Jurgen Streppel nieuwe hoofdtrainer Roda JC

Jurgen Streppel is de nieuwe hoofdtrainer van Roda JC Kerkrade. De 50-jarige oefenmeester tekent in Kerkrade een contract voor twee jaar.

De aanstelling van de nieuwe trainer was prioriteit voor de technische invulling van Roda JC. Met Streppel haalt Roda JC een ervaren trainer in huis, die bereid is om samen met technisch directeur Jeffrey van As te bouwen aan het nieuwe Roda JC Kerkrade.

Streppel is oud-voetballer van Helmond Sport, RKC en Telstar en speelde zelfs nog kort bij Roda JC. Na zijn spelersloopbaan boekte hij als trainer aansprekende resultaten bij onder andere Willem ll, Helmond Sport en SC Heerenveen. Vervolgens trok hij naar het buitenland waar hij werkte voor Anorthosis Famagusta op Cyprus en vorig jaar bij Al-Jazira in de Verenigde Arabische Emiraten.

PERFECTE MATCH
Streppel: ‘Ik ben blij om bij Roda JC Kerkrade aan de slag te kunnen. Deze club heeft een grote historie, een geweldig stadion en een mooie en fanatieke aanhang. Ik heb het shirt zelf nog kort gedragen als speler, toen Nol Hendriks me naar Kerkrade haalde. Roda heeft enkele turbulente jaren gehad, maar ik ben er in de afgelopen periode van overtuigd geraakt dat de club dat achter zich heeft gelaten. Samen met de nieuwe regionale ondernemers, met Jeffrey van As en de nog aan te stellen algemeen directeur wil ik graag mijn bijdrage leveren om Roda weer daar te brengen waar de club thuishoort. Onze eerste ambitie is om terug te keren naar de subtop van de Keuken Kampioen Divisie en daarna zien we verder.‘

Technisch directeur Jeffrey van As: ‘We hebben hele goeie gesprekken met Jurgen gehad in de afgelopen periode. Ik heb hem in een vroeg stadium bij de nieuwe plannen van de club betrokken. Jurgen heeft daar geduldig op gewacht. Dat vertrouwen hebben we nodig. Hij is een ervaren trainer en heeft mooie resultaten geboekt in zijn trainersloopbaan, met onder andere een promotie bij Willem ll. Wij zochten een ambitieuze trainer met ervaring, maar ook een trainer die bereid is mee te bouwen aan deze club. Jurgen is voor ons daarin de perfecte match‘.

Het seizoen 2019-2020 is inmiddels formeel afgesloten. Op 1 juli worden de trainingen weer hervat. Tot die tijd zullen Jeffrey van As en Jurgen Streppel samen bekijken welke versterkingen nodig zijn om de ambitie van de club waar te kunnen maken.

Bron: rodajckerkrade.nl

Jurgen StreppelJeffrey van As
Meer nieuws

1 uur geleden
The Voice of Kaalheide - S2E25 Ard van Peppen

ma 25 januari 2021 om 14:06
Rugnummer 20: Xander blijft nuchter

wo 20 januari 2021 om 19:56
STUDIO RODA | AFLEVERING 1

wo 20 januari 2021 om 13:07
The Voice of Kaalheide - S2E24 Henk Dijkhuizen

vr 15 januari 2021 om 17:55
De visie van Jurgen: 'Goede graadmeter'

Gerelateerd nieuws

za 31 oktober 2020 om 00:00
De visie van Jurgen - 'Ballen tonen'

wo 13 januari 2021 om 17:23
The Voice of Kaalheide - S2E23 Jeffrey Van As

wo 19 februari 2020 om 17:27
S1E30: Actueel - The Voice Of Kaalhei

ma 29 juni 2020 om 16:33
Remond Strijbosch nieuwe assistent-trainer Roda JC

vr 15 januari 2021 om 17:55
De visie van Jurgen: 'Goede graadmeter'