×Niet ingelogd
Log je in of Maak een account aan om berichten te kunnen plaatsen op ons forum!
045
Wat dachten jullie van het scenario Willem II verliest van Groningen en Dordrecht en verliezen/ winnen of spelen gelijk de andere wedstrijd.

Is toch om gek van te worden
1 min geleden - 26 april 2024 om 12:07 # 328210
Dino
Ik heb nog steeds een ticket voor vak D (thuistribune) op De Toekomst beschikbaar. Die had ik gekocht voor het geval het me niet zou lukken om een ticket in het uitvak te bemachtigen, maar dat is alsnog gelukt, dus alsiemand interesse heeft voor een ticket in vak D (tegenover het uitvak), dan is deze voor €7,50 te koop.
4 min geleden - 26 april 2024 om 12:04 # 328209
AachenUndKerkrade
mocht Groningen vanavond weten te winnen van willem2 dan zou het niet verkeerd zijn als dordrecht ook wint toch?
9 min geleden - 26 april 2024 om 11:59 # 328208
W18
Met zijn snor is Lucas Beerten een opvallende verschijning in de eerste divisie, met zijn pakkende oneliners fleurt de Roda-speler menig interview op. De 21-jarige Belg kende een moeilijke tijd met een slepende knieblessure, eenmaal terug op het veld werd hij in korte tijd bijzonder populair in Kerkrade. „Ik werd door fans aangesproken: laat hem staan! Toen durfde ik hem niet meer af te doen.”

Het blessureleed

„In de vorige wedstrijd tegen Jong Ajax maakte ik mijn debuut voor Roda. Eén helft. Het was mijn eerste keer voor zoveel publiek. Ik vond dat ontzettend sjiek. Aan het begin van dit seizoen had ik niet verwacht dat ik zoveel zou spelen. Mijn doel was om fit te worden, en hier en daar minuten te sprokkelen. Ik had bij Genk meer dan een jaar niet gespeeld voordat ik naar Roda kwam.

Er zat een botje los in m’n linkerknie, dat schuurde overal tegenaan als ik bewoog. Ik dacht eerst dat het zo’n pijntje was dat vanzelf weggaat, maar het bleef aanslepen. Er was niemand die mij een termijn kon geven waarop het genezen moest zijn. De ene specialist adviseerde om te opereren, een ander raadde dat juist af.

Eerst werk je nog naar de eerste wedstrijd toe, maar als je die niet haalt, denk je: shit. En zo schuift het steeds verder op. Je ziet die jongens elke dag naar buiten gaan om te trainen. Mentaal was dat heel zwaar. Ik heb toen ook gevraagd om apart te gaan trainen bij een specialist, buiten de club.

De winterperiode was het zwaarst, toen heb ik me serieus zorgen gemaakt. Gaat het ooit weg? Ik heb nooit gedacht aan stoppen, maar had wel de angst dat dat noodzakelijk zou zijn. Je probeert zo rustig mogelijk te blijven. Ik ben niet iemand die daarover praat, hou dat liever voor mezelf. Anders word je er nog eens extra mee geconfronteerd. Vooral als je ’s avonds in bed ligt, dan ga je nadenken en val je moeilijk in slaap.

Het beïnvloedde ook m’n sociale leven. Als vrienden naar een feestje gingen of paddelen, moest ik vaak passen omdat ik niet langer dan een uur rechtop kon staan. Juist dat soort leuke momenten, die voor afleiding zorgen, had ik daardoor ook niet.

Nu kan ik inmiddels weer vrijuit spelen. Ik hoef gelukkig ook niet meer zo’n bandje om, zo’n ding onder de knie dat je vaak ziet bij oudere mannen. Met krachttraining ben ik wel iets voorzichtiger en ik warm die knie extra goed op, maar verder heb ik geen last meer. Het is fijn om nu weer te kunnen spelen, om die wedstrijdspanning te voelen. Het is gelukkig nog vrij vlot gegaan met fit worden.

En om nu met Matisse samen achterin te staan tegen Jong Ajax is toch wel speciaal. We hebben een hechte band, kennen elkaar al van Genk. We zullen elkaar heus wel even aankijken als we een paar ballen wegkletsen.”

De oneliners

„Ik had eerst helemaal niet door dat mijn interviews zo opvielen. Bij ons zijn dat gewoon gezegdes die we thuis zo vaak zeggen. Hoewel, als ik er een paar naloop - ‘als een bende soldaten vlogen we erop’, ‘als een kudde bizons hebben we de kooi verdedigd’, ‘hij heeft wat extra vuurwerk in ons gat gestoken’ - nee, het is niet zo dat ik dat dagelijks zeg.

Maar het is voor mijzelf niet zo abnormaal. Het is ook wel te volgen, toch? Het komt er gewoon spontaan uit, als ik in de emotie zit. Ik spreek dan voordat ik nadenk. Soms kijk ik m’n interviews terug als ze voorbijkomen. Thuis, als ik alleen ben. Als ik mezelf dan hoor praten, denk ik ook weleens: wat zeg jij nu eigenlijk? Het is niet dat ik iets speciaal met taal heb of zo.

