Roda JC en Jeffrey van As zijn in onderling overleg uit elkaar gegaan
vr 13 augustus 2021 om 13:04

Vanwege de beslissing om de functie van technisch directeur te doen vervallen, zijn Roda JC en Van As de afgelopen dagen rond de tafel gaan zitten. Uiteindelijk werd in onderling overleg een vergelijk gevonden, waar beide partijen zich in kunnen vinden.

Algemeen directeur Martijn Wismans en RvC-voorzitter Joop Janssen: “We betreuren deze noodzakelijke stap, maar dat neemt niet weg dat op sportief gebied Roda JC sinds zijn komst essentiële stappen heeft gezet in de verdere sportieve ontwikkeling van de club. Zo boekte Roda JC onder meer een bijzonder goed resultaat met het behalen van de halve finales van de play-offs. Voor dit alles is Roda JC Van As bijzonder dankbaar; hij heeft zich, tezamen met de gehele organisatie, met ziel en zaligheid en op succesvolle wijze ingezet om de sportieve wederopstanding mogelijk te maken, en mede daardoor zien we ook dit seizoen met vertrouwen tegemoet."

Jeffrey van As over zijn vertrek: “Ik heb de afgelopen dagen alles wat laten bezinken. Ik blijf uitermate ontgoocheld over de genomen beslissing. Ik had niet het gevoel dat mijn werk hier al af was en ben ervan overtuigd dat Roda JC terug op de goede weg zit. Ik ben vooral dankbaar voor de fijne samenwerking met fans, sponsors, alle collega´s en andere betrokkenen die in het afgelopen jaar een bijdrage hebben geleverd aan de wederopstanding van Roda. De clubleiding van Roda JC heeft inmiddels voor een correcte en nette afwikkeling gezorgd. Ik wens de club uit de grond van mijn hart een mooie sportieve toekomst."

Bron: rodajckerkrade.nl