.

Rösch 7: we hebben weer een Super (Ro)mario in onze gelederen. Duitsers geven alles en vond hem prima invallen. Zal me niks verbazen als hij zich in de basis gaat spelen.

Prtajin 6,5: zal onze 1e spits gaan worden. Bracht na de rust wat leven in de brouwerij en miste wat geluk met zijn kopbal. In potentie een prima speler die zijn doelpunten wel gaat maken.
24 augustus 2019 om 10:00 #128287
Spekholz
Wat een gebrabbel hier alweer. Dalijk zegt nog iemand dat de nieuwe voorhoede gaat bestaan uit Babangida, Koné en Cisse..
28 juli 2019 om 18:46 #122808