#54
Poule rang
Jasper0174

#54

Poule rang

1

Punten

N/A

Huidige streak

N/A

Langste streak
Jasper0174
Goedemiddag,

Ik lees al even mee uit nieuwsgierigheid en de punten mbt uit support van ons zit zo:

- na de wedstrijd vorig seizoen tegen Willem 2 (afsteken van vuurwerk richting thuisvak) heeft onze club maatregelen genomen door alleen seizoenskaarthouders toe te laten tot op kort geleden. Laatst tegen nec in de beker mochten er weer cc-houders mee (2 dagen tot sluiten verkoop).
Vandaar helaas de mindere aantallen tot kort geleden.

- de verplichte buscombi a.s. vrijdag is opgelegd door de lokale driehoek van Kerkrade. Dit na de gebeurtenissen van de thuiswedstrijd tegen FC Groningen waarbij auto’s zijn aangevallen van de uit supporters. Dit in combinatie met de mindere politie inzet die de gemeente Kerkrade wilt inzetten en bij de bouw van jullie stadion met het rijden richting het uitvak is er besloten dat er vanaf nu voor elke uit club er een verplichte buscombi naar jullie wordt opgelegd tot dat probleem is verholpen.

Voor ons en andere clubs dus een kansloos besluit.

Wij moeten om 15:30 instappen voor de bus, met auto is dit een stuk later en kunnen er uiteraard veel meer mee.

De restricties mbt geen tussenstops is ronduit belachelijk en dat ligt bij onze lokale driehoek. Een reis van 3+ uur met de bus zonder eet/rook/plas stop is schandalig en ook zeker niet aantrekkelijk voor de velen hierdoor, heeft ook weer te maken met minder supporters.

Dan hebben wij bij uitwedstrijden nog een verplichte registratie en een alcohol verbod op de heenweg al jarenlang.

Gelukkig sinds nu een jaar mogen we ‘eindelijk’ bier in het uitvak.

Dit zijn geen excuses zoeken, ik ben van mening ondanks dat je gewoon je club moet volgen. Maar dit speelt helaas bij velen mee.

Uitsupporters worden als stront behandel.

Tot vrijdag, dat het een mooie pot mag worden!
05 maart 2024 om 16:16 #320785