Via sociale media krijg ik van fans vaker berichtjes, dat ze het zo leuk of grappig vinden. Als iemand iets deftigs stuurt, antwoord ik altijd netjes. Is een kleine moeite. Ik bedoel: het is niet zo dat ik Lionel Messi ben en weet ik veel hoeveel berichten per dag krijg. Ik zit niet van ’s ochtends tot ’s avonds met ze te chatten hè.

Toen ik klein was, vond ik het ook sjiek om een berichtje te krijgen van een Genk-speler. En inmiddels ken ik een paar fans, die je ook rondom wedstrijden ziet. Het is fijn dat de supporters je appreciëren, maar volgens mij geldt dat eigenlijk voor de hele ploeg.”

De snor

„Het was niet eens de bedoeling om mijn snor zolang te laten staan. Ik had begin dit seizoen een gezichtsbeharing dat nergens op trok. Het was nogal wild. Op een gegeven moment kwam het gezond verstand bovendrijven en besloot ik het eraf te halen. Maar om direct alles weg te doen? Het contrast was gevoelsmatig te groot, dan zou ik op een baby lijken. Dus ik liet eerst die snor staan, met de intentie om die twee weken later alsnog af te scheren. Ik heb er niet eens over nagedacht of ‘ie nou goed staat of niet.

En opeens werd die snor een dingetje. In de kleedkamer werd gelachen: wat is dit nou? Sommigen waren voorstander, van anderen moest ‘ie zo snel mogelijk eraf. Ik kreeg ook veel berichtjes van fans, dat ze de snor echt geweldig vonden. Toen wilde ik hem evengoed nog afscheren, totdat we een keer in het supporterscafé waren en ik door veel fans werd aangesproken: laat hem staan! Toen durfde ik niet meer.
Nu ben ik eraan gewend geraakt. In het begin zat ik er nog veel aan te voelen, een beetje mee te spelen, nu niet meer zo. Het symboliseert voor mijzelf m’n periode bij Roda. Inmiddels ben ik er ook aan gehecht, alsof het mijn zoon is. Als ik hem zou afdoen, voelt het alsof ik mijn kind weggeef. Misschien een drastische vergelijking, maar goed, ik heb nog geen kinderen, dus dan kan dat nog wel, toch? Zie je, ik moet af en toe eerst even nadenken.

Het is niet zo dat ik m’n snor heel minutieus bijhoud, ik ambieer geen modellencarrière hè. Als ‘ie nat wordt onder de douche en dan over m’n lippen komt, dan werk ik hem even gauw bij. Hij mocht wel iets voller zijn, vind ik zelf. Zo eentje als Balthasar Boma van FC De Kampioenen, een Belgische televisieserie. Dat is écht een snor. Die van mij is niet heel fel, maar ik word er desondanks veel op aangesproken.
Met een supporter heb ik afgesproken om – mocht het uiteindelijk zover komen – tijdens de huldiging de zijkantjes op te krullen. Op mijn paspoort heb ik dat ook gedaan; toch even iets geks. Een beetje gel erin. Maar goed, dan moeten we eerst promoveren, dat is het belangrijkste.”
30 min geleden - 26 april 2024 om 11:38 # 328207
Socio
Ik heb VVV-Groningen helemaal gekeken. Wat een zaadwedstrijd. En wat was Groningen slecht. Met mazzel gewonnen! Die hebben ook last van de druk.
Uitvak Groningen overigens helemaal uitverkocht? Wat zou het gaaf zijn om daar 90 minuten lang onze promotie te mogen vieren😉
1 uur geleden - 26 april 2024 om 11:07 # 328206
Weltmeister
Franky schreef:
Zuid19 schreef:
Focus op wat we zelf kunnen beïnvloeden; twee keer winst en een gelijkspel. Voor de rest kan het dan alleen maar meevallen.
26 april 2024 om 10:40
Zelfs 1x verlies zou nog kunnen. Alleen dan moeten we winnen bij Groningen. Dus zelfs al zou je vanavond verliezen dan is er nog steeds een kans om het te halen
26 april 2024 om 10:43


Klopt, zelfs bij een nederlaag vanavond heeft Roda het sowieso nog in eigen hand. Ik hoop dat de selectie hier niet meeleest, want dan denken ze dat ze er al zijn. Dan wordt het een Jong Utrecht/AZ wedstrijd vanavond. Nee het gaat nog verdomde lastig worden, maar aan Sibum de taak om de jongens klaar te stomen.
1 uur geleden - 26 april 2024 om 11:00 # 328205
Colin045
Ik snap niet dat iedereen hier maar naar Groningen blijft kijken. Op kwaliteit gaan we het echt niet afleggen als het op de laatste wedstrijd aan komt. Al zie ik vanavond W2 gewoon de punten pakken en wij zelf met de hakken over de sloot de overwinning in Amsterdam pakken. Tot volgende week op de maat, der herjod wil t!
1 uur geleden - 26 april 2024 om 10:54 # 328204
Franky
Zuid19 schreef:
Focus op wat we zelf kunnen beïnvloeden; twee keer winst en een gelijkspel. Voor de rest kan het dan alleen maar meevallen.
26 april 2024 om 10:40


