N/A
Poule rang
PausHenricusdeTweede

Notice: Undefined variable: poule_points in /var/www/vhosts/wijzijnrodajc.nl/httpdocs/modules/profile/replies.php on line 23

N/A

Poule rang

Punten

N/A

Huidige streak

N/A

Langste streak
PausHenricusdeTweede
Broeders en zusters van de Rodagemeente

Thans spreekt tot u uw nederige medegelovige PausHendricusdeTweede. Ik kan u geruststellen en hoop bieden door dit teken van leven.
Maar aangezien ik werd verstoten door enkele parochianen heb ik mijn gebeden afgelopen seizoen in de Sint Servaas van Maastricht opgezegd.
Nu echter de dwaalleraar terug is grkeerd naar de mond van de hel heeft Kerkrade mijn gebed wederom hard nodig.
Wanneer de Sinten van de Funders vele kaarsen aansteken en iets in her offerblok van de Pancratiuskerk van Heerlen stoppen begeef ik me weer naar het Oosten om daar mijn gebeden voor eenheid, verdraagzaamheid. ambitie en vertrouwen over alles en irdereen binnen de Rodagemeente te laten nederdalen.

Wanneer u binnen enkele dagen een engel in de gestalte van de zalige Henkenius Fresarius ziet verschijnen dan weet u dat mijn gebeden zijn verhoord.

Gaat nu allen offline en vermenigvuldigt u opdat vele talenten en supporters in de kudde kunnen worden geboren
08 januari 2023 om 23:11 #280513
PausHenricusdeTweede
Brief aan de gemeenschap der gelovigen van de Parkstad Limburg tempel...

Ik geef gehoor aan de gebeden van enkele medeparochianen die hoopvol wachten op gezegende witte rook uit het hemelse Parkstadstadion

Gelovigen .... vraagt u af hoe getrouw u waart het voorbije jaar... want de heilige oorlog is nog geenszins gestreden....

Waar waart gij? Hebt gij gebeden voor de Heiligen die geslachtofferd werden door duivelse krachten? Hebt gij voldoende eer betoond aan de Heilige Fritsius? Hebt gij de Heilige Gerardus bespot? Hebt gij in de tijd van de sluiting der tribunes wekelijks de woorden van de podcast tot u genomen?

Of bent u in het voorjaar als een blinde dwaas achter charlatan Dela Vega aangehuppeld als een domme hoer??

En heeft u na deze fout wel boete gedaan? Heeft u een steunbetuiging geuit aan goedheiligman Trostius?

Hebt gij de grote helden die de duivel uit ons stadion verdreven wel genoeg geheiligd? Of waart gij toen angstig stil maar wel luid verontwaardigd toen zij Onbesuisd een rookbom aflieten
Ge ziet aan zijne heiligheid Aleksius dat een vloek zeer hardnekkig kan zijn...

De heer alleen weet wanneer hij beëindigd wordt....maar zalig zijn zij die weten wat is....

Wanneer gij als één heilige kudde eensgezind, onberispelijk en getrouw de club steunt en de ware aard der mensen herkent zal de rook Waarlijk wit worden .... als aan de hemel een witte wolk waait en onze harten niet voor onszelf maar voor elkander kloppen en wij de aard van René en de wil van Eugenius met elkaar verbinden en wij een vuist vol vertrouwen ten hemel heffen zullen onze middelmatige strijders sterker staan dan Elke opponent in ons prachtige fort.

Het schitterende toneel waar wij de laatste jaren telkenmale beschamend werden vernederd door opponenten die minder waren in naam maar meer waren in geest...

Heb de geest. Vind de geest houd de geest en laat de Fenix uit de as herrijzen!

Als gij eensgezind waarlijke Rodafans zijd zal alle rook wit zijn....dan zal de zon zeven Jaren schijnen in voorspoed ongeacht welke trainer nu door medebroeder Jefferson op den plastieken akker wordt Geplaatst....

Gaat nu allen heen in vrede en neemt u vrouw regelmatig liefdevol maar als een ware koempelman tot u en stuurt uw zonen naar den krantenwijken en aardbeienvelden zodat u allen een seizoenskaart kunt kopen




05 juni 2020 om 20:49 #166343
PausHenricusdeTweede
Broeders en zusters,
Terwijl de parochianen enige tijd in hoop leefden door de komst van de Mexicaan weende de Heilige Barbara al sedert den beginne aangezien zij zag dat de kinderen en achterkleinkinderen van haar Koempels andermaal van het rechte pad dwaalden en den valse Messias volgden. Zij bleef in gebed voor haar kudde. Thans vallen velen de oogkleppen af en zij zien dat ook broeder Mauricio bezeten is en van God verlaten. Zijn zuivere geweten is verloren gegaan in hebzucht en leugenachtig bedrog!
Maar ook de Koempelkinderen zijn niet vrij te spreken van blaam! Ook zij hebben ten derden male een valse messias geloofd!!

