Dylan Vente Man of the Match | FC Dordrecht - Roda JC Kerkrade
do 09 december 2021 om 13:20

Sinds dit seizoen is het weer mogelijk om bij WIJZIJNRODAJC.nl te stemmen op jouw WZRJC | Man of the Match.

WZRJC Poule
Afgelopen speelronde hebben 65 deelnemers één of meerdere punten verdiend, binnen de top 3 hebben geen verschuivingen plaatsgevonden en blijft bestaan uit: #1 Unkown, #2 Plaatsman en #3 Wouter. Echter ligt alles nog altijd dicht bij elkaar en zou de top drie er volgende week er heel anders kunnen uitzien.

Benieuwd op welke plek jij staat, of wil je simpelweg de volledige ranglijst zien? Check dan snel de volgende link: https://www.wijzijnrodajc.nl/poule/ranglijst

Man of the Match
Wekelijks is Dylan Vente een belangrijke schakel in het team, alleen het scoren verloopt moeizaam. Daar bracht Dylan gelukkig afgelopen wedstrijd met een hattrick verandering in. Niet geheel verrassend dus, maar niet minder terecht, dat Vente met een ruime voorsprong opnieuw de titel WZRJC - Man of the Match achter zijn naam mag noteren. Xian Emmers en Bryan Limbombe werden respectievelijk tweede en derde.

Tekst gaat verder onder de afbeelding



Doe mee
Speel mee met onze poule via https://www.wijzijnrodajc.nl/mijn-voorspelling of via onderstaande knop en laat je voorspelling voor de volgende wedstrijd achter.

We zijn nog altijd bezig met de pilot voor de Man of the Match waarin het mogelijk is om vanaf de 70e minuut van de wedstrijd te stemmen op de man of the mach viahttps://www.wijzijnrodajc.nl/motm of onderstaande knop. Hiervan komt ook een telkens reminder rond de 70e minuut van de wedstrijd in de livestream van The Voice of Kaalhei.





Meer nieuws

wo 19 januari 2022 om 14:31
The Voice of Kaalheide - S3E25 Jurgen Streppel

vr 14 januari 2022 om 18:50
Studio Roda | S2.9

vr 14 januari 2022 om 18:47
The Voice of Kaalheide - S3E24 Roda Academie

vr 14 januari 2022 om 15:47
Jeremy Cijntje verlaat Roda JC

vr 14 januari 2022 om 15:45
Bouchouari één duel aan de kant