Exclusief oefenduel Roda JC - RSC Anderlecht
do 23 juni 2022 om 17:14

Exclusief oefenduel Roda JC - RSC Anderlecht
do 23 juni 2022 om 17:14

Op zaterdag 2 juli speelt Roda JC een oefenduel tegen RSC Anderlecht. Aanvang van dit duel is om 14.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion.

Deze wedstrijd is exclusief toegankelijk voor seizoenkaarthouders die voor 1 juli verlengd of besteld hebben. Er is geen losse verkoop! Na afloop van de wedstrijd is er tijd voor een meet & greet met de selectie en staf van Roda JC.

TICKETS


Seizoenkaarthouders ontvangen voor dit duel losse entreetickets die toegang geven tot de wedstrijd en de meet & greet. Deze tickets staan klaar in het persoonlijke account op www.rodajc.nl/tickets. Na het inloggen kunnen de tickets gratis worden gedownload.

Het is tevens mogelijk om het entreeticket bij de receptie af te halen. Dit kan op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur.

TRIBUNE


Tijdens deze wedstrijd is enkel de Hoofdtribune geopend. Seizoenkaarthouders kunnen vanaf 13.00 uur het stadion betreden bij de hoofdingang en via de Businessclub (2e etage) plaatsnemen op de tribune. Vanaf 13.00 uur zijn ook de horecapunten in de Businessclub geopend.

Heb je vragen of lukt het niet om online je ticket te downloaden? Neem dan contact met ons op via ticketing@rodajc.nl of via 045-6317000.

Nog geen seizoenkaart? Klik dan snel op de onderstaande banner en zorg dat je erbij bent!