Nieuws
Daryl Werker speelt 100e wedstrijd voor Roda JC

Daryl Werker speelt 100e wedstrijd voor Roda JC

Afgelopen maandag speelde aanvoerder Daryl Werker (Jong PSV - Roda JC) zijn 100e wedstrijd in het shirt van Roda JC. De club heeft zojuist, voorafgaand aan Roda JC - SC Cambuur, stilgestaan bij deze mijlpaal.

Daryl Werker, geboren in het Limburgse Mechelen, kwam op zijn 7e levensjaar in de jeugdafdeling van Roda JC terecht. Op 21 november 2014 maakte de centrale verdediger zijn debuut in het Betaald Voetbal tegen Almere City, toen hij in de 74e minuut in het veld werd gebracht. Werker maakte zijn basisdebuut twee maanden later in het gewonnen bekerduel tegen PSV (3-2).

Hoogtepunt

Het absolute hoogtepunt tot nu toe in zijn carrière was zijn doelpunt in de finale van de Play-Offs om promotie/degradatie tegen MVV. Dankzij zijn rake kopbal bleef Roda JC actief op het hoogste niveau van Nederland.


Daryl Werker: ‘Het was voor mij een droom om uit te komen voor de club waar ik als kind fan van was.. Nu ik terugkijk op mijn 100 wedstrijden voor Roda JC overheerst er maar één gevoel: trots!‘

Roda JC feliciteert Daryl Werker met deze bijzondere mijlpaal in zijn carrière en dankt hem voor zijn onvoorwaardelijke inzet voor club, stad en regio.

Daryl Werker RJCcam
Bron: RODAJC.nl