Roda JC Kerkrade - PEC Zwolle
Forum / Wedstrijden / Roda JC Kerkrade - PEC Zwolle
Forum / Wedstrijden / Roda JC Kerkrade - PEC Zwolle

keiler

@keiler schreef:
Als dat verhaal klopt in de Limburger dat Caanen een reisje door Zuid-Amerika maakt op dit tijdstip, nu we alle mensen op een lijn moeten hebben om degradatie te voorkomen, dan weet ik niet waar Collard mee bezig is. Maar van de andere kant, als Caanen ver weg is gaat hij ook niet in de opstelling rommelen. Een ding is zeker: op bestuurlijk niveau is het een puinhoop.
Op het andere prikbord staan de meest verschrikkelijke scenario's. Er wordt zelfs beweerd dat het bestuur het beter vindt om te degraderen. Dat is een stelling die onbegrijpelijk is. Degradatie is rampzalig.
"Ik verwacht van de spelers een reactie" sprak van Bronkhorst en zie daar een klinkende overwinning.
Ik ben maar een eenvoudige supporter maar ik verwacht vanavond ook een reactie van de spelers en vooral van de trainer. Hij moet ervoor zorgen dat de spelers eindelijk beseffen dat het de hoogste tijd is om een duidelijk statement af te geven.
06 apr 2017 om 10:54

sebasrjc1995

@sebasrjc1995 schreef:
Ik heb er nog hoop in! De wedstrijden tegen Groningen en Twente zijn weliswaar verloren, maar we speelden wel goed. Als we onze resterende wedstrijden op dat niveau weten te spelen, weet ik zeker dat we directe handhaving zullen ontlopen... en misschien zelfs (met een beetje geluk) nog de play-offs.

Natuurlijk moet er iets moet veranderen op bestuurlijk niveau. Inmiddels is Caanen geen TD meer, en is het zaak om adequaat te zoeken naar een TD welke Roda JC vooruit kan helpen (misschien iemand uit het netwerk van Anelka?) waardoor spelers ook weer WILLEN komen naar Roda JC. Ook denk ik dat Yannis na dit seizoen plaats zal moeten maken voor een andere trainer (wellicht kunnen ze hem wel een functie aanbieden bij de jeugd?).
05 apr 2017 om 16:54

keiler

@keiler schreef:
Beste mensen van dit prachtige forum. Laat eens jullie licht schijnen over de volgende cruciale wedstrijd.
Is er nog iets te redden? Zijn we al in de JL? Moet er iets gebeuren op bestuursniveau? Moet de trainer weg?
Vragen, vragen, vragen...
04 apr 2017 om 10:37