Talentvolle Terrence Douglas tekent bij Roda JC
vr 01 juli 2022 om 12:00

Talentvolle Terrence Douglas tekent bij Roda JC
vr 01 juli 2022 om 12:00

Terrence Douglas maakt de overstap van AFC Ajax naar Roda JC. De 20-jarige linkervleugelverdediger tekent in Kerkrade een contract voor twee seizoenen.

Terrence Douglas is geboren in Amsterdam en begon zijn voetbalcarrière bij AVV Zeeburgia. Op vroege leeftijd maakte hij de overstap naar de Amsterdamse topclub en doorliep hij diverse jeugdelftallen. In het seizoen 2019 - 2020 sloot Douglas aan bij Jong Ajax waar hij tot dusver 44 wedstrijden speelde. Afgelopen januari werd de linksbenige verdediger verhuurd aan FC Den Bosch.

VOLGENDE STAP


“Mijn korte avontuur in Den Bosch is mij goed bevallen, dat maakte het makkelijker om deze keuze te maken. Ik was klaar voor een volgende stap", aldus de verdediger. “Na gesprekken met onder andere Jurgen Streppel merkte ik meteen dat mijn persoonlijke ambities en die van de club goed op elkaar aansluiten. Bij mijn eerste bezoek in Kerkrade heb ik al kennis mogen maken met het fantastische stadion en de faciliteiten eromheen. Ik kijk ernaar uit om met de fanatieke achterban kennis te mogen maken."

AANVALLENDE KWALITEITEN


Jurgen Streppel over de kersverse aanwinst: “Met de energie en drang naar voren is Terrence een speler die perfect binnen het systeem past wat wij graag willen spelen. Daarnaast heeft hij, ondanks zijn jonge leeftijd, al relatief veel ervaring opgedaan in de Keuken Kampioen Divisie bij Jong Ajax en FC Den Bosch. Wij zijn er dan ook trots op dat Terrence voor de overstap naar Roda JC gekozen heeft."

Roda JC heet Terrence van harte welkom en wenst hem veel succes in het Parkstad Limburg Stadion.

Bron: rodajckerkrade.nl

Meer nieuws

ma 08 augustus 2022 om 15:47
Roda JC toont sportieve én maatschappelijke ambitie

wo 03 augustus 2022 om 17:54
Een eerbetoon aan de rijke historie van de club

wo 03 augustus 2022 om 11:01
Van de Pavert tekent bij Roda JC

wo 03 augustus 2022 om 10:53
The Voice of Kaalheide - S4E1 De Aftrap

za 30 juli 2022 om 11:03
Roda JC neemt Arjen van der Heide over van SC Heerenveen

Gerelateerd nieuws