Stichting Wij zijn Roda JC zoekt jullie input

Beste supporters, Vanuit de stichting begrijpen we dat er veel vragen zijn m.b.t. het gedoneerde geld van afgelopen zomer. Jullie vragen je natuurlijk af waarom het geld nog steeds niet bij Roda terecht gekomen is, het antwoord op die vraag is vrij simpel: Nadat DlV uit beeld is geraakt bij Roda JC, is er vanuit de club een verzoek gekomen om het geld te reserveren totdat alles met de nieuwe funders rond zou zijn. Inmiddels is de Phoenix Groep officieel aan boord, en is het aangehaalde doel van Roda JC, ook niet meer van toepassing.

We willen op kort termijn opnieuw in gesprek met Roda JC om vanuit de club de behoefte in kaart te brengen waar extra geld nodig is, maar we begrijpen dat jullie als donateurs ook inspraak willen hebben in het uiteindelijke doel.

Fase 1:


Iedereen (donateur of niet) kan HIER een topic aanmaken. Waarbij we graag willen verzoeken om als onderwerp het doel beknopt te benoemen. In het veld "Bericht" kan het doel verder toegelicht worden. Vervolgens wordt het idee HIER samen met alle andere ideeën geclusterd zodat iedereen erop kan reageren met feedback etc. (let op: het is niet de bedoeling dat er op ideeën gestemd gaat worden. Op deze manier kunnen we het overzichtelijk houden);Fase 2:


Vervolgens wil Stichting Wij zijn Roda JC in gesprek met Roda JC en gaan we jullie ideeën evalueren en de behoefte van de club in kaart brengen. Uiteindelijk komt hier een selectie van ideeën uit waar Roda JC behoefte aan heeft of perfectief in ziet.

Fase 3:


Iedereen die gedoneerd heeft vanuit hun WZRJC account kan uiteindelijk stemmen op de selectie ideeën welke in fase 2 eruit komen. (Voor de mensen welke niet gestemd hebben met een WZRJC account, gaan we kijken of we hun ook op een of andere manier een stem kunnen geven, maar vooralsnog kunnen we geen beloften doen aan deze groep donateurs)

Bron: Wij zijn Roda JC.nl

stichting Wij zijn Roda JCWZRJCDonateursactieSamen zijn wij Roda JC
Meer nieuws

wo 20 januari 2021 om 19:56
STUDIO RODA | AFLEVERING 1

wo 20 januari 2021 om 13:07
The Voice of Kaalheide - S2E24 Henk Dijkhuizen

vr 15 januari 2021 om 17:55
De visie van Jurgen: 'Goede graadmeter'

do 14 januari 2021 om 16:13
Rugnummer 9: 'we moeten een echte machine worden'

do 14 januari 2021 om 16:10
Voedselbanken.nl derde hoofdsponsor Roda JC

Gerelateerd nieuws

vr 04 september 2020 om 22:00
Stichting Wij zijn Roda JC zoekt jullie input

do 22 oktober 2020 om 16:13
South XVI x WZRJC

wo 28 oktober 2020 om 02:34
Nieuwe profielfoto’s zijn online!

za 15 augustus 2020 om 07:00
WZRJC 2.0 beta is live