Zelfs 1x verlies zou nog kunnen. Alleen dan moeten we winnen bij Groningen. Dus zelfs al zou je vanavond verliezen dan is er nog steeds een kans om het te halen
1 uur geleden - 26 april 2024 om 10:43 # 328203
Zuid19
Focus op wat we zelf kunnen beïnvloeden; twee keer winst en een gelijkspel. Voor de rest kan het dan alleen maar meevallen.
1 uur geleden - 26 april 2024 om 10:40 # 328202
joost
Loco

Ik zeg niet dat we kansloos zijn in Groningen. Ik weet wel dat het de komende weken nog alle kanten op kan, met drie ploegen die het alle drie in eigen hand hebben.

1 uur geleden - 26 april 2024 om 10:34 # 328201
Loco
elFlaco schreef:
Voor de mensen die straks al eerder richting Amsterdam komen. Wellicht leuk om rond 17.00 in een kroeg te meeten, voordat we rond 18.30 richting de Toekomst gaan. Is daar animo voor?
26 april 2024 om 08:53
dichtstbijzijnde kroeg is het supportershome van Ajax. Hoe laat spreken we daar af 😂

1 uur geleden - 26 april 2024 om 10:31 # 328200
Franky
Pff wat een spanning. Ik heb er zeer slecht van geslapen en ben al uren nerveus. Tijd dat die pot begint straks en de spanning misschien wat weggaat
1 uur geleden - 26 april 2024 om 10:19 # 328199
045
Ik heb gvd weer kriebels in mijn pens, het voelt alsof ik weer opnieuw op schoolreisje ga.
HET IS NU OF NOOIT geen gezeik met aanpassingen of noem het maar op.

Beste Bas en selectie alleen winst telt.
1 uur geleden - 26 april 2024 om 10:18 # 328198
Bulles
Wij hebben op Oost ook bordjes hangen met "Alleen Roda JC kleuren of neutrale kleding" of zoiets. En op Oost zijn ook wel eens uit-supporters bij elkaar gezet. Valt allemaal reuze mee.
1 uur geleden - 26 april 2024 om 10:17 # 328197
Gumpun
Hoe gaan we morgen wakker worden?
1 uur geleden - 26 april 2024 om 10:12 # 328196
Gumpun
Het klinkt eigenlijk zo makkelijk, 3 keer winnen en je staat in de eredivisie. Maar poeh wat ben ik nerveus.

Vanaf minuut één gecontroleerd druk zetten op de verdediging van Ajax en zorgen dat het achterin goed staat. Ik hoop dat Didden opstaat als leider en dat het middenveld zich er niet laat uitlopen door de snelle en behendige tieners van Ajax.

De wedstrijd snel doodmaken en op een comfortabele voorsprong staan en dat we met een schuin oog naar Tilburg kunnen kijken.
1 uur geleden - 26 april 2024 om 10:12 # 328195
Roda1979
stevig potje in Tilburg straks... Hoogspanning gaat vast- en zeker zorgen voor wat gele en wellicht rode kaarten.... dat gaat ook nog bepalend zijn....Groningen heeft 4 man op pelt staan dacht ik
1 uur geleden - 26 april 2024 om 10:09 # 328194
Loco
joost toen Ouaissa die blessure opliep zei ik: Sammi schiet in ons in Groningen de eredivisie in als hij op tijd fit is.

Ik hoop natuurlijk ook dat het al voor die tijd beslist is maar ook in Groningen zijn we niet kansloos.
2 uur geleden - 26 april 2024 om 10:05 # 328193
joost
Wereldwonder

Inderdaad: hoogmoed komt voor de val; maar daar bezondig jij je ook aan.

Ik hoop vurig dat we vanavond winnen, want als het de laatste wedstrijd nog om rechtstreekse promotie gaat, dan weet ik het nog niet.
2 uur geleden - 26 april 2024 om 10:03 # 328192
Vrijdagavond
Nog maar 10 uur wachten.
2 uur geleden - 26 april 2024 om 10:02 # 328191
Wereldwonder
Mannen hoogmoed komt altijd ten val!

Groningen met de grootste praatjes dit seizoen, die gun ik een totale deceptie in de playoffs. Niks daar, alleen maar groot mekkeren het begon al met de spits die er wel even 30+ in zou schieten en daarna nog die arrogante Postema met een houding waar niet over naar huis te schrijven is.
Nee, groningen heb ik een enorm haat naar gekregen dit seizoen! Ik hoop echt op een enorme winst van Willem II en Roda JC die vanavond wint, dan zou je zien dan zijn alle kopjes na onder in Groningen ohja wat zijn we zielig.. dan gaan ze het slachtoffer uithangen let maar op!

