Roda JC - FC Twente
Forum / Wedstrijden / Roda JC - FC Twente
Forum / Wedstrijden / Roda JC - FC Twente

keiler

@keiler schreef:
De door mij gehoopte opkomst was oke. De 12. man gemotiveerd, met vuurwerk en al. Dat gaat RJC natuurlijk weer veel geld kosten.
onnodig, maar enkele eencelligen moeten dat dan toch nog doen. Het is niet anders.
Het spel ontvouwde zich in ons voordeel. De eerste twintig minuten was ik zeer tevreden. Hoewel: je moet de geboden kansen wel verzilveren. Dat verzuimden we en daarna was het vlug afgelopen. De 0-1 en de 0-2 lieten zien dat we tegen een geconcentreerd en op de kans loerende tegenstander geen verweer hebben. Over de opstelling ben ik vlug klaar: waarom Auassar en niet van begin af Makrini? Waarom Verboom? Deze jongen laat zien dat hij als huurling geen enkel interesse heeft om voor RJC te voetballen. Is het te moeilijk om met deze groep 4 4 2 te spelen? Dan kun je Papazoglu naast Schahin zetten. Maar de trainer (hoop ik) bepaalt hoe we spelen. Op naar ADO. daar moet het dan gebeuren. Daarna nemen de kansen op handhaving snel af. Je moet er niet aan denken dat we laatste wedstrijden ook nog als klap op de vuurpijl Nijhuis of Kuipers als scheidsrechters krijgen.
18 mar 2017 om 13:29

puntertje

@puntertje schreef:
Ik voorspel 1-0 in een kolkend PLS. FORZA RODA JC!
17 mar 2017 om 00:53

keiler

@keiler schreef:
FC Twente is van een andere categorie dan Groningen. Die spelen niet ongeïnspireerd maar gaan ervoor.
Het wordt een moeilijke wedstrijd voor ons. Hoewel we niet veel opschieten met een punt, denk ik dat we daar heel tevreden mee moeten zijn. Ik hoop natuurlijk op een driepunter en vooral op een goede opkomst zodat de 12.man zijn stempel op deze wedstrijd kan drukken.
16 mar 2017 om 11:51

bassman

@bassman schreef:
Ik denk dat het een moeilijke wedstrijd gaat worden maar als Roda speelt als zondag zijn er zeker kansen. Meteen druk zetten en vroeg storen. Vooral Twente het spel niet laten maken. Mijn voorspelling 2-1!
15 mar 2017 om 13:43

sebasrjc1995

@sebasrjc1995 schreef:
Wat verwachten jullie komende vrijdag? Weet Roda JC de lijn door te trekken en opnieuw 3 cruciale punten te pakken?

Ik voorspel 2-0 voor Roda (Ajagun en Paulissen).
15 mar 2017 om 00:40