South XVI x WZRJC
do 22 oktober 2020 om 16:13

South XVI x WZRJC
do 22 oktober 2020 om 16:13

Supporterswebsite Wij zijn Roda JC.nl en South XVI, dat onder andere de Voice of Kaalhei presenteert/produceert en een Roda/Mijnstreek gerelateerde kledinglijn heeft, hebben besloten om de handen in een te slaan en een samenwerkingsverband op te zetten.

Wij zijn Roda JC.nl


Wij zijn Roda JC.nl is dé supporterswebsite voor elke Roda supporter. Naast het prikbord waar de meeste fans ons van kennen hebben we altijd het laatste nieuws van Roda JC op onze nieuwspagina staan, kunnen supporters wekelijks uitslagen voorspellen en gaan we binnenkort beginnen met de Man of the Match competitie waar iedereen kan stemmen op zijn of haar beste speler van de wedstrijd. Daarnaast verschijnen binnenkort ook weer de foto’s van Jax, die elke thuiswedstrijd langs de lijn staat om ons van mooie plaatjes te voorzien, op onze site.

South XVI


South XVI is van de tribune, voor de tribune. Van de mijnstreek, voor de mijnstreek. Kortom, South XVI organiseert events en produceert kleding en een podcast die aan streek, roots en clubgevoel gerelateert zijn. Altijd met het doel om het Mijnstreek gevoel, de fan cultuur/lifestyle en ons rijke verleden te vertegenwoordigen. Zowel in de kleding, de activiteiten en de podcast. Omdat we geboren en getogen zijn in de regio kan dat ook niet anders. Onlangs brouwden we het (gelimiteerde) GLÜCK AUF (Dort) bier in samenwerking met de Gulpener Bier brouwerij, dat net als onze nieuwe kledinglijn te koop is op shop.southxvi.com.

Aan hoe de samenwerking er precies uit gaat zien, zal in de komende weken meer invulling gegeven worden.