En wij, wij vieren daarna feest met ze alle op de markt de week erna! Mannen vanavond zijn er 2 missies en 2 ploegen waar we voor gaan juichen dat zijn Roda JC en Willem II. Deze 2 ploegen verdienen PROMOTIE, en Groningen gaan we de mond snoeren! Wij ZIJN RODA!
2 uur geleden - 26 april 2024 om 09:43 # 328190
Rodahatz
Zolang je alles in eigen hand hebt en het je niet uit de hand loopt 🤣, blijven er altijd nog scenario's over om hier te posten. Na vanavond kunnen er beslist al wat scenario's de prullenbak in. Gelukkig maar, want het voegt niets anders toe dan onnodige druk en stress.
2 uur geleden - 26 april 2024 om 09:41 # 328189
oost10
Alles behalve W2 en Roda winnen vanavond is gewoon kut.

Dus laten we het hopen...
2 uur geleden - 26 april 2024 om 09:40 # 328188
Loco
Z3 ik wens ze veel succes. Ik ga me sowieso niet inhouden als er iets te juichen valt. Mijn motto: nooit opkroppen.

Ze kunnen in Amsterdam in ieder geval nog veel leren van PSV qua gastvrijheid, mag ook wel eens gezegd.
2 uur geleden - 26 april 2024 om 09:40 # 328187
Loco
Alli laat ze maar lekker uitgaan van hun eigen kwaliteiten. Fijn dat ze zo snel vergeten zijn hoe fantastisch ze hebben gespeeld thuis tegen NAC (1-1) uit bij VVV (hadden ze ook gewoon puinten kunnen laten liggen), uit bij jong psv waar ze met mazzel in de 94e minuut winnen. Hoe zelfverzekerder ze zijn, hoe groter de kans dat ze ze vanavond op de puutsj krijgen in Tilburg.

Voor nu, gewoon alleen focus op onze eigen pot. De rest kun je toch niet beïnvloeden.
2 uur geleden - 26 april 2024 om 09:35 # 328186
RJC96
Alli schreef:
rodafanWeert schreef:
Bij GRO zijn ze iets overtuigender dat ze gaan winnen. Bij W2 zijn ze terughoudender. Maar wij moeten proberen alles te winnen. Niets is onmogelijk !
26 april 2024 om 09:12
Snap ik wel. FCG is momenteel niet te stoppen. Afgelopen week hebben ze volop geprofiteerd van het puntverlies van Willem 2 en ons. Denk dat zij mentaal het sterkst zijn, ook vanwege het feit dat zowel Willem 2 als ook wij afgelopen week natuurlijk een tik(je) hebben opgelopen. Je weet nooit in hoeverre dit mentale tikje in de kopjes van de spelers gaat zitten. Toch denk ik dat Willem 2 stand zal houden. Ook omdat ik niet verwacht dat FCG vol op de aanval zal gaan spelers. Nederlaag voor FCG kan hun namelijk de kop kosten, dus die zullen vooral op safe willen gaan spelen (denk ik). Mijn voorspelling; Ajax - Roda. 1-2 Willem 2 - FCG. 1-1 Cambuur - Dordrecht.2-1 Stand na vanavond: Willem 2. 75 Roda. 74 FCG. 71 Dordrecht 66 (zijn uitgespeeld)
26 april 2024 om 09:26


Staan we dadelijk misschien na 37 speelronden bovenaan als Willem II van Dordrecht zou verliezen, om dan zelf te verliezen in Groningen en alsnog 3de te worden met 77 punten en Willem II & Groningen op 78...Horrorscenario
2 uur geleden - 26 april 2024 om 09:32 # 328185
Z3
Loco schreef:
Landgraaf045 uitvak is nu iets van 180-185 meen ik (nog steeds profvoetbal onwaardig) + wat er nog op de hoofdtribune zit. Mannetje of 300 in totaal gok ik. Iedereen die op hoofdtribune zit heeft een bericht gekregen Home support only: Ajax behoudt zich het recht voor om supporters die zich uiten als supporters van de bezoekende club de toegang te weigeren of hen te verwijderen. Zo gastvrij die Amsterdammers. En bij ons wel altijd de rode loper verwachten op de thuistribunes.
26 april 2024 om 08:14


Had ik ook al doorgestuurd gekregen.
Maar zouden ze ons echt eruit zetten als we juichen? Ik weet namelijk niet of ik me in kan houden als Roda scoort...
En trouwens in de eredivisiejaren heb ik nog nooit een ajacied zich zien inhouden op zowel Noord, Oost en Zuid. Hypocrisie voert de boventoon daar.
2 uur geleden - 26 april 2024 om 09:31 # 328184
Alli
Landgraaf045 schreef:
Alli Als jouw voorspelling uitkomt, komt Groningen op 71 punten
26 april 2024 om 09:28
Klopt, aangepast! Zijn de nerven.....

