Voldoende sponsoren, geen zendtijd
do 09 december 2021 om 11:39

Voldoende sponsoren, geen zendtijd
do 09 december 2021 om 11:39

Aanstaande vrijdag (10 december) komt FC Den Bosch op bezoek in Kerkrade. Voor Roda JC is dit het laatste thuisduel voor de winterstop.

Helaas mogen ook bij dit duel nog steeds geen supporters aanwezig zijn. Als club hebben wij daarom wederom sponsoren bereid gevonden om de kosten voor het live uitzenden van dit duel te betalen. Echter, heeft ESPN aangegeven dat het door interne vraagstukken toch niet mogelijk is om de wedstrijd live uit te zenden.

GEEN ZENDTIJD


Jordens Peters, algemeen directeur Roda JC: “Wij hebben er wederom alles aan gedaan om deze wedstrijd live op tv te krijgen. Dat is het minste wat we op dit moment kunnen doen voor onze trouwe achterban. Het is mooi om te zien dat er wederom verschillende sponsoren klaar stonden om de kosten voor het live uitzenden van dit duel op zich te nemen. Wij vinden het dan ook enorm zonde dat ESPN heeft aangegeven dat het niet mogelijk is om de wedstrijd op ESPN of ESPN Watch uit te zenden.

Door personele problemen kunnen slechts een beperkt aantal ‘extra‘ wedstrijden worden uitgezonden. In verband met de ontknoping in de tweede periode zijn al meerdere extra wedstrijden live te zien op de TV/Watch-kanalen, waardoor ESPN een keuze moest maken. Helaas is de keuze niet op de wedstrijd Roda JC – FC Den Bosch gevallen."

Een speciaal woord van dank naar onze sponsoren: Wiertz Company, Peachgroup, Plus Parkstad, Mitsubishi Forklift Trucks (voormalig Frissen Intern Transport) en Heuts Assurantiën die wederom klaar stonden voor de club.

Bron: rodajckerkrade.nl