Ralph Bongaerts treedt aan het einde van dit seizoen terug als Commissaris van Roda JC
vr 26 mei 2023 om 20:55

Ralph Bongaerts treedt aan het einde van dit seizoen terug als Commissaris van Roda JC
vr 26 mei 2023 om 20:55

Ralph is sinds augustus 2020 lid van de Raad van Commissarissen van Roda JC. In de afgelopen drie jaar heeft hij zich met name ingezet op het uitbouwen en versterken van de commerciële activiteiten binnen de club.

Ralph: ‘Dit is voor mij een hele moeilijke, maar reële beslissing. Ik kan de komende jaren de extra tijd die deze rol bij Roda JC vraagt en nog gaat vragen, helaas niet meer combineren met mijn werk- en privéleven. Ik ben heel trots op dat wat we hebben bereikt, vooral op de ontwikkelingen op commercieel vlak. Graag wil ik iedereen enorm bedanken voor het vertrouwen en de fijne tijd bij deze geweldige club. Mijn hart zal voor altijd een beetje geel-zwart kleuren.´

Roda JC dankt Ralph voor zijn inzet, kennis en kunde gedurende de laatste drie jaar. Zijn bijdrage binnen de RvC in het verder professionaliseren en uitbouwen van de commerciële en maatschappelijke activiteiten zijn zeer waardevol geweest. Ondanks de sportief teleurstellende resultaten dit seizoen, is het de club gelukt grote stappen te zetten op het gebied van inkomsten, bereik, beleving en maatschappelijke initiatieven. Zo is onder de naam Gezond in Mijn Streek en in nauwe samenwerking met lokale programma´s als Vie ambitieus ingezet op een gezondere en vitalere regio.

Inmiddels is de werving voor de opvolger van Ralph Bongaerts gestart.

Raad van Commissarissen
Dionne Wiertz, Dyon Stassen, Sef Vergoossen (adviseur) en Joop Janssen (voorzitter)

Directie
Jordens Peters (algemeen directeur), Maurice Kleuters (commercieel directeur)

Bron: rodajckerkrade.nl