2 uur geleden - 26 april 2024 om 09:30 # 328183
Landgraaf045
Alli

Als jouw voorspelling uitkomt, komt Groningen op 71 punten
2 uur geleden - 26 april 2024 om 09:28 # 328182
RJC96
Landgraaf045 schreef:
Bij Groningen zijn ze inderdaad heel overtuigd. Kreeg deze week een messenger bericht van een oud collega die Groningen fan is en hij schreef of ik het al dun in de broek deed voor hun, want voor hun ging er een geweldig feest losbarsten en wij bleven huilend achter met als kers op de taart uitschakeling in de play-offs tegen MVV… Ik heb er maar even niet op gereageerd maar wat hoop ik dat ik deze kwal kan terug pakken als wij gepromoveerd zijn, heb sws een hekel aan dat Groningen met hun grote mond al voor her seizoen begon, en nu weer…
26 april 2024 om 09:17


Volgens mij krijgen we nog alledrie hele pittige potjes...
Van Telstar win je niet zomaar, om nog maar te zwijgen over Dordrecht uit.
Uiteraard moeten we naar onszelf kijken, maar of Willem II vanvond wel of niet wint is van cruciaal belang voor het verdere verloop van de competitie.
2 uur geleden - 26 april 2024 om 09:27 # 328181
Alli
rodafanWeert schreef:
Bij GRO zijn ze iets overtuigender dat ze gaan winnen. Bij W2 zijn ze terughoudender. Maar wij moeten proberen alles te winnen. Niets is onmogelijk !
26 april 2024 om 09:12
Snap ik wel. FCG is momenteel niet te stoppen. Afgelopen week hebben ze volop geprofiteerd van het puntverlies van Willem 2 en ons. Denk dat zij mentaal het sterkst zijn, ook vanwege het feit dat zowel Willem 2 als ook wij afgelopen week natuurlijk een tik(je) hebben opgelopen. Je weet nooit in hoeverre dit mentale tikje in de kopjes van de spelers gaat zitten.
Toch denk ik dat Willem 2 stand zal houden. Ook omdat ik niet verwacht dat FCG vol op de aanval zal gaan spelers. Nederlaag voor FCG kan hun namelijk de kop kosten, dus die zullen vooral op safe willen gaan spelen (denk ik).

Mijn voorspelling;

Ajax - Roda. 1-2
Willem 2 - FCG. 1-1
Cambuur - Dordrecht.2-1

Stand na vanavond:

Willem 2. 75
Roda. 74
FCG. 71
Dordrecht 66 (zijn uitgespeeld)



2 uur geleden - 26 april 2024 om 09:26 # 328180
Landgraaf045
Bij Groningen zijn ze inderdaad heel overtuigd. Kreeg deze week een messenger bericht van een oud collega die Groningen fan is en hij schreef of ik het al dun in de broek deed voor hun, want voor hun ging er een geweldig feest losbarsten en wij bleven huilend achter met als kers op de taart uitschakeling in de play-offs tegen MVV…

Ik heb er maar even niet op gereageerd maar wat hoop ik dat ik deze kwal kan terug pakken als wij gepromoveerd zijn, heb sws een hekel aan dat Groningen met hun grote mond al voor her seizoen begon, en nu weer…
2 uur geleden - 26 april 2024 om 09:17 # 328179
rodafanWeert
Bij GRO zijn ze iets overtuigender dat ze gaan winnen. Bij W2 zijn ze terughoudender.
Maar wij moeten proberen alles te winnen.
Niets is onmogelijk !
2 uur geleden - 26 april 2024 om 09:12 # 328178
elFlaco
Voor de mensen die straks al eerder richting Amsterdam komen. Wellicht leuk om rond 17.00 in een kroeg te meeten, voordat we rond 18.30 richting de Toekomst gaan.

Is daar animo voor?
3 uur geleden - 26 april 2024 om 08:53 # 328177
elFlaco
Voor de mensen die straks al eerder richting Amsterdam komen. Wellicht leuk om rond 17.00 in een kroeg te meeten, voordat we rond 18.30 richting de Toekomst gaan.

Is daar animo voor?
3 uur geleden - 26 april 2024 om 08:53 # 328176
RJCSimpelveld
Kom op Roda laat nog een paar wedstrijden zien waarom je het hele seizoen bij de eerste twee plekken staat..

