Ado den haag-roda jc
Forum / Wedstrijden / Ado den haag-roda jc
Forum / Wedstrijden / Ado den haag-roda jc

keiler

@keiler schreef:
De instelling van spelers, trainer en assistenten was een belediging aan het adres van de 500 meegereisde supporters.
De supporters wilden het elftal ondersteunen maar werden zwaar teleurgesteld. Als je na 57 seconden al met 1-0 achterstaat dan weet je dat het appel van de trainer aan de spelers voor dovemansoren uitgesproken werd. Concentratie en strijd werden gevraagd. Het tegendeel heb ik gezien. Anastasiou sprak in een interview in de Limburger van een zak geld die al klaar stond. Ik ben van mening geef hem die dan maar. Stuur hem snel terug naar huis. Het is wel laat, maar misschien is het nog niet te laat. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.
02 apr 2017 om 18:09

keiler

@keiler schreef:
Na de beschamende vertoning van Oranje, het onvermijdelijke ontslag van Blind en de oplaaiende discussie over wie er nu weer voor de groep moet gaan staan, kunnen wij ons rustig concentreren op de alles of niets wedstrijd tegen A Misschien dan nu zondag DO.
In Den Haag moet het gebeuren. Toch heb ik er weinig vertrouwen in. Ik zie nog steeds niet het "heilige vuur" om te willen winnen. Er wordt niet slecht gevoetbald maar er gaat heel veel mis. Misschien dan nu zondag: de vlam slat in de pan en RJC veegt de vloer aan met "Absteicher" ADO. Of droom ik dat....we zullen het zien.
27 mar 2017 om 10:58

gilberto

@gilberto schreef:
Djim doet het inderdaad aardig maar het lijkt me niet logisch om hem de voorkeur boven Schahin en Papazoglou te geven. Schahin doet het naar behoren en Papa maakt toch altijd wel indruk in de paar minuten die hij krijgt.
24 mar 2017 om 10:24

puntertje

@puntertje schreef:
Als we met strijd en passie spelen zoals tegen Groningen en Twente zie ik onze kansen positief in. Alleen dat afmaken voor de goal blijft toch lastig. Misschien die Djim van de beloftes eens erbij betrekken. Scoort daar namelijk regelmatig (we kennen allemaal het verhaal van Ngombo nog neem ik aan ;) ).
21 mar 2017 om 23:01

gekkekoempel

@gekkekoempel schreef:
Uitvak uitverkocht trouwens!
21 mar 2017 om 22:00

gekkekoempel

@gekkekoempel schreef:
Wat denkt iedereen dat we gaan maken? Hier moeten we gewoon met 3 punten naar huis!! Hoop ook op een goed gevuld/vol uitvak...
21 mar 2017 om 13:47