Nieuws
MASCOT WORKWEAR nieuwe hoofdsponsor Roda JC

MASCOT WORKWEAR nieuwe hoofdsponsor Roda JC

Roda JC Kerkrade heeft met MASCOT WORKWEAR een overeenkomst gesloten als hoofdsponsor. Onder die naam neemt het bedrijf de komende twee seizoenen onder meer de prominente plaats in op het shirt van Roda JC.


De samenwerking betreft in eerste instantie een periode van twee seizoenen, maar beide partijen hebben reeds de intentie uitgesproken om een langdurig partnership met elkaar aan te willen gaan. MASCOT is een Deens familiebedrijf dat werkkleding en veiligheidsschoenen ontwikkelt, produceert en wereldwijd exporteert. De producten en oplossingen zijn o.a. geschikt voor de segmenten bouw, logistiek en industrie. Het hoofdkantoor van MASCOT ligt in Denemarken. Verder heeft MASCOT-dochterondernemingen in o.a. Duitsland, Nederland, Frankrijk, Vietnam en Laos.

Nick Janssen, commercieel directeur Roda JC: "Wij zijn enorm blij dat we dankzij de juiste samenwerking tussen Roda JC en Lagardère Sports een partij met een internationaal merk, bereik en uitstraling aan ons kunnen binden als hoofdsponsor. Wij zijn ervan overtuigd dat dit partnership voor beide partijen het juiste rendement gaat opleveren. Naast de trots die overheerst met het aantrekken van onze nieuwe hoofdsponsor zijn we natuurlijk ook KLG Europe zeer erkentelijk voor de fantastische bijdrage die zij de afgelopen twee seizoenen als hoofdsponsor aan Roda JC hebben geleverd."

Danny Bonn, Market Director MASCOT Benelux: "De kernwaarde van Roda JC, hard werken, gecombineerd met de passie die er is in de club maar zeker ook in de regio, sluit aan bij die van MASCOT. Bij MASCOT noemen wij dit TESTED TO WORK."