Laat het seizoen niet in het watervallen 🙏🏼
3 uur geleden - 26 april 2024 om 08:49 # 328175
RJC96
Pfff dit wordt een lange dag...
Over 14 uur weten we of we ons een week lang mogen voorbereiden/verheugen op een promotiewedstrijd in ons mooie theater, of dat de komende 2 weken nóg zenuwslopender worden.
Wat een heerlijke en verschrikkelijke tijd 😀
3 uur geleden - 26 april 2024 om 08:39 # 328174
AachenUndKerkrade
iemand nog 2 tickets over? voor de thuisvak ajax
3 uur geleden - 26 april 2024 om 08:34 # 328173
Landgraaf045
Vanavond vooral naar ons zelf kijken en daar de 3 punten pakken! Dat is echt het allerbelangrijkste, als dan het resultaat in Tilburg ook nog mee zit, is dat mooi mee genomen. Zelf ben ik er al enkele weken vanuit het gaan dat beslissing pas in Groningen valt op 10 mei. Alles wat eerder is, zou fantastisch zijn!!
3 uur geleden - 26 april 2024 om 08:31 # 328172
Jasper
Loco


Wat een onzin daar.
Die Ajax fans bij ons dan op Oost, mogen die voortaan ook niet meer juichen dan......

Maar er valt ook naar weinig te juichen in amsterdam.......
3 uur geleden - 26 april 2024 om 08:27 # 328171
Loco
Landgraaf045 uitvak is nu iets van 180-185 meen ik (nog steeds profvoetbal onwaardig) + wat er nog op de hoofdtribune zit. Mannetje of 300 in totaal gok ik.

Iedereen die op hoofdtribune zit heeft een bericht gekregen Home support only: Ajax behoudt zich het recht voor om supporters die zich uiten als supporters van de bezoekende club de toegang te weigeren of hen te verwijderen.

Zo gastvrij die Amsterdammers. En bij ons wel altijd de rode loper verwachten op de thuistribunes.
3 uur geleden - 26 april 2024 om 08:14 # 328170
Jasper
Als je de statistieken van dit seizoen erbij pakt, is het zeer terecht waar RODA nu staat. Dus los van de andere teams moet dat jong team vandaag van de mat geveegd worden. Ik typ dit graag voor elke wedstrijd, maar vandaag geldt dit al helemaal.
Met de steun van de uit fans moet het dan goed gaan.

HEI KUNT RODA!!!
3 uur geleden - 26 april 2024 om 08:14 # 328169
verweg
Aan alle Roda fans: sterkte met de zenuwen vandaag! Heb een paar presentaties vandaag, maar ben vanmorgen wakker geworden met de gedachte: vanavond om 20.00 uur!! Kon zo zijn dat in de presentaties geel/zwart veel voorkomt :-)
4 uur geleden - 26 april 2024 om 08:02 # 328168
Frank123
Matchdayyy! Hopelijk pakken we ze meteen bij de strot en laten ze niet voetballen! Beetje rotzakken in het veld en hopen op een gunstig resultaat in Tilburg! Volgende week zou ik graag op een varkensachtige wijze een promotie vieren! Come on jcçc
4 uur geleden - 26 april 2024 om 07:58 # 328167
Landgraaf045
Hoeveel uitsupporters gaan er vanavond mee? Aangezien jong ajax zo’n mini uitvakje heeft waar volgens mij maar 70 man in kunnen…
4 uur geleden - 26 april 2024 om 07:58 # 328166
viro
Vandaag gaan we zekerheid krijgen of we het volgende week kunnen afmaken of dat er een slopende week met veel stress bij gaat komen.

Vanavond vol gas geven zodat we druk blijven zetten op de andere ploegen.
4 uur geleden - 26 april 2024 om 07:56 # 328165
Loco
Hebben er al mensen nerven? Vraag dit voor een vriend?
4 uur geleden - 26 april 2024 om 07:54 # 328164
viro
Eml schreef:
Geen ranglijst wel duidelijk . Enorm compliment voor sibum . 1 Limburg
26 april 2024 om 07:08


https://www.l1nieuws.nl/sport/2640826/geen-ranglijst-wel-duidelijk-enorm-compliment-voor-sibum
4 uur geleden - 26 april 2024 om 07:52 # 328163
DerMister
Eml schreef:
Geen ranglijst wel duidelijk . Enorm compliment voor sibum . 1 Limburg
26 april 2024 om 07:08


Lekker duidelijk ;-)
4 uur geleden - 26 april 2024 om 07:45 # 328162
DerMister
Eindelijk matchday! Heb er zin an!
4 uur geleden - 26 april 2024 om 07:44 # 328161
Roda1979
Zijn er meerdere mensen die niet in het uitvak zitten vanavond? Hoe laat vertrekken jullie?
4 uur geleden - 26 april 2024 om 07:35 # 328160
Heerlen
Matchday!!!
Vanmiddag met 3 man richting Amsterdam om Rjc aan te moedigen. Normaal zou ik nooit naar de Toekomst gaan maar nu zijn er andere belangen💪🏻
4 uur geleden - 26 april 2024 om 07:27 # 328159
Eml
Geen ranglijst wel duidelijk . Enorm compliment voor sibum . 1 Limburg
5 uur geleden - 26 april 2024 om 07:08 # 328158
Eml
Voetbal vrijdag voor de deur . Veranderingen roda jc, MVV en VVV . 1 Limburg
5 uur geleden - 26 april 2024 om 07:07 # 328157
FCTrade
koempeltribune schreef:
Sjevemet schreef:
koempeltribune schreef:
Hopend dat ik morgen n ticket kan krijgen voor Groningen uit, op 1 wedstrijd helaas geen + status…..
25 april 2024 om 21:21
Met jou naam had ik toch verwacht dat je met de koempeltribune meereed.
25 april 2024 om 23:06
Ga nooit met de bus, rijd altijd samen met 2 maten.
25 april 2024 om 23:16


