Informatie D&D Verhuur Fanplein play-offs 14 mei
wo 11 mei 2022 om 16:20

Informatie D&D Verhuur Fanplein play-offs 14 mei
wo 11 mei 2022 om 16:20

Roda JC speelt op zaterdag 14 mei de returnwedstrijd in de eerste ronde van de Keuken Kampioen play-offs (aanvang 20.00 uur). Vanaf 17.30 uur is op het plein voor ingang 7 het ‘D&D Verhuur Fanplein‘ ingericht.

D&D FANPLEIN VANAF 17.30 UUR/h3>
Vanaf 17.30 uur (drie uur voor de aftrap) zijn onze supporters van harte welkom om in de stemming te komen onder genot van een hapje, drankje en muzikale deuntjes. Het D&D Verhuur Fanplein is ingericht voor ingang 7 (ingang Koempeltribune) en is gratis toegankelijk. Het Fanplein sluit om 19.45 uur.

WAT IS ER ALLEMAAL TE DOEN?/h3>
Het D&D Verhuur Fanplein zal worden voorzien van statafels, een grote bierkraam van Brand Bier en stands van verschillende supportersverenigingen. Een paar meter verder, in de richting van de hoofdingang, zal Brasserie Glück een terras inrichten met picknicktafels en festivalverlichting. Voor de ingang van de Fanshop zal een grote eindejaarsuitverkoop zijn waarbij je wedstrijdshirts met 50% korting kunt scoren!

BRASSERIE GLÜCK


Brasserie Glück is ook deze wedstrijddag van 12.00 tot 02.00 uur geopend. Glück beschikt tevens ook over een terras waar je, hopelijk onder genot van de zon, kunt genieten van een heerlijke versnapering.

Het ‘Matchday-menu‘ is ook deze week te bestellen. Dit bestaat uit een heerlijk drie-gangen menu voor slechts €23,50.Aanvang is om 18.00 uur en vol = vol. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via brasseriekerkrade@yvey.nl. Kom je liever wat later? Dan heb je mogelijkheid om enkel het hoofdgerecht 'zuurvlees met friet en salade' voor €12,50 te nemen.

BELANGRIJKE INFORMATIE


  • Het stadion gaat open om 18.30 uur. Eenmaal binnen is het NIET meer mogelijk om terug naar buiten/ het Fanplein te gaan.

  • Voor dit Fanplein en alle toekomstige edities geldt; indien er een Fanplein georganiseerd wordt, zal Supportershome De Schacht voorafgaande aan het duel gesloten blijven. In de rust en na afloop is De Schacht wel gewoon geopend.

  • Bij slecht weer wordt het Fanplein verplaatst naar Supportershome De Schacht.


Nog geen ticket(s) voor dit duel? Bestel ze eenvoudig online!

Bestel hier online je tickets voor dit duel

Bron: rodajckerkrade.nl