Ook wij steunen de Feestdageninzamelactie!
do 17 november 2022 om 13:00

Ook wij steunen de Feestdageninzamelactie!
do 17 november 2022 om 13:00

Ligt er steeds meer speelgoed en dergelijke onder het stof op zolder? Geef het aan een goed doel en maak kinderen in onze eigen regio blij met Sinterklaas en Kerstmis!

Net als vorig jaar slaan Roda's actieve fangroeperingen & Univé Verzekeringen de handen in elkaar om de economisch zwakste gezinnen (en dan vooral de kinderen) in de regio Parkstad onder de armen te nemen.

Er is een inzamelactie opgezet om de jongsten een klein extraatje - of überhaupt een cadeautje - te bezorgen tijdens de feestdagen. De afgelopen jaren was de actie - met dank aan aanjager SouthXVI - zeer succesvol en ook nu hopen alle deelnemers op een grote opkomst en mooi resultaat. De actie komt ten goede aan oa. Consuminderhuis, Voedsel- en kledingbanken Limburg en COA Limburg.

Dit wordt ingezameld:


- Snoepgoed;
- Speelgoed;
- Knutselspulletjes;
- Spellen / Kleurboeken;
- Sierraadjes;
- Parfummetjes/hygiënemiddelen;
- Sportartikelen;
- Kleding (liefst merkkleding);
- Alles wat kinderen van 0 tot 16 jaar appreciëren;
- Geldelijke giften ook welkom (stuur een bericht naar suppverrodajc1961@outlook.com of southxvi@gmail.com). Daarmee wordt inpakpapier en spullen die niet binnenkomen aangeschaft;

Let op: Alles moet compleet, niet vuil en niet kapot zijn. Kortom: in een staat waarin je zelf ook ook een cadeautje zou willen krijgen. Knuffels ivm hygiëne liever niet.

Inzameldata:


- 24 November 19:00 tot 22:00u (in de stewardruimte Parkstad Limburg Stadion tussen de Koempel- en hoofdtribune)
- 15 December 19:00 tot 22:00u (in de stewardruimte Parkstad Limburg Stadion tussen de Koempel- en hoofdtribune)