Nieuws
Info over thuis- en uitshirts 2017/18; shirts onthuld op open dag!

Info over thuis- en uitshirts 2017/18; shirts onthuld op open dag!

Op sociale media circuleren berichten over de levering van de nieuwe Roda JC shirts. Omdat een deel van deze berichten niet juist of onterecht zijn heeft de club meer duidelijkheid gegeven over de levering van de nieuwe thuis- en uitshirts in een bericht op de clubsite.

Wegens problemen en zaken die speelden rondom contractontbinding met onze vorige kledingpartner heeft Roda JC pas in een heel laat stadium een samenwerking kunnen aangaan met een nieuwe kledingsponsor. De keuze hiervoor is weloverwogen op MASITA Sportswear gevallen, een gerenommeerd Limburgs bedrijf.

MASITA heeft de afgelopen maanden in een recordtempo met man en macht gewerkt om, tezamen met aangesloten designers en de club zelf, een uniek en prachtig Roda JC uit- en thuisshirt te ontwerpen en op de markt te brengen. Deze shirts worden geproduceerd in het verre oosten en vervolgens naar Nederland verzonden. Alle inspanningen zijn niet voor niks geweest want zowel het prachtige thuis- als uitshirt wordt komende zondag (2 juli) op de Open Dag gepresenteerd. Beide shirts zijn vanaf die dag ook verkrijgbaar in de Fanshop.

Early bird actie

Aangezien MASITA in een heel kort tijdsbestek de shirts moest ontwerpen, drukken en leveren heeft de kledingleverancier vanaf het eerste moment duidelijk aangegeven dat slechts het eerste deel van de compleet bestelde order vlak voor de datum van 2 juli kan arriveren in Kerkrade.

Vanwege het feit dat het succes van de ‘early bird- actie‘ zo enorm groot was, zijn dus nog niet alle shirts voor de deelnemers aan deze actie voor 2 juli geleverd. Het eerste deel van de order is namelijk een stuk kleiner dan het aantal mensen die door deze actie recht hebben op een gratis wedstrijdshirt.

Om het enigszins overzichtelijk te houden kiest de club ervoor om te wachten met het overhandigen van deze shirts totdat de volledige order geleverd is. Zo kunnen alle shirts in één keer uitgedeeld worden aan iedereen die daar recht op heeft. De verwachting is dat deze shirts in ieder geval voor aanvang van de eerste thuiswedstrijd in de competitie (18 augustus a.s.) geleverd worden. Seizoenkaarthouders die recht hebben op een shirt ontvangen tijdig informatie over waar en wanneer zij hun shirt kunnen ophalen.

Indien je benieuwd bent hoe het shirt eruit komt te zien, houd dan onze sociale media kanalen in de gaten voor een aantal sneak peaks van zowel het uit- als thuistenue! De volledige onthulling vindt plaats op 2 juli tijdens de open dag in het Parkstad Limburg Stadion.