Niek Vossebelt en Xander Lambrix langer verbonden aan Roda JC
do 23 juni 2022 om 17:04

Niek Vossebelt en Xander Lambrix langer verbonden aan Roda JC
do 23 juni 2022 om 17:04

Niek Vossebelt (30) en Xander Lambrix (22) blijven langer verbonden aan Roda JC Kerkrade. De contracten van beide spelers liepen deze zomer af, maar deze contracten zijn nu verlengd. Vossebelt tekent een contract voor twee extra seizoenen, Lambrix tekent tot de zomer van 2023.

VOSSEBELT


Vossebelt werd medio 2020 naar Kerkrade gehaald en speelde de afgelopen twee seizoenen 68 duels voor Roda JC. Daarin scoorde hij vijf keer en wist hij 2 assists af te leveren. Afgelopen seizoen viel de fysiek sterke middenvelder geblesseerd uit in de gewonnen thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag (5-0). Na een herstelperiode van bijna twee maanden sloot Niek begin april weer aan bij de selectie en wist hij in de laatste periode van het seizoen nog speelminuten te maken. Vossebelt tekent een contract tot medio 2024.LAMBRIX


Ook Xander Lambrix werd in de zomer van 2020 naar Kerkrade gehaald. Hij kwam transfervrij over van KRC Genk. De 22-jarige Belg kwam de afgelopen twee seizoen tot 28 wedstrijden in het geel-zwart. Hij tekent een contract voor de duur van een seizoen.

Bron: rodajckerkrade.nl