Doelman Loek Hamers tekent eerste profcontract bij Roda JC
do 02 juni 2022 om 12:00

Doelman Loek Hamers tekent eerste profcontract bij Roda JC
do 02 juni 2022 om 12:00

Roda JC heeft met doelman Loek Hamers een meerjarige overeenkomst gesloten. De 22-jarige keeper uit eigen jeugd maakte al twee seizoenen deel uit van de selectie van Jurgen Streppel, maar heeft nu zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract bij Roda JC.

Loek Hamers maakte in seizoen 20/21 in de wedstrijd tegen Jong Ajax zijn debuut voor de hoofdmacht van Roda JC. Als invaller kwam hij binnen de lijnen en zo maakte hij zijn eerste minuten voor het team van Jurgen Streppel.

TROTS


Loek Hamers: “Ik ben ontzettend trots om mijn eerste profcontract te tekenen bij de club waar ik opgegroeid ben. Ik speel al sinds 2010 voor de jeugdelftallen van Roda JC en de voorbije twee seizoenen maakte ik deel uit van het eerste team. De komende tijd zal ik het shirt van Roda JC dan ook met trots blijven dragen."

HOOG NIVEAU


Hoofdtrainer Jurgen Streppel is erg tevreden met het vastleggen van de doelman. “Loek heeft de afgelopen seizoenen laten zien dat hij een plek in onze selectie verdient. Op de trainingen haalt Loek elke keer weer een hoog niveau. Dit heeft hij afgelopen seizoen mogen bekronen met zijn basisdebuut in de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Het komende seizoen kan Loek doorgroeien naar een nog hoger niveau."

Bron: rodajckerkrade.nl