Nieuws
MASITA Sportswear komende twee jaar kledingleverancier Roda JC

MASITA Sportswear komende twee jaar kledingleverancier Roda JC

Het Limburgse Masita Sportswear is vanaf het seizoen 2017-2018 kledingleverancier van Roda JC Kerkrade. De overeenkomst met het kledingmerk heeft een totale duur van twee seizoenen. Masita volgt daarmee Robey Sportswear op dat de afgelopen twee jaar als kledingsponsor aan Roda JC verbonden was.

Algemeen Directeur Wim Collard van Roda JC: “Wij zijn trots en blij dat we Masita als kledingleverancier aan ons hebben kunnen binden. Masita gaat de gehele kledinglijn van het eerste elftal, het beloftenelftal en de Voetbalacademie verzorgen. Het is een Limburgs merk met een jarenlange ervaring in de sportwereld en we zijn er dan ook van overtuigd dat we een mooie samenwerking tegemoet gaan."

Kurt Molin, C.E.O. van ISBC Sport: “Masita is uiteraard verheugd dat het de komende jaren Roda JC zal gaan kleden. Roda JC is een club met een positieve uitstraling en een rijke historie. Het is de ideale partner om het imago en de naamsbekendheid van Masita in de voetbalwereld te vergroten", aldus Molin. “Het Limburgse merk heeft al meer dan 75 jaar ervaring in de sportwereld en is gespecialiseerd in kledij voor teamsporten. Het biedt een bijzonder kwalitatief en breed gamma aan diverse sportproducten en is actief in heel Europa en ver daarbuiten."