Uitslag Poule en Man of the Match Telstar - Roda JC
di 24 augustus 2021 om 21:47

Op basis van de eerste helft leek Roda JC met lege handen terug te moeten gaan naar Kerkrade. Gelukkig duurt een wedstrijd 90 minuten plus eventuele verlenging en bleef het uitvak onvoorwaardelijk de ploeg steunen waardoor Roda JC de 3-1 achterstand kon ombuigen naar een 3-4 overwinning. Doelpuntenmakers aan de kant van Roda JC waren Niek Vossenbelt, Stefano Marzo, Xian Emmers en Fabian Serrarens. Hieronder lees je de ontwikkelingen op de ranglijst van onze poule én wie WZRJC - Man of the Match is geworden.

Poule
Niemand van de ruim 100 deelnemers had de eindstand van 3-4 correct voorspeld. Unkown blijft aan de leiding gaan met 8 punten, gevolgd door Max, Kaalheide en joost op één punt achterstand. Met 6 punten staat GeelZwart op de derde plaats.

In totaal hebben deze ronde ruim 110 supporters meegespeeld, waarvan 65 deelnemers één of meerdere punten heeft verdiend. De meest ingevulde voorspelling was 1-3 in het voordeel van Roda JC.

Man of the Match
Sinds dit seizoen is het weer mogelijk om bij WIJZIJNRODAJC.nl te stemmen op jouw Man of the Match.
Met 68% van de stemmen, een assist én 1 doelpunt is Emmers de Man of the Match | Telstar – Roda JC geworden. Xian Emmers verzilverde een ijzersterke invalbeurt met een assist en doelpunt voor de ogen van een uitverkocht en kolkend uitvak waarin de ruim 100 meegereisde Roda JC-supporters zaten. Daryl Werker, die in de laatste seconden de bal verlengde, waaruit de winnende gescoord is, werd derde. Fabian Serrarens die vervolgens de bal van Werker keihard binnen pegelde en daarmee tekende voor de winnende treffer werd tweede.

Tekst gaat onder de afbeelding verder

Doe mee
Speel mee met onze poule via https://www.wijzijnrodajc.nl/mijn-voorspelling of via onderstaande knop en laat je voorspelling voor de wedstrijd Roda JC - Almere City achter. Twee tot drie uur na afloop van de wedstrijd wordt de stemming voor de Man of the Match geopend. Stemmen kan via https://www.wijzijnrodajc.nl/motm of onderstaande knop