Wie naar zijn hart luistert weet wat is!
Daarom smeek ik de Heere en bid ik voor ons allen....laat ons toch terugkeren naar het geloof in onze eigen heilige parochie. In zuiverheid, eerlijkheid, deugdzaamheid, hard werken voor familie, gezin, kerk, club en vaderland.
Alleen dan zal Roda nog gered kunnen worden. Ik zeg u....De Heere is bereid ons deze dwaalweg nog te vergeven maar wanneer wij andermaal achter een Satan aanlopen zullen wij ook aan Satan toebehoren en zullen wij sterven en in vergetelheid raken.

Dus geliefde Rodaparochie komt tot inkeer en verkrijgt het eeuwige leven door te handelen in bescheidenheid, eerlijkheid, geloofwaardigheid, saamhorigheid en de pure zuivere onoverwinnelijke kracht die ons dan ten dele zal vallen door de Heilige Geest AMEN!
27 september 2019 om 08:31 #135062
PausHenricusdeTweede
n
12 juni 2019 om 22:17 #115111
PausHenricusdeTweede
m
12 juni 2019 om 21:04 #115072
PausHenricusdeTweede
Hermanos y hermanas, temimos por mucho tiempo en el oscuro túnel donde la muerte nos esperaba esperando que llegara el salvador.
El Señor nos envió al prometido ayudante el día de Pentecostés. Bienaventurados los que creen y bendecidos es el fiel seguidor de nuestra santa congregación. Oremos por una pronta recuperación de nuestro hermano hermano Harminius.
nos ha guiado a través del infierno y ahora se ha derrumbado en la hora de la salvación. Dios puede consolarlo y levantarlo de nuevo. Al igual que nuestro club sagrado se levantará de nuevo al igual que lo hizo el santo padre.

Con saludos cristianos el papa Henricus el segundo.
12 juni 2019 om 20:53 #115070
PausHenricusdeTweede
Klopt RJC96, de jongens (en meisjes) tussen 12 en 16 moet je aan de club binden.
Nu is het voor veel gezinnen met tienerkinderen te duur.
Als je in termijnen kan betalen is 10,- per wedstrijd eigenlijk niet duur maar als je als gewone burger ineens 3 of 4 scc af moet tikken is het erg veel gevraagd.
25 mei 2019 om 15:49 #110014
PausHenricusdeTweede
Over de seizoenskaarten,
Idd is groep tussen 12 en 16 een zeer belangrijke groep. Dat is de leeftijd waarop de kinderen binnengehaald worden en zich echt binden.
Mijn seizoenskaart wordt gelijk besteld maar als ik voor mijn 2 zoons er ook een wil kopen moet je 3x 180= 560,- betalen. Krijg je wel 6% als je al langer komt maar dan nog een hoop geld.
En geen betaling in termijnen of zo.
Dat zou beter kunnen.
Voor mij zou goed zijn: tot 16 goedkopere kaarten óf in termijnen betalen mogelijk maken.

25 mei 2019 om 15:37 #110009
PausHenricusdeTweede
Dit prikbord is een schande voor de club!
Hier het alter ego van de filosoof.
Je hebt een ban en zit er dus zo weer op in 1 minuut. En de moderator is een domme loser adieje wah nog maar een bonnetje dan hoef ik me niet meer te ergeren of zal ik san als Peppie gewoon nog snel nóg een Nick maken
Wat een kutsite
10 mei 2019 om 07:08 #105833
PausHenricusdeTweede
Gelovigen uit Parkstad, heden morgen gisteren en het verleden. De Ster van Bethlehem zal rijzen maar die van Maastricht zal spoedig ter aarde storten in onze heilige tempel. Net als de uil van Minerva die waarschijnlijk door de nuchtere Hollandse Molenwiek zal worden gekopt.
Hulde overigens aan één der Bannelingen van hedenavond. Mijn gebeden zijn voor hem

Zo spreekt de Heer
Wij danken God?
21 maart 2019 om 23:45 #97396