Roda JC Versterkt zich met Vaclav Sejk
wo 24 januari 2024 om 18:36

Roda JC Versterkt zich met Vaclav Sejk
wo 24 januari 2024 om 18:36

Roda JC Kerkrade heeft met Vaclav Sejk een spits kunnen toevoegen aan de selectie. De Tsjech wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van Sparta Praag.

De 21-jarige Sejk speelde tot dusver zijn volledige carrière in zijn geboorteland. Hij kwam hier tot 46 wedstrijden op het hoogste niveau. Hierin wist hij 11 keer te scoren en gaf hij vier assists. Hij kwam uit voor Teplice, Jablonec en Sparta Praag. Dit seizoen kwam de spits 12 keer in actie voor de club uit de Tsjechische hoofdstad. Ook deed de aanvaller al twee keer mee in de Europa League

Naast zijn wedstrijden bij zijn club speelt Sejk ook voor Jong Tsjechië. Hij mocht al 23 keer het shirt van zijn land dragen. In deze wedstrijden wist hij zes keer te scoren en was hij twee keer aangever.

Rob Servais: "Met Vaclav voegen we venijn en dynamiek toe aan onze selectie. Een topclub als Sparta Praag vertrouwt ons een een talentvolle speler toe in zijn ontwikkeling. Daar zijn we trots op. Hij heeft op het hoogste niveau in Tsjechië gespeeld en is aanvoerder van Tsjechië O21."

Bron: rodajckerkrade.nl