Vroeger toen alles nog mooi was. Pakte je in heerlen een trein naar groningen. Geen gezeur gewoon alles ns. Na 3,5 uur in die pokke trein kon je lekker de beentjes strekken en naar oosterpark lopen. Dat waren nog eens tijden.
10 uur geleden - 26 april 2024 om 02:05 # 328156
FCTrade
Ik heb gelukkig ook geen status. Op vrijdag 10 mei om 22.30 sta ik op de markt. Hopelijk niet in mijn eentje 🤣


PS: roda 7-1 cambuur. Noteer maar vast. (Kun je nog herinneren? Roda 7-0 heracles uit 2007)
Trekken we doelsaldo vlot en eindigen dan toch nog 2e…. jawel op doelsaldo.

Dit is competievoorspelling 789 ofzo he 😂
10 uur geleden - 26 april 2024 om 01:58 # 328155
BasKoempel
Totaal verkocht per zijde:
Zuid: 3839, 59.8%
West: 4435, 100.0%
Oost: 1508, 46.3%
Totaal: 9782, 69.3% (Excl. Noord)

Leuke Heatmap:
https://imgur.com/undefined
11 uur geleden - 26 april 2024 om 00:10 # 328154
koempeltribune
Sjevemet schreef:
koempeltribune schreef:
Hopend dat ik morgen n ticket kan krijgen voor Groningen uit, op 1 wedstrijd helaas geen + status…..
25 april 2024 om 21:21
Met jou naam had ik toch verwacht dat je met de koempeltribune meereed.
25 april 2024 om 23:06


Ga nooit met de bus, rijd altijd samen met 2 maten.
gisteren om 23:16 - 25 april 2024 om 23:16 # 328153
xmen1995
gandjaman schreef:
xmen1995 schreef:
Iemand nog ticket te koop voor morgen vak d ?
25 april 2024 om 22:39
Ik heb daar 1 ticket 7.50 mag je hem hebben
25 april 2024 om 22:57

Kun je mij op instagram een privé bericht sturen, mijn account is Rodaticket777
gisteren om 23:13 - 25 april 2024 om 23:13 # 328152
Sjevemet
koempeltribune schreef:
Hopend dat ik morgen n ticket kan krijgen voor Groningen uit, op 1 wedstrijd helaas geen + status…..
25 april 2024 om 21:21


Met jou naam had ik toch verwacht dat je met de koempeltribune meereed.
gisteren om 23:06 - 25 april 2024 om 23:06 # 328151
xmen1995
gandjaman schreef:
xmen1995 schreef:
Iemand nog ticket te koop voor morgen vak d ?
25 april 2024 om 22:39
Ik heb daar 1 ticket 7.50 mag je hem hebben
25 april 2024 om 22:57
hoe bereik ik je ?
gisteren om 23:05 - 25 april 2024 om 23:05 # 328150
gandjaman
xmen1995 schreef:
Iemand nog ticket te koop voor morgen vak d ?
25 april 2024 om 22:39


Ik heb daar 1 ticket 7.50 mag je hem hebben
gisteren om 22:57 - 25 april 2024 om 22:57 # 328149
DerMister
Ik heb een heel goed gevoel over morgen. Wij gaan dit gewoon flikken!
gisteren om 22:52 - 25 april 2024 om 22:52 # 328148
xmen1995
Iemand nog ticket te koop voor morgen vak d ?
gisteren om 22:39 - 25 april 2024 om 22:39 # 328147
AachenUndKerkrade
Dino schreef:
Ik heb een kaartje over voor de wedstrijd in Amsterdam morgen, in vak D, omdat ik uiteindelijk toch een kaartje voor het uitvak heb bemachtigd. Iemand geïnteresseerd voor €7,50?
25 april 2024 om 18:58


ja graag!
gisteren om 22:38 - 25 april 2024 om 22:38 # 328146
Alli
Allemaal scenario's met winst Willem 2, verliespunten Groningen, volgende week in eigen huis kampioen worden....

Natuurlijk hopen we hier allemaal op, maar een scenario dat we morgen zelf punten laten liggen is zeker niet ondenkbaar. Laten we het niet hopen, maar de komende wedstrijden telt mooi voetbal niet meer, en wordt het echt een kwestie van juiste mentaliteit hebben, gras opvreten, en de tegenstander over de boarding gooien.

Al eerder gevraagd maar geen reactie op gekomen: wordt morgen de spelersbus uitgezwaaid? Zo ja; hoelaat?
gisteren om 22:30 - 25 april 2024 om 22:30 # 328145
BasKoempel
Socio schreef:
BasKoempel schreef:
Totaal verkocht per zijde: Zuid: 3732, 58.1% West: 4435, 100.0% Oost: 1466, 45.0% Totaal: 9633, 68.2% (van deze 3 zijdes) Ik weet niet hoeveel noord verkoop?
25 april 2024 om 20:55
capaciteit PLS: West: 4479 Zuid: 6776 Oost (incl. Uitvak): 4568 Maakt: 15823 Dus Noord incl. Skyboxen: ca.: 3500
25 april 2024 om 22:02


West is 4435
Zuid is 6423
Oost is 3258
(Alle beschikbare plekken, dus niet vakken met doeken etc), en alles handmatig geteld
gisteren om 22:26 - 25 april 2024 om 22:26 # 328144
AachenUndKerkrade
hoi heeft er iemand nog 2 tickets voor morgen op de toekomst?
gisteren om 22:19 - 25 april 2024 om 22:19 # 328143
Socio
Denk dat er op Noord toch zeker 2500 zullen zitten. (Was tegen de Graafschap ook goed gevuld)
gisteren om 22:17 - 25 april 2024 om 22:17 # 328142
Socio
BasKoempel schreef:
Totaal verkocht per zijde: Zuid: 3732, 58.1% West: 4435, 100.0% Oost: 1466, 45.0% Totaal: 9633, 68.2% (van deze 3 zijdes) Ik weet niet hoeveel noord verkoop?
25 april 2024 om 20:55
capaciteit PLS: West: 4479 Zuid: 6776 Oost (incl. Uitvak): 4568 Maakt: 15823 Dus Noord incl. Skyboxen: ca.: 3500

gisteren om 22:02 - 25 april 2024 om 22:02 # 328141
Wereldwonder
BasKoempel schreef:
AllesKumpWeerGood schreef:
BasKoempel schreef:
Totaal verkocht per zijde: Zuid: 3732, 58.1% West: 4435, 100.0% Oost: 1466, 45.0% Totaal: 9633, 68.2% (van deze 3 zijdes) Ik weet niet hoeveel noord verkoop?
25 april 2024 om 20:55
Dank blijf vooral delen!
25 april 2024 om 21:51
Zal ik zeker doen, heb een Python code geschreven die het van de website haalt, dus handmatig hoeft niet meer hahaha
25 april 2024 om 21:53


Kan je die met me delen? Zou ik intressant vinden!
gisteren om 21:58 - 25 april 2024 om 21:58 # 328140
BasKoempel
AllesKumpWeerGood schreef:
BasKoempel schreef:
Totaal verkocht per zijde: Zuid: 3732, 58.1% West: 4435, 100.0% Oost: 1466, 45.0% Totaal: 9633, 68.2% (van deze 3 zijdes) Ik weet niet hoeveel noord verkoop?
25 april 2024 om 20:55
Dank blijf vooral delen!
25 april 2024 om 21:51


Zal ik zeker doen, heb een Python code geschreven die het van de website haalt, dus handmatig hoeft niet meer hahaha
gisteren om 21:53 - 25 april 2024 om 21:53 # 328139
AllesKumpWeerGood
BasKoempel schreef:
Totaal verkocht per zijde: Zuid: 3732, 58.1% West: 4435, 100.0% Oost: 1466, 45.0% Totaal: 9633, 68.2% (van deze 3 zijdes) Ik weet niet hoeveel noord verkoop?
25 april 2024 om 20:55


Dank blijf vooral delen!
gisteren om 21:51 - 25 april 2024 om 21:51 # 328138
joost
Is iemand deze voetballer al eens opgevallen: Enoch Mastoras? Hij is 17 jaar, speelt bij Jong AZ en is volgens het Noord-Hollands Dagblad een erg getalenteerde middenvelder, en uitblinker tegen VVV. Hij hoopt dit seizoen nog in het eerste te debuteren.
gisteren om 21:38 - 25 april 2024 om 21:38 # 328137
Jasper
Een collega van mij zoekt nog 1 kaart thuis tegen cambuur voor West. Mocht iemand 1 losse kaart over hebben, laat t aub weten.
gisteren om 21:25 - 25 april 2024 om 21:25 # 328136

Voorspel de wedstrijd
Niet ingelogd
Log in of word lid om een voorspelling te kunnen plaatsen
vrijdag 26 april 2024 om 20:00
De Toekomst



Jong Ajax


Roda JC Kerkrade

Ik geef wijzijnrodajc.nl toestemming mijn emailadres te delen met Roda J.C. B.V. zodat Roda J.C. B.V. mij kan benaderen inzake de seizoenkaart campagne 2023/2024.

Ik wil een reminder ontvangen voorafgaan aan de wedstrijddag indien ik mijn voorspelling nog niet heb doorgegeven.

WZRJC Poule klassement